Expert
פורסם: ראשון 07 מרץ,10 10:56
תומר, גם אם קל למצוא ציוד יד שניה באנגליה, זה אומר עדיין שאני צריך למכור את שלי בארץ כדי לממן את הקניה בלונדון, כי גם בחצי מחיר מדובר על הוצאה כבדה מדי עבורי בשלב זה. בנוסף, זה ידרוש ממני לעשות את אותו הדבר עוד פעם בעוד שלושה חודשים כשאחזור, וכל הסיפור נראה לי בהחלט לא פרקטי. אני לא יכול להרשות לעצמי לטוס בלי מוניטורים כי במקרה לא מצאתי להם קונה בארץ.
Expert
פורסם: ראשון 07 מרץ,10 17:06
שוב, תודה לכולם!
הופמן, יש לך קצת מידע לגבי מחירים ספציפיים של משלוח וכו'? האם משתלם בצורה כלשהי להעביר את המטען על המטוס בטיסה? הבנתי שגם אצל חברות שילוח יש הבדל במחיר בין שילוח ימי לשילוח באוויר.
ראובן, לגבי חברות האריזה, אתה מכיר איזו חברה ישראלית שעושה את זה בצורה אמינה וטובה?
לגבי מתח ההפעלה, המתח באנגליה זהה לשלנו, ויש צורך רק במין פלאג כזה שעולה כמה שקלים בודדים כדי להתאים את צורת התקע.
אגב, אני מודע בהחלט לנוחות של קניית חדש לעומת סחיבת הכל, אבל לצערי כלכלית וריאלית זה לא אפשרי מבחינתי כרגע. מה שאני כן שוקל, אגב, זו אולי קנייה של איזהשהו לפטופ עוצמתי (מקבוק פרו, למשל) כדי לחסוך את עניין העברת המחשב והמסך, אבל זה רק בגלל שבאמת יש לי צורך עתידי במשהו כזה ולא רק עבור הפרויקט הנוכחי.