תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 23:51
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
מגבלות משקל בנסיעה לאירופה
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (95) ›
לך לעמוד 1, 2, 3, 4   הבא
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » שדה התעופה
  Metheny  
Act Compatible
מגבלות משקל בנסיעה לאירופה
הודעה פורסם: חמישי 05 אפר',12 21:13   
מישהו נסע לאחרונה לאירופה עם ציוד כבד יחסית?
הבנתי ששינו את המדיניות לגבי משקל מירבי לבנאדם בטיסה, וכבר לא "מחליקים" משקל עודף כמו פעם. מה אומרים?
ilan50
הודעה פורסם: חמישי 05 אפר',12 21:51   
טסתי בעבר לצרפת וגם לסרביה עם ציוד כלי נגינה ובק ליין של להקה שלמה.. אם תרצה פרטים לגבי איך לקחנו הכול והפרוצדורה בשדה התעופה שלח הודעה פרטית
gurspiegel
Act Compatible
שאלה במקום גם בשבילי,
הודעה פורסם: חמישי 05 אפר',12 21:59   
אני יוצא לטור בשישי הבא וצריך לקחת מצילות.

אני יכול לעלות איתן למטוס?-יושבות בקייס קשיח.

http://akkojam.co.il/
oh-babie
S.Supporter
הודעה פורסם: חמישי 05 אפר',12 22:15   
אני נוסע הרבה, לפעמים גם עם ציוד מדידה.

ברוב חברות התעופה הסדירות הגבלת המשקל היא סביב 22 ק"ג ל-Checked In, ועוד סביב ה-8 ק"ג ל-Carry On.

במסגרת ה-Carry On מותר לך לקחת תיק במידות מוגבלות + פריט אישי אחד (למשל קייס גיטרה וכו').

ברוב החברות (KLM, Swiss, Air Brussels, Continental/United) מעולם לא טרחו לשקול את ה-Carry on. פעם אחת שקלו לי, נדמה לי ב-Lufthansa.

אני מניח שאם סך המשקל לא יעלה על 30 ק"ג, ובמטען (שאותו תמיד שוקלים) לא מעל 22 ק"ג, לא תהיה לך בעיה.

כך או כך, אם יש לך עודף-משקל אתה מהמר, ולכן תמיד כדאי להכין תוכנית ב'.
miko
תומך
הודעה פורסם: חמישי 05 אפר',12 22:32   
החל ממרץ (בתכלס זה סיום של תהליך שלקח שנה) לכל מקום בעולם אתה רשאי כמעט בכל החברות (ותלוי בסוג הכרטיס) 23 קילו למזוודה לתא המטען + 8 קילו לתיק יד (מותר לכל מקום מזוודה אחת + תיק יד אחד).
בעבר היה מותר עד 20 והיו "מוותרים" אם היה עודף, עכשיו זה 23 ואין ויתורים (מאוד תלוי במי עושה לך את הצ'קאין בדלפק אבל הם הקשיחו עמדות) ועל מזוודה מעל 23 ק"ג אך מתחת ל32 ק"ג תשלם כ50 יורו לאירופה.
תיק נוסף, אפילו שיהיה ריק לבטן המטוס לאירופה זה כ70 דולר ולארה"ב כ100 דולר לכל תיק\מזוודה נוספת (עד 23 ק"ג למזוודה).
בנוסף לתיק (8 ק"ג) אתה יכול לקחת את המחשב נייד - תוציא את המחשב בשקילת התיק.
היום לא מוותרים גם על מידות התיק ואם הוא גדול מידי תאלץ לשלוח אותו לבטן המטוס ולשלם עליו. - שים לב שבחלק מהמקומות מציבים היום ליד הצ'ק אין או לפני העליה למטוס את המתקן לבדיקת הגודל תיק ולעיתים גם משקל, בארץ פחות אבל באירופה נתקלתי בזה בחודשים האחרונים דיי הרבה
שקית קטנה (מתנה וכו) גם עוברת.

בעלי כרטיס נוסע מתמיד של אלעל במעמד כסף - בעבר היה מותר 27 קילו (20 ק"ג + 7 ק"ג בונוס) היום 2 מזוודות למטען - כל מזוודה עד 23 קילו.
בעלי כרטיס נוסע מתמיד של "סטאר - אליינס" (miles & more) במעמד כסף זכאים לתוספת של עוד מזוודה לתא המטען ללא תוספת תשלום.

ציטוט:
במסגרת ה-Carry On מותר לך לקחת תיק במידות מוגבלות + פריט אישי אחד (למשל קייס גיטרה וכו').
- לצערי כבר לא.....
הודעה פורסם: חמישי 05 אפר',12 23:38   
רק כדי להשלים מה שנאמר כאן:
טסתי עם לופטהאנזה לפני שבועיים. מזוודה במשקל 28 ק"ג - דרשו 100 אירו על עודף משקל.
ניסיתי להפעיל את קסמיי - לא עזר לי כלום, פתחתי את המזוודה והעברתי דברים לתיק יד (שאותו לא שקלו) שקיבל נפח משמעותי, המשקל ירד ל26 ק"ג וכנראה שהקסם שלי עוד עבד קצת, כי היא שקלה, שנינו רואים 26, והיא אומרת הממממ... 23.5 ק"ג - זה בסדר. #wink

בקיצור, היה לי מזל שיכל לעלות בקלות 100 אירו כואבים.
הודעה פורסם: שישי 06 אפר',12 08:30   
תודה לכולם על התשובות!
מצאתי באתר של אל-על את הנהלים לכבודת יד ולכבודה בבטן המטוס:
בעקבותן יש לי עוד כמה שאלות:

ציטוט:

על מזוודה מעל 23 ק"ג אך מתחת ל32 ק"ג תשלם כ50 יורו לאירופה.

האם אתה בטוח בכך? לא מצאתי את המידע הזה באתר של אל-על. יש לי הרגשה ששמעתי שהקנס הוא לקילו של עודף משקל.

אם נוסעים בקבוצה, האם ניתן "להעביר" משקל מאחד לשני?

המצב הוא כזה: אנחנו כמה אנשים שנוסעים לאירופה לשבוע-שבועיים עם כלי נגינה. כל אחד לוקח מזוודה כמובן, ובנוסף לזה - הכלים. חלק יש להם כלים די קלים (חליל), ולאחרים כלים כבדים שמצטברים יחד עם המזוודה למשקל עודף.
אגב, כבר טסנו באותו "setup" לפני כ-3.5 שנים, והסתדרנו. אבל כאמור, הבנתי שהדברים השתנו לאחרונה.
t-kol
S.Supporter
הודעה פורסם: שישי 06 אפר',12 08:53   
תיקי היד בד"כ אינם נשקלים כלל
אבל הם נדרשים להיות פחות ממידות מקסימום מותרות (אורך,רוחב,גובה) כדי שאפשר יהיה להכניסם לתאים מעל הראש במטוס,
את הלפטופ ניתן להחזיק בנפרד , כך שכל אחד יכול להטיס למעשה שתי מזוודות-
גדולה וקטנה,
אבל הכי טוב לתאם מראש משקל חריג מול סוכן הנסיעות, הוא גם יודע את החוקים, וגם יש לו דרכים נוספות לעזור
Act Compatible
הודעה פורסם: שישי 06 אפר',12 09:01   
אין לנו לפטופ, יש רק מזוודות וכלי נגינה (קטנים וגדולים).
וגם לא תכננו להשתמש בסוכן...
בכל מקרה, רוב הבעייה היא במשקל המטען שהולך לבטן המטוס ולא בכבודת היד (בהנחה שאסור לקחת עוד כלי נגינה קלים/קטנים בתור כבודת יד, חוץ מתיק היד).
oh-babie
S.Supporter
הודעה פורסם: שישי 06 אפר',12 09:15   
למה אתה מתעסק בספקולציות?
למה שלא פשוט תתקשר לחברת התעופה ותשאל?
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » שדה התעופה

לך לעמוד 1, 2, 3, 4   הבא
עמוד 1 מתוך 4

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון