Act Compatible
פורסם: חמישי 26 אפר',12 14:31
באסה להיות קלידן. אתה לא יכול להשוויץ על הבנות בקומזיצים, אתה תמיד מתגעגע לחזור הביתה לנגן, אתה כבול.
והכי מרגיז - אין דיסטורשן !
אז מה תאכל'ס? מחוברים לי קלידים למחשב (דרך כרטיס קול) ומצאתי שתמיד חומרה (גם סינטי, גם פסנתרים חשמליים) תמיד מוציאים עצמה נמוכה (ובעיקר מול השוואה עם כלים וירטואלים בתוכנה).
האם יש "מגבר" קלידים פשוט/נייד... כמו למשל שיש לגיטריסטים? יחידה שגם "מגבירה" איכשהו את עצמת האות? משהו קל יחסית? ובכלל - מכירים תכנה חינמית (AriG תציל אותי) שכדאי "לחבר" אותה בתכנת סאונד אחרי הכניסה של הקלידים? שתתן בראש נגד הוירטואליים למיניהם?
Expert
פורסם: חמישי 26 אפר',12 15:51
מזתומרת אין דיסטורשן?
אני הרי תמיד דוחף דיסטורשן כאילו אין מחר....
זאת אומרת, רק עד המקום שבו אני מתחיל להשמע כמו גיטרה חשמלית. גם לא מעוניין בזה, וגם זה תפקיד ששמור למישהו אחר בהרכב, לא?
ואגב, לגבי שימוש במגברים, זה מאד תלוי באופי הנגינה שלך ובסאונדים שבהם אתה משתמש.
פסנתרים אקוסטים, סטרינגס וכאלה, זה אני אשלח direct, אבל כל זמן שאני מנגן האמונדים וכאלה, ושם מגבר גיטרה (ועדיף כמה שיותר בריא ושמן), זה מוסיף המון.
ולמה להיות קלידן זה באסה?
לפחות אתה לא צריך ללבוש כובעים מצחיקים, משקפי שמש, לקרוא לעצמך בשם של קו נטוי, ולעבוד עם ג'ינג'ים צווחניים שהשם שלהם כמו אחת האפליקציות של מיקרוסופט....