תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 00:11
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
לימודי סאונד בארץ - שרשרת המלצות !
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (130) ›
לך לעמוד 1, 2   הבא
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » לימודים, הוראה, ספרות מקצועית ומוסדות לימוד
  Dani 45s  
לימודי סאונד בארץ - שרשרת המלצות !
הודעה פורסם: שני 13 יול',09 11:12   
היי שלום לכולם

אחרי ניסיונות ארוכים של מספר שנים ללמוד סאונד בחול (בעיקר ניסיתי לקבל ויזה לארה"ב כדי ללמוד ב SAE החדש של סן פרנסיסקו)
החלטתי ללמוד בארץ. מספיק אנשים אמרו לי שיש מקומות טובים, טכנאים\מורים מוצלחים ומצליחים ואווירה מקצועית ועניינית

הדבר היחידי שמפריע לי בכל בתי הספר בארץ הם ה CASE SPECIFIC שיש בארץ לגבי מוסיקה אלקטרונית והדומיננטיות שיש לטראנס בנוגע להפקה אלקטרונית

אני מחפש בית ספר שילמד אותי מעבר לבסיס של לימודי סאונד - העשרה בתחום המוסיקה האלקטרונית

בכל מקרה, אחרי התלבטות ארוכה בין שני המוסדות - BPM וסאונד סקול החלטתי ללכת ללמוד אצל יואב גרא - גם בגלל ה"שמועות" שהוא הטכנאי הכי רציני בארץ (אםיש דבר כזה בכלל) וגם בכלל שבאמת בסאונד סקול יש מחשבה... איך אני אגיד את זה.... כמו שכתוב פה בפורום - מוזיקה לרוחב #smile
#sorry

בבקשה המשיכו את השרשרת - אשמח לשמוע עוד המלצות וכיוונונים לגבי הנושא

רק אהבה
ואי ואי ואי - יאלללה קדימה
הודעה פורסם: שני 13 יול',09 11:21   
תראה - אני מסכים איתך כמעט במאה אחוז

יותר מדי מבתי הספר שמלמדים סאונד בארץ מתמקדים במוזיקת טראנס

זה היה לי גם בעיה כשרציתי ללכת ללמוד ואני אגיד את האמת (ורק את האמת ) - אולי זה אחת הסיבות למה בחרתי באמת לימודים בחול (למדתי שנתיים ב SAE באמסטרדם).

המורים שם יודעים ומבינים הרבה סגנונות (הבית ספר אפילו אפשר להגיד מתמחה DRUM N BASS) ובאמת המחשבה לא צרה לגבי מה אפשר לעשות עם הכלים במוזיקה האלקטרונית

בכל אופן - סאונד סקול נשמע מצויין למרות שלא הייתי בבית ספר ורק באמת שמעתי עליו

תישאר אמיתי לדברים שלך - זה הכי חשוב בתור אמן
submasq
הודעה פורסם: שני 13 יול',09 16:30   
שלום
אני למדתי אצל דני קוריטו ב"רקורד", שנה אחת בעצם מרכזת את כל החומר ושנה שניה של מיקס למתקדמים, האמת שאיך שסימתי כבר התחלתי לעבוד במקצוע ואני מרגיש שרכשתי מספיק ידע תיאורתי וגם מספיק שעות עבודה מול הקונסולה... העדפות מוסיקליות לא שחקו תפקיד, היה מספיק מהכל
בהצלחה
DrDataMiner
Expert
הודעה פורסם: שני 13 יול',09 16:35   
ציטוט:
המורים שם יודעים ומבינים הרבה סגנונות (הבית ספר אפילו אפשר להגיד מתמחה DRUM N BASS) ובאמת המחשבה לא צרה לגבי מה אפשר לעשות עם הכלים במוזיקה האלקטרונית

