הצטרף: 12 יונ' 03
הודעות: 652
פורסם: שבת 17 ספט',11 19:29
אם לא פרקטי , אז איך אפשר לשפר ?
הצטרף: 12 יונ' 03
הודעות: 652
פורסם: שבת 17 ספט',11 22:10
כמה? ולמה זה לא מספיק גדול? מאיזה בחינה בדיוק?
הצטרף: 12 יונ' 03
הודעות: 652
פורסם: ראשון 18 ספט',11 04:38
שתבינו שעכשיו אין כלום במקום , מקום שטוח לגמריי..העניין הוא שאתם לא מסבירים למה זה קטן מדי ? מה יקרה אם ?
עד כמה החדר אמור להיות גדול ? כבר ראיתי אולפנים יותר קטנים ולא היתה שום בעיה..
אני כרגע יכול לשחק עם מידות אז רק תגידו מה אידאלי לעשות..
תומך
הצטרף: 23 אוג' 04
הודעות: 1214
פורסם: ראשון 18 ספט',11 05:08
בעיקרון עם קונטרול בעומק של 2 מ' אין לך הרבה מה לעשות חוץ מלקנות אוזניות טובות ולמקסס איתן. אחרת, או שהמוניטורים צריכים להיות ממוקמים צמוד לקיר הקדמי (לא מומלץ) או שעמדת השמיעה צריכה להיות צמודה לקיר האחורי (לא מומלץ).
עדיף לעבוד עם חלל אחד גדול שמתפקד פחות או יותר כמו שצריך (5 על 5 לקונטרול עם טיפול טוב זה אחלה) מאשר שני חללים שרחוקים מלהיות אידיאליים.
אם תיקח את החדר הגדול בתור קונטרול ואולי תוסיף לו כמה ס"מ על חשבון החדר הקטן אולי תצא עם קונטרול "סביר" ועם בות' קטן (וארוך) להעלאות.
עוד משהו שתוכל לעשות זה להשאיר את הכול כחלל אחד שהוא הקונטרול ולעבוד עם 2-3 גובויים (מחיצות) טובים וכבדים שיהיו צמודים לקיר האחורי בזמן האזנה ויפרידו אותך מהכלי או השירה שאתה מקליט בזמן שאתה יושב עם אוזניות. האזנה מהמוניטורים בזמן הקלטה? לא בטוח. תוכל בצורה הזאת גם להקליט תופים אם ממש תתאמץ ותדחס אותם ל 2-2.5 מטר שישארו אחרי ההפרדה של הגובויים. בגדול אפשר גם בלי. חלל אחד ועבודה עם אוזניות בזמן הקלטה.
מה הגובה של המקום?
הצטרף: 12 יונ' 03
הודעות: 652
פורסם: ראשון 18 ספט',11 05:24
אני לא מבין עדיין מה הסיכון בקונטרול קטן ? היום יש לי חדר שהוא בדיוק במידה הזו והוא אחלה לגמריי..אם מטפלים אקוסטית+בידוד כמו שצריך אני לא אמור לקבל ?שקט? בין החדרים ?
הגובה אגב 2.5 מטר