תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 23:51
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
ה-MR5MK2 של MACKIE הגיעו לארץ
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » בקרת צליל, שמיעה
  ranroby76  
Act Compatible
ה-MR5MK2 של MACKIE הגיעו לארץ
הודעה פורסם: רביעי 13 אפר',11 19:14   
נתקלתי בהם לראשונה היום באתר של דיאז. הם ניראים סוף ועפ"י האתר של מאקי, הם מאוזנים ומדוייקים (נו, אלא מה?...).
אבל למרות שמאקי פרגנו לעצמם וואחד טפיחה על השכם, הם נמנעים מהשוואה ישירה של הדגם המשופר לכאורה לדגם היוצא.
האמת היא שדי אהבתי את הסידרה הקודמת (היו לי את ה-MR8) למרות האופי הבסי שלה שקצת קלקל (יצר תחושה של GAP קל באיזור האמצע והאמצע הנמוך) , כך שהשאלה הגדולה לגבי הדגם החדש היא האם מאקי שינו סוף כל סוף גם את אופיו ואפשר לומר שמחלת הילדות של הסדרה הזו חלפה והיא עולה כיתה.
מה שכן, המחיר אטרקטיבי - 2160 ש"ח לזוג של ה-5".
אשתדל להביא קפיצה לשם השבוע (אני מקווה שהם שמרו זוג אחד לתצוגה) כדי להביא רשמים ואולי גם לקנות (היתי מעדיף בחלילית , אבל הם כנראה עדיין בשנת החורף שלהם).
בינתיים, קבלו שזיפה:

הקלק על התמונה לצפיה בגודל מלא
הקלק על התמונה לצפיה בגודל מלא
Yagel_K
אני לא רוצה להוציא שם רע אבל..
הודעה פורסם: חמישי 14 אפר',11 02:26   
..לפי מה שנכתב פה בפורום על החנות הנ"ל, אני חושב שכדאי שתחכה שחלילית יביאו את המוצר.. #read #think
Act Compatible
הודעה פורסם: חמישי 14 אפר',11 05:29   
אני יודע מה כתבו. קראתי את כל השרשראות על דיאז. האמת היא שיש לי נסיון איתם. קניתי מהם שני קונדנסרים, מקלדת שליטה
ואת זוג מוניטורי הרפרנס השניים שלי (שכבר נמכרו לטובת דגם אחר) . לא נתקלתי בבעיות מיוחדות כלשהם, אבל כל דיבורים האלה בפורום
בהחלט העלו אצלי את רמת החשד (הקנייה האחרונה אצלהם היתה לפני כשנה וחצי. אולי הם באמת התחילו לזייף מאז?...).

בכל אופן, אני אבדוק עם חלילית מה קורה (הרי הם אמורים להיות היבואנים הרשמיים, לא? איך זה יכול להיות שדיאז הקדימו אותם?!?).
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » בקרת צליל, שמיעה

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון