פורסם: רביעי 22 יול',09 10:25
שלום לכולם,
האם יש כאן בנמצא מישהוא שהשתמש\משתמש במוניטור הפסיבי הזה ויכול ליתן את חוות דעתו על איכות הרמקולים? אשמח לפרטים נוספים כגון:
1- גודל החדר בו הם נמצאים
2- המגבר אליו הם מחוברים
3- התדר הכי נמוך שהצלחת להפיק מהם
4- כיצד הם בהשמעת מוסיקה, קרי שמיעה רגילה של מוסיקה (בעיקר קלאסית, פסנתר וצלו)
5- האם ישנו רמקול אחר העולה על ביצועיו של זה באותה רמת מחיר ( חבר יקנה לי אותם בחול ב 500$ )
תודה רבה,
Act Compatible
פורסם: רביעי 22 יול',09 10:46
בקשר למחיר...במקרה אני מסתכל פה על מוניטורים
500 דולר לשניהם או לאחד?
כי סתם שתדע שהמחיר של הANF10 בחו"ל הוא 400 דולר לאחד
אם אתה מתכנן לעבור במסלול הירוק אז המחיר הסופי יעמוד בערך 4000-4200 ש"ח
המחיר שלהם בארץ הוא שווה ערך
אז כדאי לשקול שנית קניה בחו"ל של מוניטור
אלא אם כן אתה מתכנן לשים אותם בכיס כשאתה נכנס לארץ
פורסם: רביעי 22 יול',09 10:51
תודה על התגובה,
הייתי צריך לציין כי מדובר על מחיר לזוג משומש במצב טוב.
פורסם: רביעי 22 יול',09 18:18
האם מגבר המיועד למוסיקה ביתית כגון rotel, arcam, azur וכיו"ב בשילוב עם פאוור אמפ יכול לשמש כמגבר יעודי לרמקולים הללו? אם לא, מה מומלץ כמגבר יעודי בלי לקרוע את הכיס? יתרה מכך, האם תהא עדיפות\חסרון כלשהוא למגבר שהוא pure class A ספציפית למטרה של מוניטורינג?
תודה,
פורסם: רביעי 22 יול',09 22:38
קוגם כל תודה רבה על התשובה,
לא אינני קורא בפורומים, יש לי קלאס A אמיתי וישן (מנורות-לא תקין) ורציתי לדעת אם יש טעם בכלל לתקן,
יש לי פרה+ פאוור של ROTEL, אני יודע ש 40W יספיקו השאלה היותר חשובה בהקשר של ההספק היא הנצילות של הרמקול ולא ההספק של המגסר. כפי שאתה ודאי יודע רוב מגברי המנורות לדוגמא,מפיקים וואטים בודדים בלבד לכל ערוץ ( 10W) ובכל זאת גורמים ל SPL גבוה בחדר. כיצד? בזכות רמקול עם נצילות של 90db.
מהמפרט הטכני ראיתי שיש להם נצילות של 89dB כך שלא צריכה כלל להיות בעיה עם מגבר של 40W.
ואחזור לשאלה שלי, אין לי מושג במגברים המשמשים לאולפן, יש בכלל יצרנים מפורסמים? האם גם כאן נהוג למדוד בין היתר THD?
אני די מודאג מהתדרים הנמוכים שאני מניח בעייתיים בכל המוניטורים הקטנים. האם מישהוא מיכם שילב גם SUB ? אם כן של כמה אינץ? ראיתי את הSUB של אדם אבל קשה לי מאוד להאמין (כבונה רמקולים חובבן לשעבר) שה SUB עם ממברנה כה קטנה יוכל להפיק תדר נמוך כפי שיפיק לדוגמא SUB של 10 או 12 INCH
אשמח לדעתכם,