תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 14:49
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
המלצה על MIDI Controller איכותי ונוח.
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » גיטרות - Guitars
  freak4pc  
המלצה על MIDI Controller איכותי ונוח.
הודעה פורסם: שני 04 מאי,09 17:00   
אהלן חברים . #smile
אני משתמש בפאווראמפ של מסה , פראמפ של סולדאנו (2 ערוצים) וג'י מייג'ור של טיסי

אני מעוניין לרכוש MIDI Controller שיוכל להפעיל בעצם פריסטים של הג'י מייג'ור. (הג'י מייג'ור יכול באמצעות הRelay בעצם להחליף ערוצים בסולדאנו)

הדרישות שלי ממנו :
- עד 160 דולר באיביי נגיד , אולי יותר אם זה *ממש* משהו מיוחד. (לצערי אין לי את הכסף ל Ground Control Pro, או את הצורך - בתכל'ס) .
- אין לי בעיה לקנות בארץ יד שניה, אם יש למישהו קונטרולר למכירה שהוא מומלץ אני מאוד אשמח
- שיהיה עד 19 אינץ' רוחב כך שיוכל להכנס בתוך הראק קייס שלי

אני מתלבט בין הנ"ל
Tech 21 MIDI Moose - נכנס לתקציב, אבל הוא נראה מעט פשוט - גם לא שמעתי עליו המון, אשמח לדעות בנושא
Rocktron MIDI Mate - נראה ממש טוב הבעיה שממה שהבנתי הוא 19.25" יש מישהו שיודע לומר לי אם הוא קטן יותר שאוכל לדעת אם זה נכנס?

אני אשמח לשמוע עוד המלצות אחרות לפי הקריטריונים .

תודה רבה! #smile
שי.
Darkest
הודעה פורסם: רביעי 06 מאי,09 19:32   
תראה אני לא יודע אם הוא ממש לפי הקריטריונים של המימדים, אבל אני מתשתמש (בנוסף לגראונד קונטרול) עם הרולנד FC300 ואני מבסוט ממנו ביותר!
אין לי מושג למחירו בארץ אך טלפון אחד לחלילית יסדר אותך.
בהצלחה.
הודעה פורסם: רביעי 06 מאי,09 20:15   
המידי מייט מכשיר מעולה. עם פונציות מעולות למחיר. יש לי אותו שנים ואני מאוד מרוצה ממנו. החסרון הגדול שלו הוא המחסור באקספרשן אבל אתה יכול לחבר לו אחד חיצוני.
והוא לא נכנס ברק 19"
ArielY
Supporter
הודעה פורסם: רביעי 06 מאי,09 20:25   
ה FC300 אחלה לוח אבל לא במסגרת התקציב שלך ולדעתי אינו נכנס בראק סטנדרטי.
ה Ground Control Pro זה הלוח שנותן את התמורה הטובה ביותר לכסף בקטגוריית הלוחות המיקצועיים.
נסה לחפש לוח של ADA שנקרא MPC או אם תמצא (בספק) MXC , הלוחות האלה קטנים ועושים את העבודה, החיסרון הוא שהם נדירים וללחצנים יש נטייה להפסיק לתפקד בשלב זה או אחר, אבל ניתן להזמין לחצנים לתיקון מכאן.

אם אתה נכנע לסוגיית הגודל, יש את הלוח של ברינגר ה FCB1010 שהוא לא רע בכלל ולא יקר וגם לא כבד, יש לו 2 דוושות שניתן להגדיר באמצעות ה T.C ואם זכור לי נכון יש לו גם ריליים (למרות שיש ב T.C ריליים), החיסרון שלו זה התכנות, לדעתי מאוד מסובך, אבל במקרה שלך אתה יכול להגדיר CC מה T.C כך שאין בעיה.
יש בבזאר אחד למכירה.
  freak4pc  
הודעה פורסם: חמישי 07 מאי,09 07:45   
דווקא הבהרינגר הוא אחד הענקיים, הוא לא נכנס בשום צורה לראק קייס.
בעקרון הדבר היחיד שחשוב לי הוא באמת להחליף פריסטים כי הGMajor מטפל בשבילי בכל מה שאני צריך (ואם לא זה אז בעתיד סוויצ'ינג סיסטם כלשהו אם יהיה לי צורך)
הזמנתי את הTech 21 MIDI Moose ונראה לי שהוא יהיה מצויין . הבעיה היחידה באמת שאין לו אקספרשן אבל אפשר להסתדר ולהוסיף נפרד אם יש צורך .

:-)
תודה בכל זאת לעונים
שי
Darkest
הודעה פורסם: חמישי 07 מאי,09 08:18   
לגבי הברינגר...
בהתחלה מאוד רציתי לקנות אותו. הגעתי לחנות ובקישתי שיביא לי אחד. בינתיים ראיתי אחד בתצוגה, שיחקתי עימו קצת וראיתי שמדובר בצעצוע זול ביותר, מחומרים זולים ביותר.
מיד התקשרתי ליבואני רולנד, לוודא שיש את הFC300 במלאי. תשמעו - זה טנק אמיתי, מקצועי ביותר, מלא פונקציות.
#read
הודעה פורסם: חמישי 07 מאי,09 09:32   
תרשה לי לחלוק עליך.
בניגוד אליך, שיצא לך להתעסק עם הלוח רק כמה דקות כדבריך, הלוח הזה שירת אותי נאמנה כשנה או יותר בלי שום בעיות.
סה"כ הוא לא כזה עדין, כל הגוף בנוי מאלומיניום וגם הפדאלים נראים בסדר.
בהתחשב בכמה שהוא עולה למה שהוא נותן, זו קנייה טובה.
הלוח של רולנד תכלס, יקר יותר, שווה את המחיר ? אולי, אבל הברינגר כלכלי יותר.
ואגב, גם לברינגר יש המון אפשרויות תכנות מגוונות, רק כמו שכתבתי התכנות לא קל בכלל ומצד שני אינו רלוונטי למי שמשתמש במכשירים חכמים בעלי אופציית "למידה עצמית" כדוגמת ה T.C ודומיו
Darkest
הודעה פורסם: חמישי 07 מאי,09 09:45   
אולי אתה צודק.
ואולי אני בא מראש עם סלידה לברינגר #smile

שיהיה, אני מאוד מרוצה עם הרולנד. הוא שולט לי כווא ווליום על רוקטרון קמליון ועל שאר הפריסטים במערכת שכוללת את הלקסיקון G2 ועוד סוויצ'ר של אקסס אלקטרוניקס.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » גיטרות - Guitars

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון