אני משדרג עבור חבר קסטום סטראט של ERG מאגוז אפריקאי וצוואר מייפל ופינגרבורד אבוני.
הסגנון: רוק עם נגיעה כבדה ובלוז, הרבה בלוז.
הסט הרצוי: H\S\S.
לגבי ההאמבקר אני דיי סגור מה יותקן אבל מאוד מתלבט לכיון שני הסינגלים.
הם צריכים להיות בלוזיים מובהקים ! ויחד עם זאת לתת קלינים מצלצלים ולא "חומים"
רק פאסיבים.
מכיון שאני לא איש של סינגלים או בלוז , אשמח לקבל המלצות מניסיון ?
תודה. _________________ ==============
למכירה בבזאר
==============
לי יש נסיון טוב מאוד עם GFS - למרות שהם נחשבים פיקאפים זולים ולא פרימיום ואתה מדבר פה על גיטרה קאסטום מגניבה.
אבל באמת, למיטב נסיוני הם לא נופלים משמות גדולים (בינינו - כולה מגנט ותיל). ובמחיר של סט פרלין אתה קונה 4 סטים כאלה.
על הסטראט היפנhת שלי יש דימארציו סופר דיסטורשן בגשר שבא במקור, ואת הסינגלים היפניים החלפתי לפני שנתיים בערך באילו מהסט "Premium Alnico Strat Pickups- Our Best Vintage Set!". ומה אני אגיד לך. שמים וארץ.
לבוס שלי בעבודה קודמת היתה סטראט אמריקאן סטנדרט, וכשקפצתי אליו להראות לו איך מנגנים פעם, היה אפשר לשמוע שהיפנית שלי אוכלת אותה בלי מלח מבחינת סאונד במצבים 2-5 שמערבים את הפיקאפים האלה (את מצב 1 אני לא סופר, כי אצלו היה סינגל ואצלי הדימארציו - פשוט לא שמעו אותו :-)).
http://www.guitarfetish.com/Strat-and-Tele-Guitar-Pickups_c_8.html
אתה מוזמן לקפוץ ולשמוע אותם אצלי עם מגבר שהוא מאוד בלוזי באופי שלו.
אני יודע שהבוסטון בלוז והגריי בוטום מקבלים גם ביקורות טובות.
יש טוענים שהאיכות שלהם לא תמיד קונסיסטנטית. אבל הפיקאפים שאני ראיתי נראים בנויים טוב, וברמה גבוהה (כולל החיווט, האיטום בשעווה וכו'). _________________ אורן
אריאל מניסיון שלי בסינגלים יש רק חברה אחת שיודעת לעשות את העבודה נכון וזו כמובן פנדר
אני מאוד אוהב לבלוז את Texas Special וגם fat 50's הם שקטים במצבי ביניים
בפנדר יודעים את העבודה בסינגלים ללא ספק כבר יותר מ60 שנה
אבל.. איפה תנסה אותם ותבדוק מה מתאים לך? ממש בעיה!
אני הייתי מנסה את הפנדר בקלות יחסית. בטוח מחזיקים פה באחת החנויות סטראט שהיא קאסטום עם פיקאפים מהסדרות היותר "שוות" של פנדר ואז נשאר רק להזמין.
מה שהייתי מציע לעשות הוא להחליט על אחד מכל הפיקאפים היותר בוטיקיים - הייתי מזמין אחד ואם הוא היה שווה ברמות מטורפות הייתי שם בפוזיציית צואר. אם הוא בינוני או משהו הייתי דוחף אותו בפוזיציית אמצע כאשר משהו שמרגיש יותר "תפור" מבית היוצר של פנדר/ סימור דאנקן הייתי מייעד למקומות היותר קריטיים לנגינת בלוז.
אם נויזלס אז הייתי משקיע המון זמן בביקורות על המוצרים הקיימים בשוק כדי לא לקבל סאונד של איזה ESP בטעות חס וחלילה... _________________ גל א. א. לוי