לבובי אוסינסקי יש אחלה ספרים בעייני, למרות שאני בעליו רק של the mixing engineer's handbook אז אני לא יכול להמליץ ממש על הכל אבל אהבתי את גישת הספר והוא לא קשה מדי לקריאה ומלא ברעיונות וטיפים טובים ומעניינים...
שיהיה בהצלחה . _________________ עמית לייב - ללמוד אבלטון לייב בעברית
www.Amit-live.com
Ableton Live Certified trainer
למרות שאני חייב להגיד שלדעתי, ללמוד לבשל (אודיו) מ-ספר זה בערך כמו ללמוד סקס בהתכתבות... אבל זו דעתי
המאד אישית
בהצלחה ! _________________ שימו קוף בחדר עם הציוד שלי ונראה אותו ממקסס.
שימו אותי בחדר עם מה שיש ואני אספק לכם מיקס מעולה.
ציוד מועט או מיקס ITB הם לא תירוץ.
מיקס זה מיקס, אתם מיקסרים או שאתם קוף.
פשוט.
(מייקל בראואר)
למרות שאני חייב להגיד שלדעתי, ללמוד לבשל (אודיו) מ-ספר זה בערך כמו ללמוד סקס בהתכתבות... אבל זו דעתי
ואם אתה כבר עשית כמות מכובדת של סקס עד היום לא תלמד טכניקות חדשות בסקס גם ממאמר? אתה תלמד ותבצע אותם כמו אריה
כנ"ל הספר.. הוא נוגע לכל הרמות. אני אישית מתעסק בתחום ללא ידע מקיף (כמו זה שמכתיב הספר) כמה שנים בודדות והספר הזה לקח אותי מחשבתית למקום אחר לגמרי. מאמין שגם זה אינדיבידואלי לכל קורא, רמתו בנושא וכיוונו. כל בן אדם למקום שהוא בוחר לקחת את הספר. בכל אופן, מאיפה שלא תסתכל ולאן שלא תסתכל הספר הזה ירחיב בך המון ידע שעובדתית, אתה תיישם את הדברים נכון יותר, אפקטיבי יותר, לפחות במקרה שלי...
נכון לעכשיו אני עדיין קורא את Audio Mixing של רועי יצחקי... אני יכול להעיד שזה בדיוק מה שחיפשתי! לדעתי מדובר בספר לימוד (לא ריפרנס) של מיקס הכי מקיף היום בשוק כך ש... אני ממליץ בחום!
הוא מסביר מהיסודות על הכלים העיקריים והשימושיים בנושא ואופן פעולתם, נותן המחשות שמע, המון איורים ותריקים נחמדים ליישום.