תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 09:16
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
העברת מחשב, מסך ומוניטורים לחו"ל
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
לך לעמוד 1, 2, 3   הבא
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » שדה התעופה
  eyalamir  
Expert
העברת מחשב, מסך ומוניטורים לחו"ל
הודעה פורסם: ראשון 07 מרץ,10 03:40   
אני בודק עכשיו אפשרות של מעבר לאנגליה לכמה חודשים, כדי לעבוד שם על אלבום ביחד עם חבר (שגר שם).

במצב כזה, אצטרך להעביר איתי חלק מהציוד, כשהאישיו העיקרי כרגע הוא המחשב (נייח), מסך (סמסונג 26 אינץ' או LG 22 אינץ'), כרטיס קול (FireFace800) ומוניטורים (ADAM A7).

בעצם, אלה השאלות שלי:
א. איך אפשר לארוז את כל הסיפור בצורה הבטוחה ביותר? כמובן שתכננתי לקחת הארד דיסקים בנפרד, אבל אין לי שמץ של מושג מה לעשות עם המסך, למשל, ואני חרד עד מאד לאלמנטים החשופים של המוניטורים.
ב. איך עדיף לשלוח את הכל? כמטען על המטוס? עם חברת שליחה נפרדת? מה העלויות של דברים כאלו?
ג. איך צריך להצהיר במכס על כל הסיפור?
ד. איך דואגים לביטוח ראוי שישאיר אותי שקט?
ה. איך הדברים הנ"ל, וכן מיקרופונים, כבלים וקלידים, עוברים בשיקוף הבטחוני של שדה התעופה?

אם יש למישהו נסיון בהעברה כזו, אשמח אם יוכל לשתף אותי בחוויותיו. #smile
ArielY
Supporter
הודעה פורסם: ראשון 07 מרץ,10 09:16   
אין שום הגיון להעביר מחשב נייח ובטח ובטח שלא מסך לחו"ל.
קח את הדיסקים הקשיחים, קנה שם מסך בפרוטות וסגור עניין.
לגבי המוניטורים (אני לא מבין בזה) , האם אלה מוניטורים מאוד מיוחדים ? כאלה שנדיר למצא ? בשביל מה לקחת אותם איתך ?
גם עליהם הייתי מוותר, מגיע לאנגליה ומחפש לי משהוא יד 2 וזהו.
ReuvenM
Administrator
הודעה פורסם: ראשון 07 מרץ,10 09:31   
ראה בנוסף כאן:
העברת ציוד לחו"ל

אנא היזהר בכניסה לשם בבידוק הדרכונים, מנסיון של חברים אחרים כאן. אלא אם יש לך דרכון מתאים, לא באת לעבוד ולא נעליים...
בדוק מה באמת אתה חייב לקחת.
הודעה פורסם: ראשון 07 מרץ,10 09:39   
תודה על התגובות. #smile

טריפי - אני לא עובר לאנגליה באופן קבוע אלא רק לכמה חודשים. עלות המחשב, המוניטורים והמסך שלי סביבות ה14 אלף שקל ביחד, ואין לי את הסכום הזה להוציא בשביל כמה חודשים בסה"כ (בלי קשר לעובדה שהמחירים בבריטניה יקרים כמו בארץ, ולעיתים יותר. לא מדובר על מחירי הזנות שאפשר להשיג בארה"ב).

