תומך
פורסם: חמישי 20 מאי,10 09:10
ישנן מספר "נוסחאות קסם" אשר עובדות לתופים. אולם תמיד יש מקום לשינויים והפתעות.
SM57 לסנר, ברוב המקרים יתן תוצאה מצויינת לכמעט כל מטרה. ישנו מיקרופון של באייר אשר מתנהג בצורה דומה אולם קצת "אחר" בהיענות התדר. חלק מהאנשים אוהבים ככה וחלק ככה. כמובן שbeta57a יתן תוצאה טובה אולם הוא עולה הרבה יותר מאחיו הזקן.
BD. כל מיקרופון יכול לעבוד, תלוי עבור מה. D112 הוא מיקרופון נפלא. הוצאתי איתו תוצאות ממטאל ועד לג'אז מעודן ורך... המון EQ והצבות אשר נעות בין עמוק בפנים ליד הפדל וכלה בכמעט מחוץ לתוף. אולם הכלל הזה תופס גם לE602 של סנהייזר b52 של שור ועוד...
השונה בחבורה הוא הbeta91 אשר יש לו אופי תוקפני בהרבה ולא מתאים לכל מטרה.
OH- בהתאם לתקציב הRODE יעבדו. וגם הם עושים עבודה לא רעה על אקוסטית וצ'לו. אולם בפירוש לא הבחירה הראשונה שלי. ערך טוב לכסף- יחסית.
טמטם--- מהפשוט ביותר שיוצא לך צליל ועד לאקזוטי ביותר כולם טובים- לא ממליץ על הD40, לא משהו בעיניי. אולם עם מספיק EQ גם ירקוד סמבה.
פורסם: חמישי 20 מאי,10 09:24
אחלה..
וכשאתה אומר שה beta57a יתן תוצאה טובה, טובה יותר מה SM 57 לטמטמים ולסנר?
לא ציינת התייחסות להייט
תומך
פורסם: חמישי 20 מאי,10 10:11
אולם זהו מיקרופון חריף יותר באופיו. מאוד מתאים לווקלים מסויימים אגב. אולם, לפעמים זהו לא המיקרופון האידאלי לכל מטרה. מעולה לגיטרות תוקפניות, פחות לגיטרות "mellow" ושוב... תלוי מאוד בהצבה.
אולם אי אפשר להתעלם מהעובדה שהמיקרופון הזה עולה פי שלוש מאחיו הבוגר הSM57.
לשיקולך.
פורסם: חמישי 20 מאי,10 10:54
טוב, לא פי 3 ממש...
ושאלה, יש לי U87 וינטג ו AKG 414 ULS, אני יכול לשתמש בהם כהובר הדים למרות שהם לא זהים?
השאלה אם למרות שהם לא זהים הם יעשו את העבודה
Act Compatible
פורסם: חמישי 20 מאי,10 11:20
לגבי ה-OH, הייתי שוקל זוג מיקרופונים עם דיאפרגמה גדולה. יש כמה מקרופונים באותו תקציב של ה-NT5 ששווה לנסות :Audio Technica AT2035 , Rode nt1, AKG 3000/2000/Perception או MXL ו-SE למיניהם. אני לא אוהב את הNT5...
לגבי ה-HH לאותם חברות שהצעתי יש מקרופונים "צרים" שנשמעים יותר אמיתים מה-NT5
בהצלחה,
אוהד
Act Compatible
פורסם: חמישי 20 מאי,10 13:24
אוקיי, אני משיג בן זוג ל AKG
מה עם סנר, הייט וטמטמים?