תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 12:32
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
מחפש נגר לשולחן אולפני
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (95) ›
לך לעמוד 1, 2   הבא
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » אקוסטיקה, סביבת עבודה
kedar
דרוש נגר
הודעה פורסם: שני 18 אפר',05 17:30   
אהלן,
חיפשתי בפורום דוגמאות לשולחנות עבודה, ומצאתי כמה כאלו שמצאו חן בעיני
אולי הייתי צריך לשאול את השאלה הזאת בפורום נגרות או עשה זאת בעצמך, אבל אולי בכל זאת יש למישהו פה נסיון אישי עם נגר, שעובד בזול כמובן, שיכול לעזור לי בבניית משהו בסגנון הזה, כתוספת לשולחן העבודה הקיים שלי?
מה שיש לי כרגע זה מעין שולחן כתיבה עם שני תאים בצדדים מתחת לפלטה המרכזית (באחד מהם יושב המארז מה שמשקיט אותו מאוד). השדרוג שאני רוצה, זה גם לשים פלטה יותר ארוכה מלמעלה, ובניית שני מדפים בצורת "ח", שעליהם ישבו המוניטורים ומתחתם המודולים ואמפליפייר.
בקיצור מה שאני מחפש זאת נגרייה זולה באזור ת"א אם מישהו מכיר.
תודה.
GCmusic
מצטרף לבקשה
הודעה פורסם: שני 18 אפר',05 17:52   
כם אני חושב רבות תעל שולחן עבודה. מה שיש לי כרגע זה סטנדים עליהם עומדים לפי הסדר הקלידים והמוניטורים. המחשב על הרצפה והמסך על שולחן קטן משיש.
אני זקוק למשטח עבודה נוח שיכיל את הכל או הכל חוץ מהמקלדת שיכולה להיוות על גלגלים עם עגלה או משהו כזה.אם למישהו יש מושג איך לתקוע גלגלים לרגליים ממתכת מבלי להרוס אותם ( קוטר די דק של : 2*2.5 ס"מ ) עבור ניידות לקלידים, אני אשמח.
כמו כן ,הדברים שאני צריך לארגן הם מקלדת ,עכבר, מיקסר ברינגר 41 ס"מ (אורך ), מוניטורים 21 ס"מ (אורך ) מודול ואם נשאר מקום אז מדפסת ומחשב אה ומסך כמובן..

אם יש למישהו נגר מירושליים אני אשמח.

http://www.giladchatsav.com
HAGARIN
הודעה פורסם: שלישי 19 יול',05 21:53   
שלום שמי אלי ואני נגר לשירותכם 0526854321 #thumbsup
pildus
Supporter
הודעה פורסם: רביעי 20 יול',05 09:33   
נגריית וילאדי באור יהודה.
http://www.d.co.il/5282320/33575/

זולים , נחמדים, אדיבים, ואתה יכול לבוא עם שרטוט כלחי ותוך כמה דקות הם יקלטו מה אתה רוצה ויתלבשו על זה
אני עבדתי איתם כמה פעמים בעבר ולא התאכזבתי אף פעם
צחיפו
הודעה פורסם: רביעי 20 יול',05 11:01   
את השולחן שלי עיצבתי ובניתי לבד לפי תכנון שלי ולפי מידות המתאימות לי. מהנגר קניתי רק את החומר והוא חתך לי אותו לפי המידות שנתתי לו. יצא בונבון.
הודעה פורסם: רביעי 20 יול',05 23:03   
כבר בניתי לבד את השולחן, פלטות ורגלים קניתי בנגרייה בנפרד ויצא ממש זול יחסית.
(פלטת עץ אורן מלא 2 מטר על 64 ס"מ עלתה לי 195 ש"ח + מע"מ, רגלי עץ בוק 43 ש"ח לרגל).
צחיפו, מאיפה הקומבינה של המקלדת על גלגלים?
צחיפו
הודעה פורסם: שישי 22 יול',05 22:34   
כל הקומבינות הן פרי דמיוני בלבד! #clap
המקלדת שוקלת 25 קילו, וחששתי שמגירה תתלש לי מהשולחן ולא תישאר מזה כל כך מקלדת...
אז תכננתי עגלה, התייעצתי עם הנגר עד איזה עומק אפשר לחבר רגליים (שלא יתנגש לי עם הרגליים שלי...) בלי שזה יטה ויפול קדימה, ודאגתי שהיא תיכנס בדיוק. בשביל זה, בין היתר, תכננתי שולחן הגבוה ב 5-6 ס"מ מהמקובל.
עוד רציתי להשאיר מקום בצדדים למחשב (מצד ימין בארון קטן על גלגלים עם חומר בידוד בדפנות) ובצד שמאל למערכת סטריאו, ולכן הרגליים של עגלת המקלדת יושבות לא לגמרי בקצה אלא יותר לכיוון הפנים.

עכשיו חשבתי שאולי אתה מתכוון למקלדת והעכבר... אני פירטתי על מקלדת השליטה.
הקומבינה של מקלדת ועכבר זה עמוד של ונטילטור שהפסיק לעבוד, שאליו מוברג מושב כיסא מתקפל שהתקפל מדיי באיזו פעם, ואליו מוברגת המשענת של אותו כיסא, וזה המקום של העכבר.
הכל מוברג לפי הנוחות הטבעית של היד שלי.
S.Supporter
הודעה פורסם: ראשון 24 יול',05 23:15   
רק לציין, שבאף אחד מהשולחנות בדוגמא שלך (למעט זו עם האיש בחולצה הירוקה), וגם בשולחן של צחי-פה, אין מיקום נכון של מוניטורים.

ככה, על יבש, בלי להתייחס לחדר, למידותיו, לצורתו וכ"ו.
מוניטור שמרכזו נמצא מעל גובה האוזנים ובזוויות כאלה ביחס לראש ייצר את מרכז הפאזה לפני הראש ומה שטכנאי יקבל זה החזרים.
kedar
הודעה פורסם: רביעי 27 יול',05 00:07   
ידוע לגבי גובה המוניטורים. כרגע הם בגובה האוזן. האיש בירוק קוראים אותו עופר המאירי.
Dexter
Act Compatible
מחפש נגר טוב
הודעה פורסם: חמישי 25 יונ',09 10:36   
שלום,

אשמח אם מישהו יכול להמליץ על נגר טוב ויצירתי לבניית שולחן לאולפן.

תודה.
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » אקוסטיקה, סביבת עבודה

לך לעמוד 1, 2   הבא
עמוד 1 מתוך 2

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון