אני שוקל לעשות תואר שני באקוסטיקה בסלפורד. http://www.acoustics.salford.ac.uk/courses/index.php?content=msc_aa
אמנם התואר הראשון שלי הוא BA, אך יועץ התוכנית נתן אור ירוק להגשת בקשה.
הייתי מעוניין לקבל כל פרט שרלוונטי לתואר הזה (לימודים ועבודה בתחום). מישהו למד שם או במקום אחר אקוסטיקה? האם יש מה לעשות עם התואר הזה בארץ?
כל נתון יתקבל בברכה.
ישנם מספר משרדי יעוץ בנושא אקוסטיקה בארץ העובדים עם מוסדות ממשלתיים ומוסדות פרטיים.
אתה מוזמן לברר איתם מהם סוג המכרזים שמוצעים בארץ והם זהו תחום שתרצה לעסוק בו כי כמו בכל תחום של הנדסה או מדעים יש עבודות יותר מעניינות ופחות מעניינות... _________________ www.Soundcloud.com/tomervalve - פרויקט מת.
www.Soundcloud.com/tomtomz פרויקט עכשיו.
"זה עולם אלקטרוני, קצת קשה (לסינטים) לדבר"
אחד המקומות הטובים באנגליה, ואף בעולם בכל הקשור לאקוסטיקה של מבנים.
מסלול ה-MSc ("אקוסטיקת אודיו", לא יודע לגבי השאר) מצויין - יש לי הרבה קולגות מרוצים שלמדו את המסלול הנ"ל.
אהיה שם בעוד מספר שבועות לפגישות וניסויים (במסגרת הדוקטורט שלי) - אם אתה צריך משהו, דבר איתי בפרטי.
לגבי התחום בארץ - רוב "מהנדסי האקוסטיקה" בארץ הם מהנדסים אזרחיים\מכונות\אדריכלים שקיבלו הכשרה נוספת (יש יותר ויש פחות) בתחום האקוסטיקה.
יש בודדים שבאמת עשו תואר באקוסטיקה, ומכך שאם תחזור לארץ חמוש בתואר מסאלפורד, סביר שנקודת הפתיחה שלך תהיה מצויינת.
עם זאת, התחום בארצינו רחוק שנות אור בהתפתחותו ביחס לאירופה וארה"ב, כך שיתכן שבתחומים מסויימים תהיה אפילו קצת Overkill.
אני מכיר (הן מנסיון אישי והן דרך קולגות) הרבה מסלולי לימוד בתחום האקוסטיקה באנגליה - אם יש לך שאלות, תרגיש חופשי.
אני מאמין שיש צורך גם בתעשייה הביטחונית (בהנחה שהם לא פונים ישירות לארה"ב ליעוץ מקצועי) בארץ לבעל מקצוע שכזה. _________________ www.Soundcloud.com/tomervalve - פרויקט מת.
www.Soundcloud.com/tomtomz פרויקט עכשיו.
"זה עולם אלקטרוני, קצת קשה (לסינטים) לדבר"