תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 12:37
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
מחפש המלצה ל-custom In Ear Monitor
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » הגברת ותאורת מופעים - PA
  shahar0z  
מחפש המלצה ל-custom In Ear Monitor
הודעה פורסם: ראשון 05 דצמ',10 21:15   
שלום לכולם!
אני מתכנן בזמן הקרוב לעשות אטמי אוזניים בהתאמה ומאחר והshure scl3 שלי נהרסו החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את עצמי לin ear נורמליות.
קראתי המון באינטרנט והבנתי בערך את הפרוצדורה (שליחת ההתאמה לחול וכו..)
השאלה היא על איזה חברה אתם ממליצים?
JH audio, UE?
לנסות בכלל את האוזניות של אדוט ואודיו לוג'יק?
הפחידו אותי קצת שאני יכול להתקע עם התאמה לא טובה ואוזניות של 1000 דולר שלא יהיה לי יותר מדיי מה לעשות איתן אחכ..

אה ואם יש למישהו המלצות לגבי מקום לעשות בו את ההתאמה והאטמים אני אשמח מאוד לשמוע

תודה רבה
שחר
shtik
תומך
הודעה פורסם: ראשון 05 דצמ',10 21:56   
אמנם לא מדובר באוזניות שלמות, אבל אני חייב להזכיר כאן השוואה שעשיתי לפני כמה שבועות.. רציתי לעשות התאמה לאוזן לאוזניות SHURE SCL 4 שיש לי. באודיולוג'יק רצו 600 ש"ח. באדוט 350 ש"ח. אז רק תדע שהפערים ביניהם הם אסטרונומיים. מה גם שלפני הרבה שנים שהתחיל העניין של אטמים מותאמים לאוזן עשיתי באודיולוג'יק והתאכזבתי מאוד. האטמים שלהם מנחיתים בצורה לא שווה ועושים אותך מנותק מהעולם, מה שהורס את חווית הנגינה איתם. באדוט, לפי מה שהבנתי, עושים את האטמים עם הפילטר (ER 15/20/25). עוד נקודה למחשבה כי דיברת גם על אטמים..

לגבי האוזניות, ידוע לי ש UE מומלצים ביותר. אני מכיר מישהו שעשה ולא דיווח על חוסר התאמה. מה שכן, לפעמים יש עניין שצריך לעשות פיין טיונינג קטן אחרי שמקבלים את האוזניות, גם על זה שמעתי. לפי מה שהבנתי באדוט משתמשים בדרייברים מאוד איכותיים לאוזניות שלהם. שווה בדיקה. תוכל גם לשלוח מייל ל UE או חברה אחרת שתרצה ולשאול אותם אם תיתכן בעיה של חוסר התאמה ומה עושים במקרה כזה..
שי
Supporter
אני מאוד
הודעה פורסם: שני 06 דצמ',10 00:28   
אוהב את הפיוצר סוניקס שלי מאוד אפילו אטימה מדהימה ואני מאוד אוהב את הסאונד הם מאוד נטרליות לטעמי.

אבל כל החברים שלי עם jh ואולטימייט מרוצים מאוד

לגבי האין אירס של אדוט שמעתי דברים טובים אבל גם על שימוש באיקיו על מנת לרכך קצת את האוזנייה
אני דיי נעול
הודעה פורסם: שני 06 דצמ',10 08:08   
אני דיי נעול על הjh אז זה כנראה מה שאני אעשה..
בתקווה שהמקום שבו אני אעשה את ההתאמה יהיה מספיק מקצועי
ואז ההתאמה תצא טוב.

בעקרון בjh יש לך 30 יום לשלוח אליהם חזרה עם הסבר של מה לא יושב טוב
אני מניח שהם ייתנו הארכה בגלל המרחק מישראל

יהיה טוב
תודה רבה!
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » הגברת ותאורת מופעים - PA

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון