זה עוד מוקדם מדי לסקירה מקיפה, אבל רציתי לתת את ההתרשמות הראשונית, מכיוון שהוא הגיע אלי רק היום:
המקלדת שאליה חיברתי את הונטילטור היא Hammond XK3c שזה clonewheel מהטובים ביותר בשוק לטעמי. מקלדת מדהימה אמנם, אבל הלזלי סימולטור המובנה שלה, כמה שהוא טוב, עדיין משאיר איזה טעם של עוד. זה לא זה עדיין.
ואז חיברתי את הונטילטור.
מי שלא ראה את החיוך המפגר שנמרח לי על הפרצוף באותו רגע, לא ראה חיוך מפגר מחייו.
זה לא ייאמן. פתאום המקלדת קיבלה חיים. עדי כדי כך שאני לא מבין למה עדיין מחפשים B3 מקורי.
זה פשוט זה!
החום, הצבע, האוויר, העומק, הרגשת ה"עץ"....הכל שם ולתפארת.
אפילו סטים מסויימים של drawbars שלא נשמעו לי טוב מקודם, פתאום זורחים כמו שמש בוקר רעננה. אפשר פשוט ללחוץ קליד, להקשיב ולהנות....
ודבר נוסף ששמתי לב ישר: למקלדת ללא הונטילטור היה חסר קצת scream באופי. משהו היה הולך לאיבוד בצלילים הגבוהים. ועכשיו פתאום כל האנמיות נעלמה לחלוטין. המקלדת "חודרת קירות" בדיוק כפי שכל הזמן חיפשתי, וכל זאת מבלי לאבד את העובי והחום.
בקיצור, מבלי להלאות אתכם, מי שמחפש סימולטור לזלי שבאמת ייתן את התחושה של הדבר האמיתי ולא סתם עוד איזה ויברטו שטוח בעל שתי מהירויות, הונטילטור הוא בשבילו.
נכון, קצת יקר, אבל גם נשמע ככה.
טוב, כתבתי מספיק. אני חוזר להנות _________________ Hammond B3 ('59) + Leslie 122, Wurlitzer 200A, Nord Stage 3 Compact, TE OP-1, Arturia Minibrute
תודה על הסקירה, אבל איפה האודיו? תן לי גם לשמוע את הצרחות והגירגורים השמימיים האלה _________________ שיעורי פסנתר שלי ברשת (יוטיוב):
http://www.youtube.com/user/MangoldProject
בסדר, בסדר....
אני רק מקווה שזה יקרה לפני שאני אמות מזיקנה טובה (או קצת פחות טובה) _________________ Hammond B3 ('59) + Leslie 122, Wurlitzer 200A, Nord Stage 3 Compact, TE OP-1, Arturia Minibrute
שאלה לעדי. איפה בשם האלוהים השרשרת שפירסמת על החיבור של ה-cx-3 שלך לונטילטור?
פרסמתי שרשרת כזו? לא זוכר.....
אבל אני יכול לתת לך את קיצור העניינים פה:
ה-CX3 מחובר ב-MIDI לקופסא בשם FootSim מחברת Sound Sculpture.
הקופסא היא בעצם MIDI-to-Relay. מהקופסא הזו, כבל TRS/TRS מחבר את אחד הממסרים לשקע ה-Remote ב-Ventilator.
זה הכל.
רק אני חייב לציין שחברת Sound Sculpture עשתה לי מודיפיקציה מיוחדת שמאפשרת חיבור SPDT לממסר, לעומת החיבורים הסטנדרטים שיש שם שהם SPST.
אם Neo Instruments היו מואילים להוציא כבר את גירסת ה-Rack עם שליטת מידי, כל זה לא היה נחוץ. _________________ Hammond B3 ('59) + Leslie 122, Wurlitzer 200A, Nord Stage 3 Compact, TE OP-1, Arturia Minibrute