תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 02:10
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
התייעצות| בחירת אזניות למיקסוסי לילה .
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
לך לעמוד 1, 2   הבא
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » בקרת צליל, שמיעה
  Zooki  
התייעצות| בחירת אזניות למיקסוסי לילה .
הודעה פורסם: ראשון 08 מאי,11 07:54   
שלום לכל חברי הקהילה (:
אוקי אז ככה , הגעתי לשלב הזה שיש כלכך הרבה לעשות אז פשוט שעות האור לא מספיקות והעבודה גולשת לילה ... אבל מה לעשות , השכנים שלי לא כלכך אוהבים את העניין אז בעל כורחי החלטי שזה הזמן להביא אזניות רציניות יותר למיקסים ליליים .
לאחר קריאה ודשדוש באתרים רבים של חברות שונות וקריאת מאמרים של טכנאים כאלה ואחרים המסקנות העיקריות שעלו לי הם שהאזניות צריכות להיות אזניות פתוחות (מסיבות שאני חושב שאני לא צריך לפרט אתם בוודאי יודעים) ותקנו אותי אם אני טועה - ממירי הכניסה חשובים לא פחות (?) .

כרגע אני מתלבט בין 3 דגמים עיקריים

הראשון - UltraSone Edition 10
השני - Grado PS1000
השלישי - Sennheiser HD 800

בימים הקרובים אני עושה את ה-Tour שלי ויוצא לשמוע כל אחת ואחת מהן . אך אם כמה מהחבר'ה פה יכולים לשפוך לי אור נוסף על הנושא, להמליץ לי על דגמים וליידע אותי למגבלות ולחסרונות של האזניות הנ"ל מחוויות אישיות או ביקורות כאלה ואחרות .. אני אודה לכם מאוד .

תודה רבה חברים (: #thumbsup
yishay1
Act Compatible
זכית בלוטו?
הודעה פורסם: ראשון 08 מאי,11 08:27   
חשבת על לקנות focusrite vrm box בשילוב עם אוזניות ברמה של akg k240 ?
אתה תגמור ענין בפחות מ900 שקל ויהיה לך את היתרונות של מיקס מול מוניטור

תעדכן!
  Zooki  
הודעה פורסם: שני 09 מאי,11 01:43   
האמת שלא :P
פשוט המטרה שלי היא לחוות סאונד שקוף ככל הניתן לקבל מאזניות .
קצת הארת את עיניי כרגע עם ה - VRM ... אם תוכל להרחיב בנושא ולתת לי שמות של מוצרים דומים (אולי אפילו בעליי איכות גבוהה יותר אם ישנם) אני אשמח מאוד !
yishay1
Act Compatible
אני הזמנתי את הvrm מארהב
הודעה פורסם: שני 09 מאי,11 02:08   
כשזה יגיע אני אעדכן...
אין מוצרים דומים (למיטב ידיעתי) חוץ ממספר פלאגינים שלא מתקרבים לרמת האפשרויות של זה.
היבואן של פוקוסרייט בישראל זה סנטרוניקס ניתן לברר אצלם אם הם מתכננים לייבא את המכשיר בעתיד.
בינתיים ניתן להשיג בארץ רק את ה focusrite saffire pro 24 dsp שזה כרטיס קול שכבר משולבת בו האופציה הנל אבל זה יקר ולא חוסך כסף (צריך להוסיף 400 שח לעומת ה saffire pro 24 שאין בו את האופציה הזו. בקיצור זה פתרון טוב אם גם היית צריך כרטיס קוול והחלטת גם ככה על הסגנון של הכרטיס הזה)

המכשיר הזה מדמה ברמת dsp כלומר ברמת החומרה, סביבות אקוסטיות שונות ואיך שמוניטורים שונים היו מגיבים בכזו סביבה. ניתן לבחור גם את מיקום המאזין בחדר. יש רשימה נאה של סוגי מוניטורים מכובדים מאד+ רמקולים של מחשב/ טלווזיה ועוד כל מיני...

הפלאגים האחרים שאמורים לטפל בכזה דבר (redline monitor וכדו') רק דואגים לצמצם את תחום הסטראו המוגזם שיש באוזניות לעומת מונטורים מ180 מעלות (שמאל= שמאל בלבד, ימין= ימין בלבד) ליחס פחות קיצוני. זהו.

בלי קשר, באולפן שאני עובד יש ג'נלקים ואני מוצא את עצמי שוב ושוב מוציא את הakg 240 mkii (בלי שום מכשיר עזר באמצע) כדי לקבל רפרנס ומשום מה יותר ברור ומבחין בפרטים קטנים שהג'נלקים פספסו...

בהצלחה בבחירה, ותעדכן!
AmitSegall
Expert
הודעה פורסם: שני 09 מאי,11 08:28   
היי...

אין לי ממש המלצות בנושא כי לא עשיתי המון השוואות..
אני משתמש בסנהייזר 380HD כשיש צורך, ויש לי גם קופסאת VRM כמו שהמליץ לך כאן הבחור...
מכיוון שהשתמשתי הרבה באוזניות לפני הקופסא הקטנה, אני חייב להודות שהיא דיי בילבלה אותי...היא אומנם נותנת רפרנסים אחרים, אבל בהתחלה היא גרמה לי להרגיש מאד רע עם עצמי, וגם היא דורשת התרגלות שכזו... קשה לי להמליץ אם זה טוב או רע, זה עוד רפרנס ועל כן זה שימושי, אבל זה רפרנס מוזר #doh גרם לי בעיקר הרבה באסה שכמעט כל הדברים שעשיתי בעבר היו נשמעים רע דרך זה, ואפילו דיסקים ורפרנסים מוסיקליים לא היו נשמעים לי הכי טוב בזה... אני עובד עם זה, מתוך תקווה פסיכולוגית להגיע לתוצאה יותר טובה, אבל אין לי המלצה חד משמעית.

מקווה שזה עוזר במשהו.
  Zooki  
הודעה פורסם: שני 09 מאי,11 14:29   
תודה לכולכם (:
כרגע הכיוון שלי הוא בוודאי יהיה ה-Edition 10 בשילוב עם הVRM Box (שלאחר שיטוט נרחב באינטרנט אני לא יכול להגיד שהוא לא מסקרן אותי !).
אני אעדכן בהמשך ואוסיף מיקסים להשוואה (:
תודה תודה תודה לכם !
AmitSegall
Expert
הודעה פורסם: שני 09 מאי,11 19:37   
במסגרת שיחתנו על ה VRM, ממליץ לקרוא את זה ולזכור את השורה התחתונה.. זה לא תחליף לזוג טוב של אוזניות.
#thumbsup
תתחדש
rami
Act Compatible
הודעה פורסם: שלישי 10 מאי,11 00:51   
ללא ספק dt 880 pro של סנהייזר.
אני עובד איתם כרפרנס למעלה מחצי שנה. פשוט מדהים!
וגם נוחות מאוד לאוזניים.
Act Compatible
הודעה פורסם: שלישי 10 מאי,11 12:39   
הדגמים שרשמת למעלה מטורפים לגמרי! - ההנחה שלך שאתה צריך אוזניות פתוחות כדי למקסס היא נכונה אבל הדגמים שרשמת הם ממש קצה עליון, במיוחד הגראדו..
אם אתה מחפש משהו בתקציב יותר שפוי תבדוק AKG K601 או 701 - לדעתי הן ממש מצויינות וגם נוחות (אלה ממש אוזניות שברגע שאתה שם אותן על הראש אתה קולט מה זה אוזניית רפרנס..)
או BEYERDYNAMIC DT 990 שעולות אותו הדבר אבל דורשות מגבר אוזניות קצת יותר חזק בגלל ההתנגדות שלהן
אם אתה מעונין בסנהייסזר תבדוק גם את HD 600 וHD 650 למרות שהן עולות יותר ולדעתי פחות נוחות בגלל הצורה שלהן..
הודעה פורסם: שלישי 10 מאי,11 13:51   
הדגם שציינתי, הdt 880, נקנה לאחר שבדקתי באתר סנהייזר וכמדומני שלרפרנס,
הם בעצמם ממליצים על ה880 ולא על ה990! שווה בדיקה.
מעבר לזה, כפי שציינתי, מנסיוני האישי, ושמעתי הרבה אוזניות...
ה880 הכי קרוב לflat שאפשר.
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » בקרת צליל, שמיעה

לך לעמוד 1, 2   הבא
עמוד 1 מתוך 2

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון