Act Compatible
פורסם: שלישי 05 מאי,09 14:13
שלום,
לא מזמן השתדרגתי למערכת קולנוע ביתי חדשה (רמקולים JBL, רסיבר Pioneer, סאב BOSTON)/
ברשותי אוסף תקליטים נחמד שאני רוצה להאזין לו.
כרגע אין לי פטיפון, ואני רוצה לקנות אחד פשוט. הבעיה היא שמאחר וברסיברים החדשים אין כניסת PHONE אני צריך להחליט האם לקנות פטיפון עם יציאת LINE (הכולל בקרת גיין), Numark, או לקנות פטיפון עם יציאת Phono + פרהאמפ פטיפון.
הפטיפון עם יציאת הליין הוא של Numark, והפטיפון עם היציאה הרגילה הוא של Sharwood.
למישהו יש המלצות לכאן או לכאן?
תודה !
- ווגאס, RBS
תומך
פורסם: שלישי 05 מאי,09 17:44
אהלן,
שוב אני חוזר ואומר שיש מכשירים עדיפים על שני אלה. הדגמים שציינת הם חיקויים לפטיפון DJ ולא מהונדסים למטרות שציינת (האזנה פאסיבית למוזיקה, בתקציב נמוך).
ההחלטה היא כמובן שלך, אבל לידיעתך, רוב הפטיפונים בטווח המחירים הזול בנויים ממנוע המסובב פלטה ע"י רצועה. התקלה הנפוצה ביותר במכשירים אלו היא החלפה של רצועת הגומי וכמובן החלפת מחט.
מה שאני מנסה לומר, שאם תשיג פטיפון זול ומשומש (300-500 ש"ח) אחרי שהחלתצ לו מחט וראש, קיבלת מכשיר אמין לא פחות משני הדגמים שציינת, והפלא ופלא, גם יותר אמין מ- CD (שוב למעט החלפת מחט ורצועה פעם בכמה שנים).
מכיוון שראשים, מחטים ורצועות קל מאוד להשיג, מדובר בפרויקט פשוט.
שוב אומר, עדיף (מבחינת תמורה לכסף) להשיג פטיפון משומש אחרי בדיקה, מחנות שתיתן לך אחריות למספר חודשים, ולחבר פונו סטייג' חיצוני מאשר שני הפתרונות שציינת.