פורסם: שני 01 יונ',09 06:13
האם מישהו התנסה בכך בעבר? איך אני מגדיר את הסינטיסייזר ו/או התוכנה המארחת כדי לבצע את הטעינה?
פורסם: שני 01 יונ',09 09:25
טען את הקובץ לתכנת הסיקוונסר, כוון את ה bpm ל 80-90.
לחץ play המתן לסיום נגינת/טעינת הקובץ בסיום לחץ store
על הווירוס ותתפלל שלא תהייה הפסקת חשמל.
זה כל הסיפור.
פורסם: שני 01 יונ',09 19:15
אני מודה לך על התשובה המהירה, חבר, אבל לא צריך להגדיר שום דבר בסינטי עצמו? נניח, אני לא יודע אם לעשות את זה על בנק קיים, ולפי מה שהבנתי אפשר לאחסן סאונדים רק בבנקים a ו b (ויש גם c ו d). כלומר, אם אני נמצא על פריסט מסויים בבנק a ועושה את הפעולה הזו האם זה "ידרוס" פריסטים קיימים או שפשוט אני אצטרך לחפש מקום פנוי? איך אתה עשית?
פורסם: ראשון 07 יונ',09 23:23
ניסיתי את מה שהצעת אבל נאדה. כלום לא עולה לי. יכול להיות שמשהו בדרך בה אני עושה את זה לא תקין רק שלא ברור לי מה:
הסינטי מחובר דרך חיבור מידי ישירות לכרטיס קול maudio audiophile 2496 בכניסה וביציאה. בקיובייס ישנה אפשרות למצוא את הסינט מתוך רשימה וכך ניתן יהיה "לממשק" את התוכנה עם הסינט. אם כן, זה מה שעשיתי, ועכשיו יציאת המידי הולכת לall midi inputs והיציאה לvirus a. מופיעים לי בנקים a-d כאשר בa+b מופיעים אותם פריסטים של c+d . בנוסף, יש לי גם multibank שבו פריסטים נוספים.
כפי שנאמר, העליתי את קובץ המידי עם הסאונדים החדשים לערוץ מידי בקיובייס, מידי out ל all inputs, מידי in לווירוס a, הקובץ נוגן במהירות נמוכה כראוי ולבסוף לחצתי store כמו שהוצע לי. כל התהליך בוצע כשהייתי בפריסט מסויים בבנק a. מה שקרה אחר כך לא ברור לי- אם הווירוס עודכן בסאונדים, איפה אני אמצא אותם? חשוב לי לציין שאת הווירוס לא "הרחבתי" בעבר (אני יודע שיש אפשרות להרחיב את כמות איכסון הסאונדים, רק אין לי מושג איך עושים את זה חח), ואני אשמח לכל אינפורמציה ברורה בנושא .
פורסם: שני 08 יונ',09 11:17
תבדוק איזו מערכת הפעלה יש לך במכשיר (ניתן לראות זאת בזמן הדלקת המכשיר)
לפי התיאור שלך יש לך 4 בנקים של סאונדים, מה שמראה על מערכת הפעלה לא מעודכנת
תוריד מהאתר של access ופעל לפי ההוראות בקובץ
בהצלחה.
פורסם: שני 08 יונ',09 17:17
בדקתי. מערכת ההפעלה שלי היא 2.4
אני לא מצליח למצוא את הmanual באתר משום מה. העניין הוא שקניתי את הסינט ביד שנייה. מישהו יוכל לעזור לי עם המדריך?