פורסם: שבת 08 אוק',11 23:50
כרגע יש לי YAMHA HS80 בחדר שמידותיו 2.50* 3.50 . קירות בטון מטופל בספוגים אקוסטים 8 מטר מרובע ו לוכדי באסים . החדר משמש למיקס וליצרת מוסיקה אלקטרונית .
הבעיה שאת הבאסים הנמוכים אני שומע ממרחק של מטר וחצי מהמוניטורים פשוטו כמשמעו המוניטרים לא מתאימים לחדר. וברצוני להחליפם.
חיפשתי תחלופות וראיתי את ADAM A7 . מוניטורים מוגברים בעלי וופר 7 אינטש .. השאלה אם לדעתכם ההבדל של אינטש אחד יעשה שינוי..
בנוסף אוסיף כי לחבר שלי יש את ה 5 אינטש של ADAM שעושים את העבודה אבל אני צריך מוניטורים שמגיעים נמוך יותר ונותנים פירוט באיזור הנמוך.. מבחינת תקציב אני מוכן להוציא עד 4500 שח ואין לי בעיה עם יד שנייה..
תודה לכל מי שיעזור וכל מי שינסה לעזור..
אלמוג
Act Compatible
פורסם: ראשון 09 אוק',11 01:39
אני יכול לומר לך בוודאות ש MACKIE MR8MK2 נשמעים מאוד מאוזנים ו"ישרים" גם בחללים קטנים לאורך כל סקאלת התדרים, בתנאי שאתה לא מגביר את המוניטורים מעל לחצי הגיין. הימהה רועמים ומתכתיים מדי לטעמי ויכול להיות שזו הסיבה גם לתלונה שלך. בכל אופן, האדם גם היו מתכתיים לטעמי והם אינם מתאימים למוסיקה אלקטרונית לדעתי.
על אחת כמה וכמה לא דגמי ה-5". ה-7" "יורדים" בצורה סבירה, אבל המתכתיות ההיא (שמקלה על המיקסוס בז'אנרים הלא אלקטרוניים) לא ממש עובדת בז'אנר המועדונים. הדגמים היותר יקרים שלהם זה כבר סיפור אחר.
בתקציב שלך, היתי הולך על המאקי.
אני מציע שתקפוץ לחלילית ותקשיב להם.
פורסם: ראשון 09 אוק',11 02:26
אני אגיד לך את האמת אני לא יודע אם בא לי להתעסק שוב עם 8 איטנש
Expert
פורסם: ראשון 09 אוק',11 10:44
GENELEC 8030A
בתקציב שלך
ברמה גבוהה
פורסם: ראשון 09 אוק',11 22:27
כי פאסיבים דורשים מגבר טוב שמייקר את הקנייה..
חייב לציין ששמתי היום את ה GENELEC 8040A והם נשמעו לי טוב יחסית אבל כנראה שהאוזן שלי התרגלה למוניטורים שלי.
הסטראו בהם לא היה נראה לי מטורף..
תומך
פורסם: ראשון 09 אוק',11 22:50
לפי התיאור שלך (שומע את הנמוכים מטר וחצי אחורה) לא נראה לי שהבעיה היא המוניטורים, אלא החדר. לא משנה איזה רמקול תשים, כל עוד הוא מגיע ל"באסים הנמוכים" הביטול יישאר. יכול להיות שהביטול שלך הוא ב 80HZ וכל מוניטור 5 אינץ' מגיע גם לשם.
נראה לי שעדיף להשקיע את הכסף במשהו שבאמת פותר את הבעיה, כמו ייעוץ אקוסטי או אפילו מלכודות מכוונות לתחומים הבעייתיים.
פורסם: חמישי 13 אוק',11 16:07
כן אבל אולי מידות החדר קטנות מידי.. כלומר יכול להיות שטכנית אני לא אצליח "לקרב" את הנמוכים אליי..