תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 23:23
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
מתלבט בין כמה דגמים של מקלדות שליטה.
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (140) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מקלדות, סינטים ושלטים - Synth
  zh6  
מתלבט בין כמה דגמים של מקלדות שליטה.
הודעה פורסם: שני 19 מרץ,12 20:55   
אני מעוניין לקנות מקלדת שליטה בעלת אפשרויות שליטה על תוכנות עריכה. התוכנות בהן אני משתמש הן קיובייס ולוג'יק ואני בקושי מתעסק במוזיקה אלקטרונית. הדגמים שעליהם שמתי עין עד עכשיו הם:

Arturia The Laboratory 61
Novation Impulse 61
M-Audio Axiom Pro 61

חשוב לי שהמקלדת עצמה תהיה איכותית וכמובן שגם לחצני השליטה, הפיידרים, הפדים וכו' יהיו ברמה גבוהה. מבין המקלדות שרשמתי יצא לי להרגיש רק את הארטוריה והיא הרגישה לי איכותית ובנויה היטב. מה אתם אומרים? יש אולי דגמים מומלצים אחרים שלא ציינתי?

בברכה,
זיו
Rock_Artist
S.Supporter
הודעה פורסם: שלישי 20 מרץ,12 08:45   
אתמול "לצערי" קניתי Remote 25 SL mkII. (מקלדת העבודה שלי בת ה6-7 שנים בתיקון/בשלבי גסיסה) ויש בקרוב הופעות אז אמרתי נדאג שיהיה גיבוי.

דבר ראשון שאני ממליץ לך לבדוק הוא תאימות והתוכנות בהן אתה עובד.

ה Impulse לדוגמא עובדת היטב עם Abelton Live מבחינת התכנון שלה ומציעה גם AutoMap (שהוא דבר מאוד סימפטי) לפלאגינים ומרבית התוכנות המרכזיות בשוק.

Arturia מציעים מקלדות ללא אינטגרציה מלאה לתוכנות אבל אינטגרציה מעולה מול כלים שלהם.

M-Audio Axiom מציעים אינטגרציה עם מרבית התוכנות ע"י Templateים או קבצים מתאימים.
עם Avid Pro Tools כחברת אם כמובן שה"אינטגרציה" מושלמת...

המלצתי הראשונה גש לייבואנים השונים ותרגיש את המקלדות.
במיוחד בקלידים שקולים שהם משהו מרכזי בבחירה שלך שווה לנגן ולהרגיש.

גם כך תוכל להסתכל על איכות בניה ולהסיק בעצמך מה מתאים לך.

חברות נוספות ששווה לבדוק,
Akai - שיש להם כמה מוצרים מעניינים #smile
(אם יהיו לי עוד אעדכן את ההודעה..)
רועי גולן
Act Compatible
הודעה פורסם: שלישי 20 מרץ,12 13:57   
אני הייתי די סגור על המקלדת של arturia שנראית אחלה אבל קראתי תלונות שונות של משתמשים בפורום שלהם ונרתעתי.
לתשומת ליבך, שווה להציץ שם.
תודה לשניכם על התגובות הענייניות!
הודעה פורסם: שלישי 20 מרץ,12 16:26   
אני אעשה בדיקה נוספת ובאמת כמו שאמרתם אני אלך להרגיש את המקלדות ואציץ בפורום של arturia.

בברכה,
זיו
גיא ב
הודעה פורסם: שני 23 אפר',12 10:18   
יש לי את המקלדת של ארטוריה כמעט שנה.
דווקא סבבה אין לי תלונות, עושה את העבודה, כמה נקודות:
המקלדת קצת כבדה (בהשוואה לאדירול באותו גודל) - אם זה לחדר\סטודיו אז אין בזה עניין
מתממשקת נהדר עם קיובייס - אני משתמש ב64 ביט
קלידים קצת קפיצים - זה עניין של טעם וצרכים.
חוצמזה היא ניראת טוב והיא אחלה, כיף להשתמש בה- כמו שאתה רואה גלגלים,פיידרים ונובים, לא קראתי שיש לה בעיות מיוחדות, במידה ויש לה אז תלך על האמ אודיו הם גם סבבה #smile

נקודה קטנה: תבין את הצרכים שלך מהמקלדת, אם במקלדות קודמות השתמשת בכל האפשריות אז פנאן, כי בדר"כ יש עניים גדולות רואים פאדים וכפתורים ומתלהבים ובכלל לא נוגעים בהם כי עדיף משטח שליטה ומקלדת פשוטה, בהצלחה
guydi
הודעה פורסם: שני 23 אפר',12 11:55   
לי יש את AXIOM PRO 61 , סה"כ אני מאוד מרוצה ממנה , ויש לה שליטה מצויינת על הפלאגים והמון אופציות (לצערי חוברת ההפעלה שלה מאוד מסובכת ובסופו של דבר סביר להניח שתדע להשתמש בעשירית מאופציות שלה) , חשוב מאוד לבדוק שאין לה פאקים בייצור כמו : קלידים רועשים מסך וכו' .

המלצה : תכנס לפורומים באתרי הבית של כל אחת מן המקלדות ותראה אילו דברים אנשים רושמים על המקלדות או בעיות שהם גילו בהם
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מקלדות, סינטים ושלטים - Synth

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון