תומך
פורסם: שישי 20 ינו',12 00:40
יש לSHURE כמה דגמים מוצלחים מאוד,
החל ממחצית מהתקציב שלך, ועד לכפול ממנו...
ובנוסף - מעט מעל התקציב, אבל מאוד ממליץ על FUTRE SONICS.
תומך
פורסם: שישי 20 ינו',12 01:06
דווקא עם SHURE יש לי ניסיון, היה לי דגם SCL4. היה להם פירוט טוב אבל הוא בא על חשבון נמוכים חלשים והיי מיד טיפה כואב. בנוסף לזה הן לא בנויות להישרדות לאורך זמן על במה (הבידוד של הכבלים נשבר באיזור האוזן עד שבסופו של דבר הכבל באחד הצדדים נקרע, המקום של החיבור בין האוזנייה לכבל גם הוא נשחק עם הזמן עד שיצא מהמקום והדבקתי אותו עם דבק 3 שניות עד שהתפרק במקום אחר וכו'). לפי מה שראיתי דווקא דגם SE535 עמיד יותר לאורך זמן וגם נשמע טוב יותר אבל עולה בארץ יותר מ 2000 ש"ח.
פורסם: שישי 20 ינו',12 02:30
תודה לכולם על התשובות.
shtik, מה שקנית בסוף היה מהחברה הזאת? אתה מרוצה מהמוצר שרכשת?
יכול להיות שחנות שמכבדת את עצמה תביא מזויף? יש באמת ממה לחשוש?
benny, איפה רוכשים בארץ את הfuture sonic? כמה הם עולות?
יש אולי לינק?
תומך
פורסם: שישי 20 ינו',12 02:49
כן, קניתי את ה IN EAR REFERENCE MONITOR ואני מרוצה מאוד. רק שהן יותר מכפול 4 מהתקציב שלך. לא יודע אם יש ממה לחשוש, בכל זאת הם מפרסמים את המוצר בגלוי. אני הייתי מוודא שהמוצר מקורי וחדש בקופסה, וכמובן שהמחיר המפורסם הוא נכון.. בקלות היו יכולים לרשום 800 שקל כשהמחיר הוא בעצם 1800 (מה שנשמע יותר הגיוני לפי מדיניות תמחור ישראלית).
את השור הישנות שהיו לי קניתי בארה"ב במבצע ב $100 כשהמחיר שלהן לפני ואחרי המבצע המדובר הוא $250, אני זוכר שחפרתי שם למוכר עד שהייתי בטוח שמדובר במוצר מקורי וחדש מהקופסה וכך היה...
אז לך תדע, אולי בבודגוב יש כוונה אמיתית למכור את האוזניות במחיר הזה, גם אם לתקופה מוגבלת כדי להכניס אותן לשוק - ואם ככה אז פשוט להתנפל עליהן בלי חשבון! מדובר ברמה גבוהה מאוד של אוזניות מבין אלה שלא מותאמות לאוזן.
פורסם: שישי 20 ינו',12 07:42
,תבדוק את המוצרים של soundmagic - סיני, זול מאוד ומפתיע לטובה יחסית למחיר