תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 09:15
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
eleven rack samples - דעתכם ?
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (95) ›
לך לעמוד 1, 2   הבא
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » גיטרות - Guitars
  oplatner  
eleven rack samples - דעתכם ?
הודעה פורסם: רביעי 27 יונ',12 19:36   
היי חברים,

לאחרונה התחדשתי ב- eleven rack המפורסם של avid. בעיני לפחות, המכשיר הזה הוא החבילה האולטימטיבית עבור הגיטריסט שמקליט בבית ( נכון לכרגע כאמור, כי מי יודע איזה מוצר ימציאו עוד יומיים... #lol ). מדובר בראק מבוסס DSP עם סימולציות לשלל מגברים/רמקולים/מיקרופונים וכומבן אפקטים. מאחר וזהו מוצר של אביד הוא גם מגיע עם pro tools 10, מה שהופך את הרכישה לאטרקטיבית במיוחד ( התוכנה לבד עולה כיום אלפי שקלים ). בשביל זה הספיק... מי שרוצה לדעת על המוצר פשוט יכול להיכנס לאתר של אביד.

אז עכשיו כסיימתי עם ההקדמה והיח"צ, אני זקוק לעזרה. מאחר ואני די חדש בתחום ההדמיות הדיגיטאליות ( עד כה נצמדתי למגבר המנורות והפדאל בורד שלי ), אני קצת חושש מיתר דיגיטציה. מאד חשובה לי האותנטיות בסאונד המוקלט.

אני מעלה פה 4 דגימות של סאונדים שונים. אני מניח שלא כולם קולעים לטעם של החברים פה, אבל הם הבייסיק עבורי. הכל פה הוקלט ללא שום דבר חיצוני ( הגיטרה חוברה ישירות לראק, ההקלטה דרך pro tools ), לא נעשתה פה שום עריכה ושום מיקס או מאסטרינג. בקיצור... לא נגעתי בכלום. בחרתי בכוונה בקטעים מוסיקליים מאד מוכרים כדי שיהיה לכם רפרנס אוביקטיבי עד כה שאפשר.
3 הקטעים הראשונים הוקלטו עם טלקאסטר אמריקן סטנדרד, האחרון עם סטראטוקאסטר אמריקן סטנדרד.

אני אשמח לשמוע את דעת החברים פה, לא לגבי הנגינה שלי כאמור, אלא לגבי הסאונד של הגיטרה. האם זה נשמע דיגיטאלי מידי ? יש לכם רעיונות לשיפור ?
אנשים שעבדו אנאלוג עד כה ועברו לדיגיאטל - דעתכם חשובה לי במיוחד.

1. הדמיה של טווין ריברב עם קומפרסור, קצת tube screamer, דיליי, ריברב ופלנג'ר

2. הדמיה של טווין ריברב עם קומפרסור, דיילי, ריברב וקורוס

3. הדמיה של טווין ריברב עם קומפרסור, קצת tube screamer, דיליי, ריברב

4. הדמיה של vox ac30, עם קומפרסור, דיליי וריברב ( אובר דרייב דרך המגבר עצמו ) - פה אני סתם מנגן משהו לא מוכר כי לא עלה לראש קטע שיתאים #lol

fugazi
הודעה פורסם: רביעי 27 יונ',12 20:47   
לא יודע למה, אבל יש לי תחושה שאתה שומע קצת פינק פלויד....

מאוד התרשמתי מהסאונד, וגם המנגינה שלך, אני מאוד מעריך אנשים שנותנים כבוד למוזיקה של אחרים כשהם מנגנים אותה בכך שהם נצמדים למקור, ולא סתם מחרטטים בכיוון.

אני ואדון גילמור אומרים לך "שאפו" !
salmonela
הודעה פורסם: חמישי 28 יונ',12 17:45   
תתחדש - סאונד נהדר
ArielY
Supporter
הודעה פורסם: חמישי 28 יונ',12 20:04   
נשמע סבבה לגמרי אבל מבחן טוב יותר לסאונד יהיה איך הוא יושב במיקס עם עוד כמה כלים, הכוונה היא לשמוע אותו למשל בכמה תיבות של קצב רקע וגם סולו וכאמור מבלי לטפל בהקלטה אלא להקליט "מה שיש"
אבל בגדול נשמע סבבה.
  oplatner  
הודעה פורסם: חמישי 28 יונ',12 21:12   
תודה על התגובות חברים, עכשיו אני רגוע ... #thumbsup
אני אנסה בהמשך להעלות דגימה של הסאונדים במיקס כולל
davix
הודעה פורסם: שישי 29 יונ',12 01:18   
לעניות דעתי ההקלטות נשמעות מצויין.
אם אני הייתי יושב על הפילטרים בהקלטה השניה אז נשמע שיש שם איזה SPRING REVERB קצת מוגזם.

חוץ מזה אהבתי מאוד.
הודעה פורסם: שישי 29 יונ',12 07:32   
לאזני זה נשמע דיגיטלי בטירוף. האפקטים נשמעים בסדר, אבל הסאונד הבסיסי של הגיטרה נשמע רזה מאד, יותר כמו מגבר טרנזיסטור מטווין ריוורב אבל עם 'אפקט' טווין. הייתי שמח אם תוכל להעלות הקלטה בלי שום אפקט. רק גיטרה ומדמה מגבר.

אגב הנגינה מצוינת, כל הכבוד! #smile
S.Supporter
הודעה פורסם: שישי 29 יונ',12 09:09   
צר לא לומר לך,
זה לא ה Eleven Rack. הנגינה טובה וזה 99% מהעניין #smile.
אתה יכול לשווק מבחינתי כל מוצר בשוק המדמים והוא ישמע מדהים.
press
הודעה פורסם: שישי 29 יונ',12 09:57   
הנגינה שלך מעולה, אבל זה נשמע סופר דיגיטלי.
יצא לי כבר לשמוע את הeleven rack והוא יכול להגיע לדברים יותר אמינים - נסה לשחק איתו קצת יותר.
  oplatner  
הודעה פורסם: שבת 21 יול',12 14:11   
אני מנצל את העובדה שרכשתי מצלמת רשת חדשה ( HD ) על מנת להעיר לחיים את הפוסט הזה. מישהו פה ציין כי נכון יותר יהיה לבחון את הסאונד של ה- eleven rack באמצעות הקלטת גיטרה כחלק ממיקס. אז אני מצרף ניסיון שלי למשהו כזה.. אילתור עם קטע ליווי נחמד. כמקודם, לא נעשתה שום פעולת עריכת אודיו ( למעט באלאנס בין ערוץ הגיטרה ל- backing track ).

הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » גיטרות - Guitars

לך לעמוד 1, 2   הבא
עמוד 1 מתוך 2

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון