היי שלום..
הייתי מעוניין לדעת איזו גיטרה בס מומלצת בתור התחלה ללמידה..
אבל חשוב שיהיה לה סאונד טוב..ושלא תעלה לי מליונים
תודה לעוזרים _________________ " מוסיקה טובה היא זו החודרת לאוזן בקלילות ועוזבת את הזכרון בקושי. " תומס ביצ'הם
כן אח שלו. ואני בחלט ממליץ בחום. תמורה בהחלט טובה לקצת כסף. טובה בהחלט למתחילים וגם לוותיקים שרוצים עוד כלי פשוט. או פלטפורמה לשידרוגים.
אני עומד מאחורי המלצתי.
וגם ב TALK BASS לא מעט ממליצים.
לידיעה - קורט וחלק גדול מהסקוייר מיוצרות באותו מפעל באינדונזיה. _________________ Are you a mod or a rocker?
Um no,I'm a mocker
וזו אכן המלצה ודיי טובה לגיטרה למתחילים
ניגנת על SX ? שמעת אותה בידיים של בסיסט מיומן ?
אני מניח שלא
אל תתן לשם ולמחיר להטעות אותך, מדובר ביחס מחיר \ סאונד נוחות ופיל משתלמים ביותר.
לא רק הבאסים שלהם סבירות למתחילים, גם החשמליות.
אגב, טיפ קטן, תנסה לבוא נייטרלי כשאתה בוחן גיטרה חדשה, אל תתיחס לשם או למחיר ותן לאוזן ולידיים להחליט, אתה תתפלא כמה מיתוסים יתנפצו לך ככה
עריכה: תומר, אחשלו, משפחה נרחבת יש לך אה ? _________________ ==============
למכירה בבזאר
==============
SX אכן גיטרה למתחילים לא רעה, אך זה לא נגמר בזה.
מאוד מומלץ לקחת איתך מישהו מבין עניין ויכול לעזור לך למצוא
את הדגם הטוב יותר, כי סהכ כל גיטרה נשמעת ומרגישה שונה מאחותה.
זה לא רק מומלץ בגיטרות הזולות, אך בפרט כיוון ששם ייתכן יותר למצוא
גיטרה פחות טובה מדגם מסויים.
מה שלא מומלץ זה להתעצבן כמוני לפני יומיים, להכניס בוקס לדלת (מעץ מלא) ולשבור את כף היד...
אאוצ'....
חחחח אז אח של מי אני לא הבנתי =]
תודה על ההמלצות לקחתי לצומת ליבי אני יעדכן מה רכשתי בהמשך =] _________________ " מוסיקה טובה היא זו החודרת לאוזן בקלילות ועוזבת את הזכרון בקושי. " תומס ביצ'הם
אח של ההוא.
בכל מקרה, המלצה - מה שלא תקנה, כדאי לבוא עם חבר או מישהו שמבין. להגדיר תקציב מראש.
כדאי מאוד לעשות סטאפ אחרי הקניה, בחנות אם אתה קונה חדשה, או אצל בעל מקצוע. ולהחליף מיתרים. לרוב הגיטרות הזולות לא זוכות ליחס מיוחד בחנות (גם לא תמיד היקרות)
ואל תתבייש לקנות משומשת. גם כאן בבזאר. העולם מלא ביותר מידי גיטרות עזובות שמסתובבות חופשי ללא בעלים..
שרון מה נסגר איתך? כל פעם נזק אחר....רפואה שלמה ומהירה ותתחיל לשמור על עצמך.. _________________ Are you a mod or a rocker?
Um no,I'm a mocker