פורסם: חמישי 09 יונ',11 17:00
משום מה בשנתיים האחרונות שלי קיבלתי החלטה שאני רוצה לקחת את התחום של מוזיקה אלקטרונית לכיוון של מקצוע ונהייתי מאוד רעב לידע. כרגע אני בן 21 עוד חודש משתחרר ורק לפני שנתיים התחלתי להיכנס לזה מאוד חזק אפילו במעט זמן שהיה מורשה לי מכיוון שאני בקרבי. לא משנה, בכל מקרה אני באמת קורא כל מה שאני יכול אבל אני מעוניין לקחת את כל העניין באמת צעד אחד גדול וללמוד באמת כל תחום שנוגע ביצירה והפקה, שזאת אומרת לימודים רציניים על תיאוריה מוסיקלית, סינטזה מכל כיוון שקיים כל מה שאפשר על סאונד דיגיטלי על התוכנות השונות, ובאמת ללמוד בצורה אינטנסיבית מה שאפשר מכיוון שאני מאמין שידע זה כח.
הלכתי לבדוק את ממכללת הד ועוד כמה מכללות באיזור ת?א. ולמרות שהתרשמתי מכמה מקומות יש לי הרגשה שאני אוכל להרחיב וללמוד יותר נקודתי במוסדות מיוחדים לתחום ספציפי זה באירופה, וגם אני מאמין שיהיה לי יותר פשוט להתקדם משמה...
בעיקרון התחום שלי הוא טכנו ופסיי, השאלות שלי הן כאלה:
האם כדאי באמת ללמוד מחוץ לארץ?
אם כן, האם אתם מכירים מוסדות מובילים בעולם בתחומים הספציפיים האלה?
אם לא בחול אז איפה בארץ?
בגלל שאני עומד להשתחרר אני פשוט חייב: עד מתי?
פורסם: חמישי 09 יונ',11 20:29
דבר ראשון תודה.
אז ככה אני צריך לציין שאני לא מעוניין בלימודים של טכנאי סאונד. לא רואה מורך בלימודי סאונד והקלטות אנלוגיים, או שולחנות בקרה למיניהם. אני בהחלט הייתי רוצה להרחיב ללמוד את הנושאים האלה במצומצם לידע כללי אבל אני מעוניין בעיקר בלימודי מוזיקה, סינטזה, סאונד בדגש על דיגיטל ותוכנות הפקה... בארץ אני יודע לדוגמא שיש את יואב גרא ששמעתי הרבה על המקום אבל זה בעיקר ידע לטכנאי סאונד. גם לא מעניין אותי תואר או תעודות כל מה שאני רוצה הוא הרבה ידע, ניסיון והשתלבות עם האנשים הנכונים.
דרך אגב ראוי לציין שיש לי אזרחות אירופאית אם יש אוניברסיטאות אפשריות, הבעיה שבאמת אני לא רוצה ללמוד שפה חדשה ובכלל נראה לי מאוד קשה ללמוד בשפה חדשה, אבל שמעתי שיש מקומות באירופה שמלמדים באנגלית. הסתכלתי בsae באינטרנט ראיתי גם מסלול שהוא מיועד לטכנאי סאונד ומסלול של מוזיקה אלקטרונית שהוא בסהכ חצי שנה.
פורסם: חמישי 09 יונ',11 22:24
דווקא גרמניה היתה הראשונה שמשכה אותי... ארהב ממש לא מעניינת אותי, לפחות מבחינת מה שהתעשיית מוזיקה שם מייצגת. אתה לא יודע במקרה אם בגרמניה יש מקומות שמלמדחם באנגלית? ואיפה אתה לומד דרך אגב?
פורסם: שישי 10 יונ',11 11:49
זה באמת נשמע מעניין...
סיימון, מרב פפלר, וואהוואה באמת מרגש לפגוש אנשים כאלה.
שלחתי לשמה הודעה לפרטים אבל משום מה אני לא מצליח לראות פרטים על הקורסים... לא הבנתי אם זה בכלל לימודים לטווח ארוך.
אתה מכיר אנשים שלמדו שמה?
פורסם: שישי 10 יונ',11 12:50
לא, זה נראה לי זה קורסים, וטיפה למתקדמים (נראה לי)
חכה לתשובות מהם, ותעדכן אותנו.
בהצלחה
פורסם: שישי 10 יונ',11 15:27
תודה רבה לכם... אם אתם מכירים עוד אפשרויות ללימוד בחול באנגלית בתחום הזה אני אשמח לשמוע... ניסיתי לחפש באינטרנט לא מצאתי כלום