תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 23:23
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » לימודים, הוראה, ספרות מקצועית ומוסדות לימוד
  Idan Katz  
מכללת ספיר - התייעצות ושאלות עם חבר'ה שלמדו שם?
הודעה פורסם: שישי 19 מרץ,10 02:51   
היי,

אני מפנה את השאלה בעיקר לאנשים שלמדו במכללת ספיר,
אבל אולי גם סתם חבר'ה שגרים/גרו באיזור יוכלו לעזור:

אני מכוון ללמוד שם בשנה הבאה, ולהעתיק לשם את מגוריי מהמרכז יחד עם הלהקה שלי.
הרעיון בכללי הגיע מיוזמתי לאחר שדיי התייאשתי מהמכללות בת"א,
(אני לא חושב שקיימת שום סיבה הגיונית לשלם מחירים כאלו למסלולים בהקיפי שעות שמציעים...)
ונראה לי מגניב לעבור לשם עם כל הלהקה וגם ללמוד משהו שמעניין אותי (מדובר בסאונד כמובן) במחירים מצחיקים (לפחות לחייל משוחרר),
אווירה נחמדה ושונה (שאני בהחלט צריך..) ועל הדרך להשתקע ביצירה עם הלהקה ולהפוך את העניין לקצת יותר טוטאלי מאשר מה שהשגרה אפשרה לנו במרכז עד כה.

הכוונה היא, חוץ מללמוד בספיר, למצוא איזה סידור נוח של מגורים+עבודה+מקום לנגן בו.
או דירה שיהיה אפשר להקים בה סוג של סטודיו ולנגן בה, בלי להפריע לשכנים וכאלו..או למצוא איזה מקלט באיזה קיבוץ או מקום זנוח כלשהו שיהיה אפשר להפוך לסטודיו, ועבודה שתממן אותנו באופן באמת צנוע - רק שתאפשר לנו מספיק זמן להתעסק במוזיקה.

רציתי לשאול על אנשים שהיו שם, למדו שם, ועשו דברים דומים? אם זה חלום ורוד מידי?
האם הסיכוי למצוא מקום שאפשר לגור בו ולנגן בו + עבודה שתממן את כל זה ויחד עם הלימודים תשאיר מספיק זמן לנגן קלוש?
האם מישהו מכיר מקומות לנגן בהם באיזור?
המלצות למגורים/עבודה?

ביום שלישי הקרוב אנחנו בפגישות ייעוץ במכללה + סיבובים באיזור לבדוק אופציות - אשמח לשמוע קצת ממי שהיה שם לפני, ע"מ לבוא מוכן.

תודה מראש!
עידן.
Kwebos
תומך
הודעה פורסם: שישי 19 מרץ,10 12:02   
אני אוטוטו מסיים שם.
אפשר להפוך את החלום הזה למציאות, אתם יכולים לחפש לכם איזו וילה בשדרות, אם אתם כמה אנשים השכירות יוצאת מצחיקה, חפשו איזור שקט או אולי אחת עם בייסמנט (אם יש כאלו).
עבודה בשדרות אין יותר מדי אבל אני מניח שאפשר למצוא, יש מפעלים באיזור אם זה מתאים לכם, יש את החנויות בתחנות דלק (ילו, סו גוד) ואם אתם ממונעים זה פותח לכם עוד אופציות כמו מלצרות באיזור או אולי עבודה בפאב או משהו. כשתלמדו את האולפן אפשרי לעשות גם שם חזרות אם אתם לא יותר מדי אנשים.
אפשר גם תמיד לקחת מלגה סטייל פר"ח או לעבוד במכללה.

השנה הראשונה לא כזו עמוסה ולדעתי תוכלו לשלב הכל ביחד, רק תהיו קצת עייפים, השנה השניה כבר דורשת יותר עבודה מעשית וישאר לכם קצת פחות זמן סביר להניח.

הענין הוא למצוא מקום קצת נטוש, אולי דירה בלי שכנים ליד או וילה במקום קצת יותר מרוחק, אני גר בדירת 3 חדרים ועכשיו גם פותחים לי ממ"ד, אני מנגן שם בווליום די חזק וגם המוזיקה לפעמים משתוללת, עד היום לא קיבלתי תלונות מאף אחד, לא יודע איך תופים היו מתקבלים...