אלו "חלומות בהקיציס" בישראל #confused
Kwebos
תומך
הודעה פורסם: שלישי 14 יול',09 00:22   
ממליץ לשם התרשמות להגיע ליום פתוח גם בעמק הירדן ובספיר (בספיר יש יום פתוח בשישי הקרוב כמדומני).
הודעה פורסם: ראשון 19 יול',09 14:32   
שמעתי המון על יואב גרא,
הוא מוותיקי התעשייה בארץ בכלל, לא?
idoflax
Act Compatible
הודעה פורסם: ראשון 19 יול',09 16:20   
אם אתה רוצה ללמוד מוזיקה אלקטרונית, אין לך שום סיבה ללכת ללמוד בsae וגם לא אצל יואב גרא.
לך לbpm לך למיוזיק או פשוט לך תלמד משהו אחר לגמרי או אל תלמד ותשב בבית ותעשה מלא מלא מוסיקה ותלמד קצת על סאונד מהפורומים ותשקיע את הכסף של השכר לימוד בציוד וכאלה, עדיף.

אם אתה רוצה ללמוד סאונד כדי להיות טכנאי סאונד, דהיינו מישהו שעובד בלהקליט, להפיק, למקסס, למסטר, או ברדיו או בפוסט פרודקשן, לך ליואב גרא, או לעמק הירדן, ואם אתה רוצה להצליח בחו"ל ויש לך את הכסף לשכר לימוד, לך ל (הכי פשוט אבל פחות מתגמל) sae, ואם אתה טוב ויכול להתקבל לך לlipa או לberklee או רבים וטובים אחרים.
הודעה פורסם: שני 20 יול',09 01:12   
היי

מנסיוני בלימודים גם מצד הסגל וגם מצד שני:
לדעתי אם אתה באמת רוצה לכוון לכיוון טכנאי סאונד ולהתבלט, מצא בית ספר שיש בו מסלול מעניין ש "מדליק" אותך ולא רק טכני (מה לסובב מתי ולאן ).
אווירת יצירה ורוח אומנותית שאתה מתחבר אליהה קודם כל.
אני אומר את זה כיוון שלדעתי ממקסס טוב, צריך להיות רחב אופקים ,גם מבחינת סוגי המוזיקה שהוא פתוח אליהם קודם כל רגשית ואח"כ טכנית.

חלק גדול של ביסוס הידע לומדים מתלמידים כמוך!

בבית טוב שיש בו אווירה כזאת זה כיף ,מעניין,מקצועי ומאתגר.

אני אישית מורה פרטי שמלמד בין היתר סאונד ויש פה עוד מורים נפלאים כמו עודד רז.
אבל לדעתי מה שקורה בבית ספר מבחינה חברתית משפיע ברמות אדירות על היכולת שלך מאוחר יותר.

בהצלחה גדולה!
AriG
תומך
הודעה פורסם: שני 20 יול',09 11:22   
ציטוט:
אבל לדעתי מה שקורה בבית ספר מבחינה חברתית משפיע ברמות אדירות על היכולת שלך מאוחר יותר

למסגר ולתלות ! #thumbsup
The Expert needs very few options
JazzyS
מה עם מכללת הד?
הודעה פורסם: ראשון 13 דצמ',09 15:05   
כשלמדתי מוסיקה במכללת הד (לפני 10 שנים) מאוד התרשמתי ממחלקת הסאונד ומהעובדה שלתלמידי המגמה יש אפשרות להתנסות בהגברת והקלטת מופעים עוד במהלך הלימודים (מאחר וזו גם מכללה למוסיקה שיש בה הופעות והקלטות). יהודה זיתון ויובל סגל הם שפיצים בתחום ורבים מיוצאי המגמה הם בעלי אולפנים וקריירות בתחום.

בהצלחה
http://myspace.com/sharonbenshem
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » לימודים, הוראה, ספרות מקצועית ומוסדות לימוד

לך לעמוד 1, 2   הבא
עמוד 1 מתוך 2

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון