תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 17:26
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
מיקסר ימאה או מיקסר הלין היט MG24 מול Z420
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (140) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » הגברת ותאורת מופעים - PA
  erez16  
מיקסר ימאה או מיקסר הלין היט MG24 מול Z420
הודעה פורסם: ראשון 30 מאי,10 13:22   
מה עדיף מיקסר ימאה 24 אפקט מובנה או מיקסר הלין היט z24
assaf_kl
Act Compatible
הודעה פורסם: ראשון 30 מאי,10 13:58   
אמנם לא הייתי בעלים לא של ימאהה ולא של הלן & היט אבל יצא לי לעבוד על שתי החברות, לא מצאתי עדיין מיקסר של H&H שאני יכול לומר שנהנתי ממנו, הן בתגובת המיקסר, הכל כאילו לא ממש רוצה לעבוד צריך לדחוף גם את הגיינים גם את הEQ ובעיקר את הAUX כדי לקבל תגובה הולמת מצד המיקסר, הסאונד בכללי נתן לי תחושה של קרטון יבש (זה הדימוי שעלה לי - מצטער #think ) יש לציין כי כשעבדתי על המיקסרים של H&H תמיד שאר הציוד היה בסטנדרט טוב ולכן עיקר הבעיה הייתה במיקסר ולא בשאר הציוד, שלא לדבר על כך שהתרשמתי שהציוד של H&H לא אמין, ומתקלקל בקלות.
הדברים אמורים על פי התרשמותי וייתכן שאני טועה

לגבי ימאה יצא לי לעבוד על מיקסר שלהם בסדר גודל של 24-32 ערוצים וגם על קטנים יותר, בסה"כ נהנתי מהעבודה איתם ונראה לי שהם יותר אמינים למרות שאין לי הרבה נסיון איתם

בכל מקרה בהצלחה

http://www.wix.com/assaf_kl/assaf-klein
UV
Supporter
הודעה פורסם: ראשון 30 מאי,10 19:02   
עבדתי מעט על gl2200 שנחשבת לקונסולה הפחות טובה מהסדרות המקצועיות של אלן&הית. לא התלהבתי מהצליל אבל בסה"כ היה בסדר. אני חייב לומר שאהבתי יותר את ה-lx7 הישנה של ספיריט (סאונדקרפט) למרות שהיא נחשבת פחות טובה ויש לה פחות אפשרויות. עבדתי קצת על המיקסרים הקטנים (10 כניסות מיקרופון) של סדרת ה-MG של ימאהה ולא התלהבתי מהסאונד, הפראמפ וה-EQ.

מה שכן, אלן&הית מסדרת ה-Z היא הקונסולה היחידה בתחום המחיר הזה שבנויה ממעגלים מודפסים נפרדים לכל ערוץ. המשמעות היא שכאשר מתקלקל רכיב כלשהו באחד הערוצים, התיקון הוא פשוט וזול לעומת מיקסרים אחרים שבהם יש לפעמים צורך להחליף את כל המעגל המודפס של המיקסר כולו.

בלי לערוך השוואה ישירה, באותם תנאים אקוסטיים ועם אותו חומר קשה להשוות בין מיקסרים אבל הייתי מהמר שה-Z תישמע טוב יותר מהימאהה.
שרון83
Act Compatible
הודעה פורסם: שני 31 מאי,10 09:12   
על איזה דגם של ימהה אתה מדבר בדיוק?
הודעה פורסם: שלישי 01 יונ',10 12:50   
המיקסר של ימאהה שעבדתי עליו הוא זה או דומה לו (מבחינת מספר כניסות מיקרופון, גרופים, AUX וכו'). אני לא זוכר במדוייק את שם הדגם אך אני מניח שמדובר באותו תכנון בסיסי.

לגבי דעתי עליו - סביר. אפשר לעבוד ולהסתדר אבל לא בהכרח יותר טוב מהמיקסר הסיני הנפוץ (שגם אתו אפשר להסתדר). כמובן, השוואה בין מיקסרים להגברה היא מאד קשה. לך תמצא מקום, ציוד ולהקה, כוון את המערכת, בצע סאונדצ'ק ואז חזור על התהליך באותם תנאים עם מיקסר נוסף. אחרת צריך באמת הרבה נסיון עם מיקסר א' וב' כדי לגבש דעה על סמך רצף מצטבר של הופעות.

בגדול, מיקסרים של Allen&heath שנתקלתי בהם הרגישו לי הרבה יותר טוב מבחינת איכות הבנייה. לגבי סאונד קשה לי יותר לומר כי לא השוויתי מספיק. זו דעתי האישית.
  erez16  
תודה על כול התשובות אבל
הודעה פורסם: שלישי 01 יונ',10 18:15   
מדובר על יאמה 24 מסדרת mg והלין היט מסידרת z האדומה
ofir_segal
הודעה פורסם: רביעי 02 יונ',10 07:23   
היתה לי פעם GL2400 ועבדתי רבות על MG24 בהופעות קטנות.

אהבתי את ה MG הרבה יותר.
053-2777420
facebook :
http://www.facebook.com/ofir.segal
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » הגברת ותאורת מופעים - PA

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון