Act Compatible
פורסם: שישי 03 פבר',12 03:45
פתחת פה חתיכת נושא..
מהנסיון שלי - תנסה להקליט את כל הנגנים בלייב ולא אחד אחרי השני, יש מלא טכניקות של איך להכניס 4 חברה לחדר ולהקליט את כולם בלייב בלי הרבה SPIL, תנסה להקליט גיטרות עם DI ואחרי זה לעשות , REAMPING
או אם יש לך אפשרות תוציא מגברי גיטרות מהחדר ותן לכל הנגנים לנגן על מיקס אוזניות.
עוד טיפ שאני יכול לתת זה להקליט את הלהקה עם מיקרופון חדר בזמן שכולם מנגנים לייב באולפן ואז להשתמש בטרק הזה בזמן המיקס (כדי לזכור איך זה אמור להשמע בלייב)
קיצר לוקח די הרבה זמן במצב כזה עד שמתחילים להקליט (כי צריך לדאוג שכולם מסתדרים עם המיקס אוזניות ושאין ספיל מוגזם מהמיקרופונים של הגיטרות לתופים ולהפך וכך מהאוזניות של כולם לכל המיקרופונים) אבל ברגע שאתה מתרגל לעבוד ככה אתה לא תחזור ללהקליט להקות אחד אחרי השני... (בהנחה שאתה עובד עם להקה שמנגנת טוב ביחד..)
פורסם: שישי 03 פבר',12 05:39
אני אתקן כי כנראה לא הובנתי נכון,
הלהקה הוקלטה בזמן הופעה חיה ואני עכשיו נמצא בשלב המיקסים.
כרגע לא נראה שיהיו השלמות באולפן.
אני מחפש לתת Feel של הופעה חיה ועדיין לשמור על מיקס נקי.
פורסם: שישי 03 פבר',12 13:04
סיפור שאיני יודע אם יתאים לצורת העבודה שלך או לעבודה עם עכבר ומחשב אך באלבום ההופעה האחרון שבישלתי, וגם עשיתי לו סאונד בהופעה עצמה וגם הפקתי..., פרשתי את הערוצים על הקונסולה בדיוק באותה הצורה כמו בהופעה פתחתי ווליום של הופעה ברמקולים, עמדתי ופשוט הרצתי את הההקלטה תוך כדי בישול כמיקס הופעה. כדי לשמור על התחושה המקורית ומבלי להסחף לטכניקות אולפן מורכבות פתחתי ריוורבים דומים לאלו בהם אני משתמש בהופעה וביצעתי מהלכים דומים על הפיידרים. אפילו סאונד צ'ק של כשעה איפשרתי לעצמי... כל המיקס לקח 7.5 שעות, האומן נשבה בקסם, הנגנים שמעו בפעם הראשונה איך נשמעת ההופעה מנקודת המבט של הקהל וחברת התקליטים היתה מאד מרוצה מהתקציב... ידידי האודיופילים מספרים לי כי הם משתמשים בו כרפרנס לבדיקת מערכות שלהם (אצלם המטרה היא להעביר את תחושת המציאות לחדר ההאזנה) כך שכנראה האיכות אינה רעה.
פורסם: שישי 03 פבר',12 14:15
תשתמש הרבה בGATE אבל תשחק עם הRANGE ככה שעדין ישמעו טיפה מהכלים האחרים הכל מיקרופון במקום להנחית אותם לגמרי...