Act Compatible
פורסם: ראשון 08 מאי,11 08:27
חשבת על לקנות focusrite vrm box בשילוב עם אוזניות ברמה של akg k240 ?
אתה תגמור ענין בפחות מ900 שקל ויהיה לך את היתרונות של מיקס מול מוניטור
תעדכן!
פורסם: שני 09 מאי,11 01:43
האמת שלא :P
פשוט המטרה שלי היא לחוות סאונד שקוף ככל הניתן לקבל מאזניות .
קצת הארת את עיניי כרגע עם ה - VRM ... אם תוכל להרחיב בנושא ולתת לי שמות של מוצרים דומים (אולי אפילו בעליי איכות גבוהה יותר אם ישנם) אני אשמח מאוד !
Act Compatible
פורסם: שני 09 מאי,11 02:08
כשזה יגיע אני אעדכן...
אין מוצרים דומים (למיטב ידיעתי) חוץ ממספר פלאגינים שלא מתקרבים לרמת האפשרויות של זה.
היבואן של פוקוסרייט בישראל זה סנטרוניקס ניתן לברר אצלם אם הם מתכננים לייבא את המכשיר בעתיד.
בינתיים ניתן להשיג בארץ רק את ה focusrite saffire pro 24 dsp שזה כרטיס קול שכבר משולבת בו האופציה הנל אבל זה יקר ולא חוסך כסף (צריך להוסיף 400 שח לעומת ה saffire pro 24 שאין בו את האופציה הזו. בקיצור זה פתרון טוב אם גם היית צריך כרטיס קוול והחלטת גם ככה על הסגנון של הכרטיס הזה)
המכשיר הזה מדמה ברמת dsp כלומר ברמת החומרה, סביבות אקוסטיות שונות ואיך שמוניטורים שונים היו מגיבים בכזו סביבה. ניתן לבחור גם את מיקום המאזין בחדר. יש רשימה נאה של סוגי מוניטורים מכובדים מאד+ רמקולים של מחשב/ טלווזיה ועוד כל מיני...
הפלאגים האחרים שאמורים לטפל בכזה דבר (redline monitor וכדו') רק דואגים לצמצם את תחום הסטראו המוגזם שיש באוזניות לעומת מונטורים מ180 מעלות (שמאל= שמאל בלבד, ימין= ימין בלבד) ליחס פחות קיצוני. זהו.
בלי קשר, באולפן שאני עובד יש ג'נלקים ואני מוצא את עצמי שוב ושוב מוציא את הakg 240 mkii (בלי שום מכשיר עזר באמצע) כדי לקבל רפרנס ומשום מה יותר ברור ומבחין בפרטים קטנים שהג'נלקים פספסו...
בהצלחה בבחירה, ותעדכן!
פורסם: שני 09 מאי,11 14:29
תודה לכולכם (:
כרגע הכיוון שלי הוא בוודאי יהיה ה-Edition 10 בשילוב עם הVRM Box (שלאחר שיטוט נרחב באינטרנט אני לא יכול להגיד שהוא לא מסקרן אותי !).
אני אעדכן בהמשך ואוסיף מיקסים להשוואה (:
תודה תודה תודה לכם !
Act Compatible
פורסם: שלישי 10 מאי,11 00:51
ללא ספק dt 880 pro של סנהייזר.
אני עובד איתם כרפרנס למעלה מחצי שנה. פשוט מדהים!
וגם נוחות מאוד לאוזניים.
פורסם: שלישי 10 מאי,11 13:51
הדגם שציינתי, הdt 880, נקנה לאחר שבדקתי באתר סנהייזר וכמדומני שלרפרנס,
הם בעצמם ממליצים על ה880 ולא על ה990! שווה בדיקה.
מעבר לזה, כפי שציינתי, מנסיוני האישי, ושמעתי הרבה אוזניות...
ה880 הכי קרוב לflat שאפשר.