פורסם: שבת 29 ינו',11 23:04
הייי חבר'ס
אני לא אברבר יותר מדי השאלה שלי היא מה דעתכם על הכלי הזה, ספציפית למוסיקת טראנס (אפריקה טראנס/דארק) שאני יוצר, בד"כ אני עובד עם סופטסינטס כמו ALBINO, SYLENTH וכו'
אני יודע שהווירוס TI תופס חזק אבל אני לא ברמה שלו (מבחינת ידע ותפעול... אני עדיין קטן בשביל מכשיר כזה)
רציתי לנסות את הנורד, שייצא לי לשמוע שמוציא סאונד חשמלי ושורט בדיוק כמו שאני מחפש, די בקלות, ועל הדרך אוכל אשכרה להרגיש סינטזה וברזל בידיים (תמיד עובד אצלי יותר טוב לראות ולעשות במעשים)
בכל מקרה אני מחפש לקנות יד שניה במציאה... רציתי לשמוע מה דעתכם והאם הקפיצה מVSTS שאני משתמש בהם תהיה נבונה? מאחר והסינטים של היום החדשים מתקדמים למדי ויש כאלה שאומרים שלסגנון כמו שאני יוצר לדוגמא, לא אצטרך בהכרח לקפוץ לסינטים ובלאגן, מה גם שאני חדש בתחום וזה לא שיש לי קטעים משוחרררים או משהו בסגנון
תודה רבה !
Expert
פורסם: שבת 29 ינו',11 23:58
קשה לי להאמין שמשהו בהבנה שלך יישתנה בעקבות הנורד.
הרי בסך הכל, אם תיקח מקלדת שליטה טובה ותחבר לתוכנות שאתה כרגע עובד איתן, אתה תקבל את אותה תחושה בידיים כאילו עבדת עם מכשיר לא וירטואלי. נו....וזה יהיה ההבדל?
אגב, כמעט כל סינטי שתקנה היום (חוץ מכל מיני אנלוגים אמיתיים שהם יקרים באמת), הוא בעצם תוכנה יעודית שיושבת במארז סקסי יותר או סקסי פחות.
פורסם: ראשון 30 ינו',11 03:01
אם אתה אוהב את הסאונד וזה בדיוק מה שחיפשת תקנה !
זה כלל יסוד בתחום, אהבת ? אל תחפש משהו אחר דומה, תקנה את מה שאהבת.
כל השאר, סליחה על ביטוי, בבלת...
תומך
פורסם: ראשון 30 ינו',11 12:20
אוטומציות על VST ויכולות של VST זה כיף גדול והנאה מסויימת,
לסובב נובים על ברזל וסאונד של ברזל זה כיף גדול והנאה מסויימת.
אל תמנע מעצמך את הנאות החיים. זה סה"כ כיף והמחיר לא בשמיים,
ברזלים היום מאוד זולים, אמנם פלאגינים זולים יותר, אבל עדיין זה שווה את ההנאה ברוב המקרים.