Act Compatible
פורסם: רביעי 14 אוק',09 20:36
אוקיי, הצלחתי פחות או יותר להבין מה הבעייה.
חיברתי את המקלדת למחשב והתקנתי תוכנה שמנטרת את הודעות ה-MIDI שמגיעות.
מסתבר שאיכשהו המקלדת מתרגמת את תזוזות הפדל מהמצב הראשוני (עקב למטה) עד לחצי הדרך, לטווח של 0-127. כל תזוזה מעבר לזה לא שולחת שום הודעה...
יש למישהו רעיון למה זה קורה?
שלחתי בינתיים הודעה לתמיכה של novation כדי לשאול אם יכולות להיות בעיות תאימות עם פדלים מסויימים.
Act Compatible
פורסם: רביעי 21 אוק',09 18:32
זה הגיוני שהם יצרפו לפדל כבל עם PL Stereo אבל עם 2 גידים?!
Act Compatible
פורסם: רביעי 21 אוק',09 22:42
יכול להיות.
יש מכשירים ש PL הסטריאו ,או יותר נכון הטבעת האמצעית של המגעים ,קיימת כדי למנוע חיבור בין חלק האחורי שהוא המינוס "השרוול בתמונה" לחלק האמצעי."הטבעת"
אני יודע שזה קצת מוזר וההסבר מבלבל ,אבל יש לי מכשירים מסוג כזה שברגע שה PL הוא מונו, לא מתפקדים נכון,אפילו שכביכול אין צורך ממשי בסטריאו .
יכול להיות שזה בדיוק מה שקורה עם הסינטי שלך כי כמו שאמרת הוא מותאם ל 3 גידים, אז יכול להיות שמה שמפריע לו הוא הקצר שנוצר בין הטבעת למה שקוראים לו בתמונה "שרוול" שזה הטבעת האחורית.
עוד מצב אפשרי הוא שלפוטנציומטר ברגלית חיברו רק 2 רגליים אפילו שתמיד יש לו לפחות 3 ולך חסר החיבור עם הרגל השלישית ז'תאומרת שאתה צריך להחליף לכבל 3 גידים.
אולי לנתק רגל ולהעביר לרגל אחרת בפוטנציומטר ,גם אפשרות.
כל זה ספקולציות ,קשה לי ת'אמת לאבחן בדיוק,זה אתה תדע אם תשחק קצת עם החיבורים בצורות שונות ואחת השיטות בסוף תעבוד.
ותמיד אפשר לקנות או להחליף לרגלית מתאימה אם אין לך חשק "להתעסק" או חוש ההרפתקנות ב"אלקטרוניקה קלה" .
Act Compatible
פורסם: שני 26 אוק',09 11:36
וידאתי שהכבל שלי הוא אכן עם 3 גידים.
פירקתי את הפדל ומצאתי את החיבורים מהפוטנציומטר ל-PL jack.
לפי הלינק שפרסמתי למעלה, כתוב שאני צריך להחליף את החיבורים של ה-tip וה-ring.
הבעייה של-ring מחוברים שני חוטים - אחד שבא מהפוטנציומטר, ואחד שמחובר לבורג שנראה שמחזיק את הפוטנציומטר.
השאלה היא מה התפקיד של החוט הזה? והאם אני צריך להזיז גם אותו ל-tip יחד עם החוט השני ?