ראובן - תודה רבה. #smile קראתי כבר את השרשרת הנ"ל (ועוד כמה שרשראות בפורום בנושא) לפני שפרסמתי את ההודעה, אבל לא מצאתי שם תשובות מדויקות מספיק לשאלות הספציפיות שלי. תודה רבה גם על האזהרה בעניין הפקידים האנגלים!
Tomer Iserovitch
Supporter
הודעה פורסם: ראשון 07 מרץ,10 10:42   
מאוד קל למצוא דברים יד שנייה במחירים נוחים,רק ראה את ה"באזר" של מגזין SOS.
גם אני חושב שאין טעם לקחת מחשב ומוניטורים, את הכרטיס קול אין בעיה, הוא דיי קומפקטי עדיף אבל שתצהיר במכס שאתה לוקח אותו שלא יהיה בעיות בחזרה.
  eyalamir  
Expert
הודעה פורסם: ראשון 07 מרץ,10 10:56   
תומר, גם אם קל למצוא ציוד יד שניה באנגליה, זה אומר עדיין שאני צריך למכור את שלי בארץ כדי לממן את הקניה בלונדון, כי גם בחצי מחיר מדובר על הוצאה כבדה מדי עבורי בשלב זה. בנוסף, זה ידרוש ממני לעשות את אותו הדבר עוד פעם בעוד שלושה חודשים כשאחזור, וכל הסיפור נראה לי בהחלט לא פרקטי. אני לא יכול להרשות לעצמי לטוס בלי מוניטורים כי במקרה לא מצאתי להם קונה בארץ.
ReuvenM
Administrator
הודעה פורסם: ראשון 07 מרץ,10 12:54   
קח בחשבון מתח הפעלה ו/או שנאי מתאים.
עלויות אריזה ושילוח (נפח, משקל), אולי לפחות על המסך אפשר לוותר, אך יש חברות שאורזות לשיגור בינלאומי (גם בלונדון), וקח בחשבון שיש אזורים רגישים בציוד, שדרוש להם מיגון בולם (רמקולים, זכוכית וכו'), כי הכל יכול לקרות בשינוע מסחרי.
ביטוח שלא נשכח...
הודעה פורסם: ראשון 07 מרץ,10 13:04   
הכוונה של חברי הפורום ש:
1.עלות המשלוח לרכיבים כבדים הלוך וחזור עלולה לעלות יותר מערך המוצר.
2.ראה השיר הבא כדי להבין איך כל חברות התעופה מתייחסות לחבילות שלנו בתא המטען :

הודעה פורסם: ראשון 07 מרץ,10 17:06   
שוב, תודה לכולם!

הופמן, יש לך קצת מידע לגבי מחירים ספציפיים של משלוח וכו'? האם משתלם בצורה כלשהי להעביר את המטען על המטוס בטיסה? הבנתי שגם אצל חברות שילוח יש הבדל במחיר בין שילוח ימי לשילוח באוויר.

ראובן, לגבי חברות האריזה, אתה מכיר איזו חברה ישראלית שעושה את זה בצורה אמינה וטובה?

לגבי מתח ההפעלה, המתח באנגליה זהה לשלנו, ויש צורך רק במין פלאג כזה שעולה כמה שקלים בודדים כדי להתאים את צורת התקע.

אגב, אני מודע בהחלט לנוחות של קניית חדש לעומת סחיבת הכל, אבל לצערי כלכלית וריאלית זה לא אפשרי מבחינתי כרגע. מה שאני כן שוקל, אגב, זו אולי קנייה של איזהשהו לפטופ עוצמתי (מקבוק פרו, למשל) כדי לחסוך את עניין העברת המחשב והמסך, אבל זה רק בגלל שבאמת יש לי צורך עתידי במשהו כזה ולא רק עבור הפרויקט הנוכחי.
CosmoGrill
Act Compatible
הודעה פורסם: ראשון 07 מרץ,10 17:18   
תקנה ותמכור יד שניה, מה יכול להיות יותר פשוט מזה? אולי תפסיד כמה פאונדס אבל תחסוך מאות במישלוחים. אם אין לך את הכסף אז תלווה ממשהו בתמורה לציוד (Pawn), וגם במקרה כזה תחסוך. זה פיסי או מק? אם זה פיסי אז המחירים של נייחים יד שניה יעלו פחות מהמשלוח מהארץ... #smile
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » שדה התעופה

לך לעמוד 1, 2, 3   הבא
עמוד 1 מתוך 3

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון