פורסם: חמישי 24 ספט',09 14:00
ראובן, תודה על התשובה... את החלק הראשון לא ממש הבנתי... 2 אוסיליטורים באפנון עצמי? רינג מודולייטור?
רק כדי לחסוך קצת מההסברים, אני כן יודע מה זה אוסיליטורים וצורות גל וזה... לא הבנתי מה זה רינג מודולייטור ומה זה האפנון עצמי חח... ואיזה 2 צורות גלים אני אמור לבחור? שן מסור? גם אשמח אם תסביר בקשר לגבי הצורת גל מורכבת הרמונית... זה אומר גל שיש בו יותר מתו אחד עם מרווח קונסוננטי/זך ביניהם? (יש כמה כאלה במאסיב)
מצטער על כל השאלות, אם תוכל אתה או מישהו אחר להרחיב טיפה ולהסביר לי על החלק הזה אני אשמח! [=
את החלק השני עם הגייטר על הרזוננס וזה הבנתי... אז אין צורך להסביר גם אותו...
תודה! D=
נ.ב.
חחחחחחחח בוא'נה דובדב הזה שרוט לגמרי...
היו צריכים לעשות מד בתחתית המסך שמודד את מספר הפעמים שהוא אמר את המילה שווארמה בסרטון הזה...
"וואלקקק שווארמה... על הכיף-כיפאקקק... שווארמה ג'וס איז דה בסטט פארטט אוף דה שווארמה חאזן בסט שווארמהה על הכיפאקקק"
פורסם: חמישי 24 ספט',09 14:09
jazz_1 רק עכשיו שמתי לב לפלאגין ששמת... שמעתי על זה... חחחח אפשר לשים על זה גייטר על הווליום ולהגיע בטח גם למשהו נחמד לפסייטראנס כזה... תודה!
פורסם: חמישי 24 ספט',09 14:34
וואו תודה רבה! אנסה את זה!
ותוכל להסביר מה זה פורמנט פילטר?
שוב מצטער על כל השאלות, אני עכשיו נכנס לענייני מוסיקה אלקטרונית ואני בחרישה על הנושאים האלה ורוצה לאסוף הרבה ידע וכמובן מנסה לרכוש ניסיון חח... D=
ניסיתי דרך אגב גם לקחת שן מסור במאסיב ולשים עליו BP עם רזוננס כמעט עד הסוף ולשחק עם ה-BANDWIDTH ברמות הנמוכות... הביא תוצאה די מגניבה! אפשר לשמוע הברות