תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 13:57
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
עזרה במציאת אורגאן מתאים לתקציב
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מקלדות, סינטים ושלטים - Synth
  ak2  
עזרה במציאת אורגאן מתאים לתקציב
הודעה פורסם: שלישי 08 מרץ,11 21:48   
שלום. אני מחפש אורגאן בתקציב של עד 3000~4000 ש"ח או יד שנייה או יד ראשונה אפילו. אני לא איזה מבין גדול אז אני צריך עזרה..

אם ההרכבים שאני חבר בהם אנחנו מנגנים רק הארד רוק ורוק פרוגרסיבי. אני מאוד מושפע מג'ון לורד של דיפ פרפל אבל אני לא ייקנה האמונד או חיקוי של האמונד בגלל שאין הרבה אופציות אם ההאמונד ויש הרבה אורגנים שמדמים את הסאונד מאוד יפה.. אני רוצה כמה שיותר אופציות, סאונדים, צלילים אפקטים וכל מה שיש להציע.. מאוד מאוד אהבתי את הנורדים (nord) אבל הם יקרים ולא ראיתי שום דבר יד שניה.

תודה לכל מי שיעזור לי: גור יניב.
dror12345
הודעה פורסם: רביעי 09 מרץ,11 08:06   
הי,
הייתי מציע לך לקפוץ לכלי זמר, חלילית ומרום, שם תוכל להקשיב לכלים של חברות שונות ולהבין קודם כל איזו חברה יותר נשמעת לך (ימאהה, רולנד, קורצוויל, קורג,נורד וכו').
ברגע שהבנת בגדול איזו חברה יותר קוסמת לך, הייתי מברר מה היתה ספינת הדגל שלהם לפני 3 - 7 שנים ומחכה עד שמישהו ימכור אותה יד שנייה (הבאזר פה מעולה בשביל זה).
לא הייתי קונה כלי חדש בתקציב שלך, לא תמצא כלי מקצועי חדש במחיר הזה, אבל ביד שנייה כן!

בכל מקרה, כדאי שתתחיל לצלול לעולם הזה, ותתחיל בזה שתלך לחנויות ותכיר את הדגמים השונים, תנגן עליהם, תשמע באוזניים שלך מה הכי מתאים לך - רק ככה תתחיל להבין מה מתאים לך.

ודרך אגב, יש כל הזמן NORD ביד שנייה, וגם בתקציב שלך, סתם דוגמא: http://www.act.co.il/classifieds/classified.php?adid=102375
(לא - וזה לא אני מוכר את זה - למה ישר ציניות?!)

אם תשאל אותי, וזה טעמי האישי בלבד, רק ימאהה. בתקציב שלך - MOTIF CLASSIC אולי MOTIF ES.

בהצלחה.
yan
מה עם זה?
הודעה פורסם: רביעי 09 מרץ,11 15:29   
http://www.act.co.il/classifieds/classified.php?adid=103173
הודעה פורסם: חמישי 10 מרץ,11 17:49   
אוקי... תודה לכולם. אני חושב שאני אסתדר [=
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מקלדות, סינטים ושלטים - Synth

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון