אני זקוק לעזרתכם, ואולי גם תבוא מזה טובה לשאר חברי הפורום.
את התשתית לאינטרנט של אמא שלי מספקת חברת HOT, ויש לי חשד כבד שעושקים אותה: לאחרונה קיבלה שיחת טלפון בה נאמר לה שהסכום ששילמה עד עכשיו (43 ש"ח למגה וחצי) יועלה ל-59 ש"ח ל-2.5 מגה מכיוון שמגה וחצי הוא כבר לא אופציה.
אמא שלי, מה לעשות, אישה מבוגרת שלא מבינה בכלל את ההבדל בין תשתית, ספק, יו אס בי והארד דיסק, ועיקר השימוש שלה באינטרנט הוא בכתיבת אימיילים וסקייפ. מכיוון שאני לא גר בארץ אני לא יודע מה המחירים המקובלים, אבל זה נשמע לי גבוה בצורה אבסורדית. יש לי כוונה מלאה לבצע לינץ' (בעזרתכם) בנציג השירות הראשון שאני אתפוס ממקום מושבי בנכר.
אשמח לשמוע משאר החברים כמה אתם משלמים, למי, על מה, והאם מדובר במבצע\התחייבות או לא. תודה רבה על העזרה! _________________ שיעורי פסנתר שלי ברשת (יוטיוב):
http://www.youtube.com/user/MangoldProject
כללית, ועקרונית, מומלץ להתרחק מהוט, אם אפשר להתנתק ולעבור לבזק+בינלאומי (כיום מותר להם לתת באנדל, רק לבדוק אם הוא משתלם יותר מתשתית וספקית לחוד). עדיין, בזק נותנת את השירות הטוב מכולן.
יש מבצעי מעבר או ללקוחות חדשים, 5 מגביט זה המינימום בשביל סקייפ, אך 10 מגביט כבר הופך לנקודת פתיחה.
בדוק כאן מחירים תוך הפעלת השוואה בין כולן, רק דע שניתן להתמקח. _________________ Facebook של אקט ::: חפש לפני שתשאל ::: התקנון! ::: אינדקס ::: האינפו
לבזק אין רשת מהירה בהרצליה. במשרד יש לנו תשתית 12/1 של הוט (הכוונה הורדה במהירות של עד 12MB והעלאה 1MB) בעלות 80 + מע"מ. התשתית יציבה ומהירה מאד.
הספקית בזק בינלאומי מקבלת עוד כ- 65 ש"ח + מע"מ עבור אותם 12/1 והגישה החוצה (לחו"ל) עדיין לא מספקת. זאת למרות ששילמנו תוספת על "GAMER IP" . _________________ מחשבי אודיו מקצועיים
www.pcpower.co.il
אני משלמת על חו?ט 69 ש"ח לחודש על 1.5Mbps. היה 45 ש"ח, אחרי שנה קפץ ל 69, ואמרו שכדי לקבל מחיר "מבצע" של 59 ש"ח ל 2.5Mbps אני צריכה להתחייב לשנה. לא רוצה להתחייב לחברה הכי מגעילה בארץ (מקום ראשון בשותף עם פלאפון). _________________ הקלק על התמונה לצפיה בגודל מלא
אני סופר את הדקות עד שההתחייבות שלי אליהם תפוג.
בין הוט לבין כלה גרוזינית, אני חד משמעית בוחר בכלה. _________________ Blend Studios | אולפני בלנד | הפורטל שלי | המאמרים שלי | פייסבוק
so much is there to be discovered.