עשו סיבוב בקיבוצים השכנים - ניר עם, גבים, אור הנור וכו' ותבררו איתם אם יש להם באמת איזה מקלט שכזה, ייתכן מאד מאחר ובשנה האחרונה בנו לכולם ממ"דים אז אולי נשארו מקלטים נטושים, אולי תוכלו להגיע איתם להסדר שתלמדו שם כלים כלשהם או הפקה/יצירה/הקלטה וכו'.

בהצלחה. #thumbsup
הודעה פורסם: ראשון 21 מרץ,10 13:33   
היי,
תודה רבה#smile

לא הבנתי מה זה אומר "כשתלמדו את האולפן תוכלו לנגן גם שם?"

אנחנו 3 דרך אגב. וכשאני אומר לנגן אני מתכוון להרעיש...טריו חשמלי, עם תופים, דיסטורשנים....לא מתכוון "לדפוק חשבון".
האם ידוע לך מה הרכבים מהאיזור עושים?
האם יש שם דברים דומים או לפחות סתם חדרי חזרות שאפשר לנגן בהם?

ובכללי, מבסוט מהלימודים שם?

תודה#smile
Kwebos
תומך
הודעה פורסם: ראשון 21 מרץ,10 22:19   
ז"א שבסמסטר הראשון אני חושב שלא יאפשרו לכם להיות שם לבד בכלל, קודם כל תכירו את העניין ואת הסיגנל פלואו באולפן ואז החל מהסמסטר השני נראה לי שכבר תוכלו לשריין ולהתפרע.

לא יודע לגבי יותר מדי הרכבים, יש מקום בשדרות בשם "שדרוק" שנועד להרכבים צעירים מקומיים אבל אולי אתם גם יכולים לארגן שם משהו, בגדול אחלה חדר ומאובזר יפה מאד.
כבר נתקלתי בחזרות באולפן אצלנו, כשמדובר על 3 אנשים זה בהחלט בר ביצוע וגם יתרום לכם ללימודים ולהכרת האולפן.
אני בטוח שגם באשקלון יש לפחות חדר חזרות הגון אחד.

בכללי לא הכי מרוצה מהלימודים אבל זה רק אני, יש גם אנשים שכן מרוצים.
הודעה פורסם: שלישי 23 מרץ,10 11:10   
עצה שלי? תתרחק.

פגשתי כמה וכמה אנשים במגמת סאונד והם לא היו ממש מרוצים בלשון המועטה.
אני לא לומד סאונד אלא תקשורת וטלוויזיה , שנה שלישית כבר, וגם לא ממש מרוצה.
מבחינת אנשים - אני ממש לא מתחבר לאנשים שם. אני קצת יותר מבוגר וגם לא גר בסביבה, שזה די מפריע, ואולי אני מכליל, אבל האנשים שם די מבאסים.. אני מכנה את המכללה - מכללת "ערספיר". והמבין יבין.
ויש עוד הרבה בעיות.
לא יודע אם מקומות אחרים עדיפים - אבל לדעתי, מספיר תתרחק.

http://www.act.co.il/guide/index.php?gu=shwad&ad=261

?

למכירה בבזאר
Antman
גם אני למדתי שם
הודעה פורסם: שלישי 23 מרץ,10 19:23   
במגמת קולנוע- עיצוב פסקול,
לדעתי החזון שלך הוא לחלוטין בר הגשמה, מבחינת רמת הלימודים, סיימתי לפני שנתיים וגם לא
למדתי במגמת ההנדסאים ולכן ספציפית על תכנית הלימודים אני לא יכול להמליץ,
כל שאר החזון לדעתי יכול להתממש, אפילו קשה לי לדמיין מקום שזה יכול להתממש בו יותר טוב משם,
מי שרוצה לעבוד שם עובד, במכללה ובעסקים בסביבה, אין משכורות כמו במרכז אבל גם ההוצאות קטנות יותר.
וזו חממת יצירה אמיתית, אני אהבתי את הרעיון.
בהצלחה #thumbsup
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » לימודים, הוראה, ספרות מקצועית ומוסדות לימוד

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון