תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 22:29
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
לימודי מוזיקה אלקטרונית בחול
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
לך לעמוד 1, 2   הבא
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » לימודים, הוראה, ספרות מקצועית ומוסדות לימוד
  Erezblm  
לימודי מוזיקה אלקטרונית בחול
הודעה פורסם: חמישי 09 יונ',11 17:00   
משום מה בשנתיים האחרונות שלי קיבלתי החלטה שאני רוצה לקחת את התחום של מוזיקה אלקטרונית לכיוון של מקצוע ונהייתי מאוד רעב לידע. כרגע אני בן 21 עוד חודש משתחרר ורק לפני שנתיים התחלתי להיכנס לזה מאוד חזק אפילו במעט זמן שהיה מורשה לי מכיוון שאני בקרבי. לא משנה, בכל מקרה אני באמת קורא כל מה שאני יכול אבל אני מעוניין לקחת את כל העניין באמת צעד אחד גדול וללמוד באמת כל תחום שנוגע ביצירה והפקה, שזאת אומרת לימודים רציניים על תיאוריה מוסיקלית, סינטזה מכל כיוון שקיים כל מה שאפשר על סאונד דיגיטלי על התוכנות השונות, ובאמת ללמוד בצורה אינטנסיבית מה שאפשר מכיוון שאני מאמין שידע זה כח.
הלכתי לבדוק את ממכללת הד ועוד כמה מכללות באיזור ת?א. ולמרות שהתרשמתי מכמה מקומות יש לי הרגשה שאני אוכל להרחיב וללמוד יותר נקודתי במוסדות מיוחדים לתחום ספציפי זה באירופה, וגם אני מאמין שיהיה לי יותר פשוט להתקדם משמה...
בעיקרון התחום שלי הוא טכנו ופסיי, השאלות שלי הן כאלה:
האם כדאי באמת ללמוד מחוץ לארץ?
אם כן, האם אתם מכירים מוסדות מובילים בעולם בתחומים הספציפיים האלה?
אם לא בחול אז איפה בארץ?
בגלל שאני עומד להשתחרר אני פשוט חייב: עד מתי?

idanaltman
Act Compatible
הודעה פורסם: חמישי 09 יונ',11 18:54   
בוא נתחיל מזה שרוב הסיכויים שאתה יכול ללמוד רק באנגלית (תקן אותי אם אני טועה) ככה שהמדינות שאתה צריך לבדוק הן אנגליה, אירלנד ארה"ב ואוסטרליה..
עכשיו אלא אם כן אתה ממש טחון בכסף לא הייתי בודק את SAE (שנמצאת בכל המדינות שכתבתי למעלה), אני יודע שבגרמניה לדוגמא השכר לימוד לשנה בSAE הוא 16000 יורו..
אתה צריך לזכור שאם אתה הולך ללמוד בחו"ל אתה צריך ללכת על מדינה שהעלות מחיה בה היא זולה ואפשר ללמוד בלי להיות לחוץ בכסף (בגלל זה אני בברלין), לימודי סאונד שלא בSAE עולים פה משהו כמו 3000 יורו לשנה (יש תוכניות של שנה ויש של שנתיים) אבל כל התוכניות פה הן בשפה הגרמנית ככה שאם לא מתחשק לך ללמוד שפה חדשה מהיסוד - לא מומלץ
בקשר לאנגליה נראה לי שאפשר למצוא מחירים דומים או קצת יותר יקרים אבל העלויות מחיה הרבה יותר יקרות מבגרמניה
ארה"ב הכי יקרה מבחינה שכר לימוד אבל העלויות מחיה לא כל כך נוראיות
ובאוסטרליה שווה לבדוק מכללות קטנות - אבא שלי בא לבקר אותי לא מזמן וזרק לי ספר על ישראלי שנסע ללמוד סאונד באוסטרליה במקום שנקרא ביירון באי - תבדוק באינטרנט - אולי זה לא כל כך יקר..

אגב ראיתי בישראל שאתה יכול ללמוד במכללת כינרת ולקבל תואר של SAE - לדעתי שווה כי התואר שלהם די נחשב בכל מקום שאתה הולך בעולם

קיצר מקווה שעזרתי

ואני לא יודע איך בדיוק לומדים בארץ אבל מגניב לגמרי ללמוד בחו"ל ובכלל להעביר כמה שנים בחו"ל ממולץ לכל ישראלי כדי לפתוח את הראש קצת..(:

בהצלחה #thumbsup
הודעה פורסם: חמישי 09 יונ',11 20:29   
דבר ראשון תודה.
אז ככה אני צריך לציין שאני לא מעוניין בלימודים של טכנאי סאונד. לא רואה מורך בלימודי סאונד והקלטות אנלוגיים, או שולחנות בקרה למיניהם. אני בהחלט הייתי רוצה להרחיב ללמוד את הנושאים האלה במצומצם לידע כללי אבל אני מעוניין בעיקר בלימודי מוזיקה, סינטזה, סאונד בדגש על דיגיטל ותוכנות הפקה... בארץ אני יודע לדוגמא שיש את יואב גרא ששמעתי הרבה על המקום אבל זה בעיקר ידע לטכנאי סאונד. גם לא מעניין אותי תואר או תעודות כל מה שאני רוצה הוא הרבה ידע, ניסיון והשתלבות עם האנשים הנכונים.

דרך אגב ראוי לציין שיש לי אזרחות אירופאית אם יש אוניברסיטאות אפשריות, הבעיה שבאמת אני לא רוצה ללמוד שפה חדשה ובכלל נראה לי מאוד קשה ללמוד בשפה חדשה, אבל שמעתי שיש מקומות באירופה שמלמדים באנגלית. הסתכלתי בsae באינטרנט ראיתי גם מסלול שהוא מיועד לטכנאי סאונד ומסלול של מוזיקה אלקטרונית שהוא בסהכ חצי שנה. 
idanaltman
Act Compatible
הודעה פורסם: חמישי 09 יונ',11 22:03   
לכל מקום יש את המסלולים שלו, אתה לא חייב ללמוד מה שלא מענין אותך אבל בסופו של דבר הכל די קשור אחד בשני: לדגומא בשנה הראשונה עשיתי קורסים יחד עם מי שלמד הלחנה לסרטים וסינטזה ואחר כך נפרדים - יש קורסי בסיס שכמעט כולם צריכים לקחת בשביל לקבל תעודה.. לפחות ככה זה עובד פה
הודעה פורסם: חמישי 09 יונ',11 22:24   
דווקא גרמניה היתה הראשונה שמשכה אותי... ארהב ממש לא מעניינת אותי, לפחות מבחינת מה שהתעשיית מוזיקה שם מייצגת. אתה לא יודע במקרה אם בגרמניה יש מקומות שמלמדחם באנגלית? ואיפה אתה לומד דרך אגב?
idanaltman
Act Compatible
הודעה פורסם: חמישי 09 יונ',11 22:33   
אין פה מקום אחד שמלמד באנגלית (אפילו SAE בגרמנית).. מצטער #smile

ואני לומד פה :

לינק

זה בצפר שמלמד סאונד, מוסיקה צילום ומה שמסביב - אתה יכול לראות את המסלולים של הסאונד בלינק..
הודעה פורסם: שישי 10 יונ',11 02:18   
הא הא #clap #clap #clap

http://www.soundfarm-studios-ibiza.com/

זה נראה....... מה זה מעניין.

אם הייתי בגיל שלך הייתי הולך על זה. לא חושב פעמיים.

אתניקה................
ועוד מלא חבר'ה באים להרצות שם.
--Teachers--
Maurizio Begotti (Etnica)
Max Lanfranconi (Etnica)
Merv Pepler (Eat Static)
Simon Posford (Shpongle)
Dimitri Nakov
Riktam & Bansi (GMS)
Michele Adamson(Shpongle)
Stephan D. (Bamboo Forest)
Massive (Davina)
Dado (Deedrah)

רק מלרשום בשבילךאת זה אני מתרגש, כאילו אני הולך.
הודעה פורסם: שישי 10 יונ',11 11:49   
זה באמת נשמע מעניין...
סיימון, מרב פפלר, וואהוואה באמת מרגש לפגוש אנשים כאלה.
שלחתי לשמה הודעה לפרטים אבל משום מה אני לא מצליח לראות פרטים על הקורסים... לא הבנתי אם זה בכלל לימודים לטווח ארוך.
אתה מכיר אנשים שלמדו שמה?
boof
הודעה פורסם: שישי 10 יונ',11 12:50   
לא, זה נראה לי זה קורסים, וטיפה למתקדמים (נראה לי)
חכה לתשובות מהם, ותעדכן אותנו.
בהצלחה
הודעה פורסם: שישי 10 יונ',11 15:27   
תודה רבה לכם... אם אתם מכירים עוד אפשרויות ללימוד בחול באנגלית בתחום הזה אני אשמח לשמוע... ניסיתי לחפש באינטרנט לא מצאתי כלום
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » לימודים, הוראה, ספרות מקצועית ומוסדות לימוד

לך לעמוד 1, 2   הבא
עמוד 1 מתוך 2

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון