תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 21:59
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
RMIF Elsita - to midi
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » תופים וכלי הקשה
  נעם טמיר  
RMIF Elsita - to midi
הודעה פורסם: חמישי 24 נוב',11 15:50   
שלום
לאחרונה קיבלתי RMIF Elsita.
http://www.ruskeys.net/eng/base/elsita.php

זה תופים אלקטרוניים משנת 89 בערך מעידן הקומוניזם ברוסיה. המודול די מצחיק אבל לא משרת את המטרות שלי בכלל. אין לו יציאת מידי.
תהיתי אם מישהו מכיר דרך פשוטה וזולה / חינמית לחבר את הפאדים האלה למחשב ולשלוט עליהם במידי.?

ושאלה נוספת.
בטוח קיימת דרך לחבר מיקרופון דינאמי פשוט לתוף ולהפוך את זה במחשב למידי. מישהו יודע איך?!

תודה
נעם
yanukav
תומך
הודעה פורסם: חמישי 24 נוב',11 19:14   
ציטוט:
זה תופים אלקטרוניים משנת 89 בערך מעידן הקומוניזם ברוסיה. המודול די מצחיק אבל לא משרת את המטרות שלי בכלל. אין לו יציאת מידי.
תהיתי אם מישהו מכיר דרך פשוטה וזולה / חינמית לחבר את הפאדים האלה למחשב ולשלוט עליהם במידי.?

יש לך גם את הפדים וגם המוח ?
לא הבנתי כל כך מה אתה רוצה, לתופף על הפדים ושישלחו MIDI למחשב או לשלוח פקודות מידי למודול ( לצורך שימוש בסאונד של המודול ) ?

אתה יכול להשתמש בזה כדי להמיר את הפדים ל midi ( זה ייתפוס לך כניסות בכרטיס קול ).

וההפך זה קצת יותר מסובך, אפשר דרך הכניסת Sequencer Input או ה Trigger inputs עם ממיר MID ל CV/GATE/SEQ ויש היום גם פלאג-אינים שיכולים להוציא Trigger מהיציאות של הכרטיס קול שלך. תבדוק את אלה.

ד"א אתר מטורף וממש מעניין, לא היה לי מושג שהיו כל כך הרבה כלי נגינה תוצרת רוסיה ( אני רק הכרתי את הפוליווקס #smile )
נראה לי שהמכשיר הזה מלפני 83 בגלל החוסר midi. יש לך איזה הקלטה לחלוק איתנו ?
  נעם טמיר  
הודעה פורסם: שישי 25 נוב',11 01:03   
יש לי את הפדים והמוח. ענית לשאלתי. תודה רבה.
חיברתי באמצעות האת הפדים לכרטיס והערוץ אודיו מגיב להקשות שלי על הפד.
עשיתי מה שכתוב שם שצריך לעשות כדי שהפד יפעיל מידי באמצעות הDSP TRIGGER. - אבל משום מה זה לא עובד. אולי אתה יכול להסביר לי שלב שלב מה אני צריך לעשות כדי שזה יעבוד? אני משתמש בקיובייס 5.
לגבי הקלטה- אין לי... כשיהיה לי קצת זמן אולי אני אקליט משהו ואשלח... זה דיי על הפרצוף בגדול...

נעם
yanukav
תומך
הודעה פורסם: ראשון 27 נוב',11 15:43   
זה אמור להיות די חלק, אתה מחבר את הפד לכרטיס, פותח את הפלאג-אין, מפעיל את פונקציית "קליברציה ובוחר ערוץ MIDI בצד שמאל.
אתה רואה סיגנל בפלאג-אין כשאתה מכה בפד ?
  נעם טמיר  
הודעה פורסם: שני 28 נוב',11 02:30   
אין סיגנל בפלאג אין... אבל יש בערוץ אודיו...

ומידי פעם כשאני לוחץ על התוף שכתוב לידו BPM זה מוציא צליל... (לא הבנתי עדיין מתי כן ומתי לא). אבל הוא לא מקשר בין הערוץ אודיו לפלאג אין....
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » תופים וכלי הקשה

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון