תומך
פורסם: חמישי 06 מאי,10 13:52
סרטון אנימציה כשהפסקול הוא בעצם סוג של ראיון שצולם ונלקח ממקום וזמן אחר.
הראיון מלא סאונד חוץ, עם צעדות חיילים וכיו"ב. בסרטון הנמלה נמצאת בתוך מחילה סגורה. ובפסקול כבר סאונד מבחוץ.
דמות של נמלה מדברת בתוך המחילה שלה. ברמת השינויים קשה לשנות ואין כמעט מה לעשות כי הסאונד למעשה כבר קיים,
אבל נתבקשתי לתת לזה "אווירת מחילה".
מכיוון שהסאונד כבר קיים, האווירה, התחושה הכללית, כל הוספת ערוצים תהיה למעמסה. חשבתי אולי בעזרת קונבולושן ריורב עם איזה LPF לתת צבע מחילתי עמום - אבל זה גם ישפיע ישירות על שאר הסאונד.
שורה תחתונה - האם יש טכניקה שבה אני יכול להשפיע עם ריוורב על הדיאלוג בסרט מבלי שהוא ישפיע על שאר הסאונד?
אולי אקספנדר +ריורב?
Wavelab 9.5 Pro/Nuendo8.3/Pro tools 12.5
S.Supporter
פורסם: חמישי 06 מאי,10 17:26
אפילו גייט על השליחה עצמה אם אתה מצליח לבודד ככה את הדיבור בלבד
מולטיבנד קומפרסור על איזה פריסט רדיופוני חול"י שכזה (משום מה בארץ לא יוצא לי לשמוע סאונד מקומפרס ככה בצורה אכזרית כמו בתחנות בארה"ב/אנגליה), שגם אותו אתה יכול לשים על ערוץ שניקית עם גייט לפני (מעיין קימפרוס מקביל בסופו של דבר, בטוח ישמע מעניין)
פורסם: שישי 07 מאי,10 00:49
עזוב אותך, תקליט מחדש בחדר ,אפילו עם דינמי פשוט...אתה לא תצטער.
פורסם: שישי 07 מאי,10 14:25
עכשיו ברצינות...
תעשה EQ על הריוורב וגם על הפסקול ...תעלה את ה 1KHZ בפסקול , ברייוורב תעלה ביותר DB אפילו 1-2KHZ
ותוריד גבוהים 4KHZ ומעלה זה ירחיק את הקולות מבחוץ ואולי תעלה קצת נמוכים בסביבות ה 240-400HZ זה ינפח קצת , יותר בשר..זה יחזק את האווירה .
לדעתי זה טוב שיש סאונד חוץ כי מדובר במחילה וסאונד חוץ מרחוק,עמום זה מגניב...
תן ריוורב של שירותים משהו כמו 2MS } 1MS יהיה ארוך מידיי} ותעלה LOW MID בריוורב זה יעשה את העבודה
זה מה שאני הייתי עושה...
מקווה שעזרתי.