תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 17:38
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
קיובייס לא מוציא צלילים בהתאם לאורגנית
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מקלדות, סינטים ושלטים - Synth
  דור זלוף  
קיובייס לא מוציא צלילים בהתאם לאורגנית
הודעה פורסם: שישי 17 פבר',12 18:57   
שלום לכולם,

יש לי אורגנית Yamaha psr-E303, ואני משתמש בקיובייס 5.
אני לרוב משתמש באורנית בשביל להכניס פקודות מידי לתוכנה וזמן האחרון התחלתי גם להשתמש בה כיציאה בגלל הצלילים שיש בה שאני מאוד מרוצה מהם.
אני נתקל בבעיה שמתי שאני מחבר את האורגנית ליציאה של הקיובייס, אז גם אם אני משנה את הצלילים באורגנית הקיובייס ממשיך להוציא את הצלילים בצליל הבסיס של האורגנית והראשון שזה הפסנתר.
ניסיתי כמה דברים בשביל לסדר את זה כמו Midi=>Functions=>Delete controllers וגם Preferences=>Midi=Midi Filter וב Record שמתי על הכל V חוץ מה NOTE אחרי שקיבלתי עצה ממישהו כי מסתבר שהאורגנית שלי הוציאה עם הצלילה הרבה הגדרות שלא צריך, אבל הבעיה עדיין ממשיכה.
וגם הבעיה לא קבועה, כלומר אם אני ממשיך להחליף צלילים בזמן שהקיובייס מנגן לפעמים הצלילים משתנים מפסנתר לצלילים רנדומלים של האורגנית אבל לא לזה שאני בוחר,
אשמח לכל עזרה בנושא.
דור.
אסף
S.Supporter
הודעה פורסם: שישי 17 פבר',12 19:38   
אתה אומר "אם אני משנה את הצלילים באורגנית ... הקיובייס ממשיך להוציא את הצלילים ... " מראה על איזשהו בילבול בהבנת תזרים האות. אם אתה משנה את הצלילים באורגנית, ואתה אוהב את הצלילים של האורגנית ומעדיף להאזין להם, מה בדיוק קיובייס מוציא, ומה קשר לקיובייס כאן? האורגנית עצמה אמורה "להוציא" את הצלילים המדוברים.
Act Compatible
הודעה פורסם: שישי 17 פבר',12 21:38   
כשאתה משנה באורגנית עצמה את הצליל זה לא אומר שזה מה שהקיובייס ינגן מהאורגנית בהשמעה.

מה שאתה צריך לעשות זה לפתוח ערוץ מידי בקיובייס,במידי outpot שלו לבחור את יציאת המידי שאליה מחוברת המקלדת,משם לבחור ערוץ מ 1-16 ובשביל לבחור את הצליל שבסופו של דבר ינגן מהמקלדת לבחור program change מסויים לצליל מסויים שאתה רוצה מהמקלדת.(לדוגמא program change1 יהיה פסנתר 30 כינור וכו" תלוי איך הצלילים מסודרים במקלדת שלך)
אצלך תמיד מנגן פסנתר כי כנראה הprogram change מכוון על מספר 1,שברוב המקלדות מהסוג שלך זה יהיה צליל של פסנתר.
אם המקלדת שלך תומכת ב multi timber אז תוכל לנגן 16 צלילים/תפקידים שונים ביחד ובו זמנית מהסאונדים של המקלדת.

חוץ מזה תחפש במקלדת שלך אופציה שנקראת Local off/on ותשים על מצב off כשאתה מנגן מהמקלדת ומקליט לתוך הקיובייס, מה שזה עושה זה מבטל את הנגינה ישירות מהמקלדת לסאונדים, ובעצם תשמע את הצלילים של המקלדת ממה שבחרת בקיובייס(program change)
(מבולבלים ? גם אנחנו #biggrin )
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מקלדות, סינטים ושלטים - Synth

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון