תומך
פורסם: רביעי 06 אפר',11 13:50
שלום,
לאחרונה שמתי לב שבמצבים של שקט אני שומע תדר גבוה רציף בשני האוזניים שנשמע כמו אוסילטור קבוע.
אני לא בטוח אם זה חדש כי אני זוכר שגם כילד כשהייתי נכנס למקומות שקטים מאוד תמיד היה רעש כלשהו, אבל אני לא בטוח. אף פע ם לא חשבתי על זה...
זה נשמע בדיוק כמו הרעש שיש אחרי שחוזרים ממסיבה רועשת רק בווליום נמוך הרבה יותר...
לאחרונה בניתי אקוסטיקה בחדר ורכשתי אטמים והתחלתי לשים לב להבדלים קטנים ולדברים שלא התייחסתי אליהם לפני כן אז אני לא בטוח אם זה תמיד היה ורק אני שם לב לזה או שזה חדש, קצת מלחיץ ( וזה בטח לא עוזר ).
הייתי באיזו מסיבה רועשת מאוד לאחרונה בלי אטמים, הציפצופים המשיכו יומיים שלושה אחרי המסיבה, ושמתי לב אליהם בעיקר לפני שהלכתי לישון...
שאלתי הרבה חברים מסביבי, חלק אמרו שהם לא יודעים על מה אני מדבר ( חלק מהם גם היו במסיבה המדוברת )
חלק אמרו שהם שומעים משהו כשהם אוטמים את האוזניים אבל לא בטוחים וחבר אחד אמר שבטח, וגם לו יש את זה מאז שהוא זוכר את עצמו.
מה איתכם ? מה אתם שומעים כשאתם אוטמים את האוזניים ?
תודה.
פורסם: רביעי 06 אפר',11 16:53
גם אצלי זה ככה.
מאז שהייתי ילד יש לי את זה, במקום שקט אני שומע סיסנוס גבוה, משהו כמו 12K אולי.
לפני שנה הייתי בהופעה ממש רועשת. באותו לילה חטפתי דלקת בסינוסים. לא יודע מה גרם לזה משני הדברים - אבל אח"כ היו לי כמה חודשים של צפצופי אוזניים גם במצבים רועשים.
באיזשהו שלב כבר לא ידעתי אם אני מדמיין או שומע באמת. לא הצלחתי לישון בלילה, הכנסתי את עצמי לסרטים שאני נהיה חירש, הלכתי לרופאים, תרופת סבתא...
בסוף אחרי ששאלתי חברים הגעתי למסקנה שזה נורמאלי לגמרי ומאז הכל חזר לשגרה.
הבנתי שאני יותר רגיש לעוצמות בהופעות ופאבים.
קניתי אטמים (של ER נראה לי) ב8$ שאמורים להנמיך ב15db לינראית (כמובן שבפועל הם פוגעים בגבוהים).
אני משתמש בהם באופן קבוע בהגברות שאני עובד ובמקומות שלפי האוזן שלי אני מרגיש שזה מוגזם.
אז כן, לפעמים אני נראה כמו יצור, אבל אני מעדיף לשתות בירה בלי להרגיש אח"כ שאנסו לי את האוזן.
דרך אגב, בגלל שההשפעה של האטמים פחותה על תחום הדיבור, אני שומע דווקה יותר טוב את החברים סביבי במקומות רועשים.