פורסם: שני 04 אפר',11 01:28
מה שמפריע לי בהקלטות, סליחה שלא ציינתי, הוא שהצליל שלי מת איפשהו בדרך.
מה ששומעים זה גופה של צליל.
[ברור שהצליל של הקיוב החמוד והנאמן שלי הוא חלש וסגור, כי אלו האופי והגודל שלו]
קיבלתי את ההצעה, מחר אני אעשה את המאמץ של להחזיר את המגבר הגדול הביתה ואני אקליט קטע
ד"א, ניסיתי להקליט בחיבור ישיר מספר פעמים...זה הופך את הצליל למין מוטציה דיגיטלית צורמת.
לעומת זאת, אצל חבר שמתעסק עם מוזיקה אלקטרונית ויש לו כרטיס קול ראוי, יצא סבבה לגמרי (לצערי אין לי להשמיע את הקטע) בדיירקט.
Expert
פורסם: שני 04 אפר',11 12:22
אל תבין אותי לא נכון, אני גיטריסט כבר 20 שנה ואני מאוד אוהב
סאונד מגברים מפוצץ שמעיף את החדר...
לשמחתי הכלים היום מאפשרים לקבל את הסאונד הזה עם גיטרה טובה, כרטיס קול (וממירים-ופרהאמפ טובים),
אחת התוכנות המדוברות ויאללה...
סאונד טוב זה לא רק גיטרה+מגבר טוב, אלא אם אתה מדבר רק על להקשיב לעצמך לנגן בחדר.
כשמדובר בהקלטה יש עוד כמה גורמים חשובים (וכמובן האפשרות לגוון עם כמה מיקרופונים וכן הלאה)
ונראה שהגורמים הללו לא ממש עומדים לרשותך, מה גם שאת המינימום (מגבר כמו שצריך) אין לך
ואפילו לא פירטת באיזו גיטרה מדובר.
אתה חייב לקחת את זה בחשבון, ולמרות שאני חושב שזה מצויין שתתאמץ ותתנסה להוציא
את הסאונד הכי טוב שאפשר מהסטאפ שלך בצורה האקוסטית, אני ממליץ גם
לא לסגור את הדלת לגמרי לאמצעים מלאכותיים.
Act Compatible
פורסם: שני 04 אפר',11 17:04
לשימוש שלך ובתקציב נמוך - ובהנחה שאכן הגעת למסקנה שאתה רוצה להקליט דיירקט וחסר לך ממשק מתאים - אני ממליץ לך לרכוש כרטיס קול של ליין 6 UX1.
כניסת מיקרופון אחת, כניסת גיטרה אחת. ומדמי מגברים ואפקטים שייתנו לך את כל הכלים והצבעים שאתה רק יכול לחלום עליהם בתוכנה.
לטעמי זה לא נשמע פחות טוב מאמפליטיוב או גיור ריג ודומותיהן, וגם סוגר לך את הפינה של הממשק.
בהמשך, ואחרי שתדע יותר מה אתה רוצה לעשות ומה אתה עוד צריך, תוכל לשקול כרטיסים מתקדמים יותר. אל תתפתה לפוצץ עכשיו סכף ולהקים אולפן מצוייד.
פורסם: חמישי 07 אפר',11 00:09
אני לא יכול להקליט את הקטע המדובר.
אבל יש לי המון זמן פנוי וכנראה מעט יכולת איתור מאמרים.
אם תוכלו להפנות אותי למאמרים/שרשורים בנושא הספציפי הזה - הקלטת גיטרה בדיסטורשן - אודה לכם עד מאוד