תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 12:31
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
שאלה בקשר להחזר ראשוני: חלון בחדר.
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » אקוסטיקה, סביבת עבודה
  *Freddi*  
שאלה בקשר להחזר ראשוני: חלון בחדר.
הודעה פורסם: שישי 08 אפר',11 15:31   
הידע שלי באקוסטיקה בסיסי ביותר אם אני טועה בהנחות הבסיסיות תקנו אותי:>

אממ יש לי מן אולפן ביתי כזה בחדר שינה שלי. זה לא לעבודות מקצועיות אבל כן לעבודה רצינית ולכייף שלי, אז חשוב לי התפוקה והאקוסטיקה בחדר.

החדר הוא ממש קטן בסביבות ה2.3 מטר על 2.8 השלוש זה הרוחב...

אני יוש מול קיר של 2.8 מול הצלע האורכה יותר שם נמצאים הרמקלים על סטנדים מעצ תלויים על הקיר.

מתחת השלוחן העמדה המיקסר כל המקלדת המיקרוקפונים וכו'.

מאחור יש פסנתר עומד ומצידי הימיני( אם אני עם הפנים למסך המחשב (בין הרמקולים ) יש מיטה. מעץ .

מצדיי הימיני בקיר יש חלון ומצידי השמאלי יש ארון (שתופס את כל אורך הקיר השמאלי עד הדלת ) מעץ עם דלתות עם פורמייקה קצת נראה לי.

הקירות התקרה והפינות עם ספוגים הרצפה עם שטיח. עד כמה החלון והראשון מהצדדים שעד כמה שאני יודע הם ההחזרים הראשונים- קרייטים פה ? ואם הם בעייתים מה הפיתרון ?

תודה רבה למי שיעזור.
dB7
הודעה פורסם: שישי 08 אפר',11 17:05   
ציטוט:
הקירות התקרה והפינות עם ספוגים הרצפה עם שטיח

נשמע שממש הגזמת! אין טעם למלא את החדר בספוגים - יותר סיכוי שזה ייצור חוסר איזון ועמימות (לא עממיות) מאשר איזושהיא תועלת.
[מזכיר לי איזו הקלטה ששמעתי פעם ויכולתי לדמיין ממש בבירור איך הזמר שר בתוך קופסת (או יותר נכון פחית) טונה!]
איזה עובי הספוג? הרבה יותר חשוב שהוא יהיה איכותי ובנקודות קריטיות מאשר למלא כל פינה בחומר בסיסי/ירוד ולא מועיל.
  *Freddi*  
הודעה פורסם: שישי 08 אפר',11 17:44   
לא 100 אחוז של כל קיר עם ספוג .. אבל קניתי שתי פלטות 2 מטר על מטר עובי 4 ואחת מהם על הקיר מול הרמקולים ואחת על התקרה באמצע הגדר מעליי הדיוק יש דיפיוזר מעלה הרמוקלים בקיר שלהם ולוכדי באסי בפינות .. אמור להיות איכותי:>
dB7
כבר נשמע הרבה יותר טוב
הודעה פורסם: שבת 09 אפר',11 12:00   
מה שכן, לשאלתך, באמת שאין לי אינדיקציה.. אני לא חושב שניתן לתת חוות דעת על העניין מתיאור מילולי, חייבים לשמוע פיזית.

תנסה ליצור גישה למקומות מטופלים היטב וקח מהם השראה, כשתשמע ככה בחדר שלך תדע שהמשימה הושלמה #thumbsup
UV
Supporter
הודעה פורסם: ראשון 10 אפר',11 08:23   
תרשים עם מידות מדוייקות כולל מיקום הטיפול האקוסטי יכול לעזור לתת לך תשובה.
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » אקוסטיקה, סביבת עבודה

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון