תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 03:33
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
דרושים ייעוץ ועזרה במיקום של מכולה (אולפן) באזור המרכז
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
לך לעמוד 1, 2   הבא
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » אקוסטיקה, סביבת עבודה
  אילןצ  
דרושים ייעוץ ועזרה במיקום של מכולה (אולפן) באזור המרכז
הודעה פורסם: רביעי 18 יול',12 11:55   
שלום,

לאחר חיפוש שעשיתי, ראיתי שהדיונים שנערכו בנושא אולפן שהינו בנוי בתוך מכולה נעשו בפורום זה ולכן מיקמתי כאן את השאלה בתקווה שמי שכבר עשה זאת או יש לו מידע ו/או נסיון בתחום יוכל לעזור.

הרעיון של בניית אולפן או חלל לשימושים של מוזיקה (במקרה הספציפי שלי נגינת תופים והרכבים קטנים לרוב) בתוך מכולה קוסם לי מאוד, משיקולי הניידות ובייחוד לאור העלויות של הקמת חדרים צפים וטיפולים אקוסטיים במבנים נייחים (על אחת כמה וכמה אם אינך בעצמך בעל הנכס בו אתה בונה).

התסכלתי וקראתי בשרשורים שכבר ישנם וזה נראה לי מדליק במיוחד וגם ריאלי, עם ההכנה מתאימה כמובן, אבל עוד לפני שנכנסים להיבטים המקצועיים של השמשת המכולה למטרות שלי (אקוסטיקה, תשתיות וכו'), השאלה הראשונה שעולה היא היכן אפשר למקם את המכולה (או שתי מכולות מחוברות) ?

אני גר ועובד בעיקר באזור המרכז ועל כן חשוב לי למצוא מקום מתאים באזור של ת"א-ר"ג-גבעתיים, שיענה גם על הצרכים של אספקת חשמל, מים תשתיות וכו'.

האם למישהו יש רעיונות או מידע בכלל בנושא ובצד החוקי-בירוקרטי של העניין? לצערי אין לי חצר משלי או משהו בסגנון ...
אולי ישנן גם אופציות או פתרונות מקוריים ויצירתיים שאני בכלל לא חושב עליהם כרגע ויכולים להתאים.

העדיפות שלי היא לא להתמקם באזורי תעשיה או איזורים נידחים, אלא אם לא תהיה שום ברירה אחרת.[I]

בתודה גדולה מראש לכל מי שיכול לעזור בנושא #thumbsup
ReuvenM
Administrator
הודעה פורסם: רביעי 18 יול',12 12:23   
אני מניח שחיפשת מידע בנושא ברשת, כמו האתר הזה לדוגמה, אולי אפשר להתייעץ איתם בנוגע לחוקיות.
בזמנו היו בנמל תל אביב מכולות בשפע, ובחלקן נעשה אולפן או חדר חזרות. לאחר מכן הוצא צו פינוי (מן הסתם, האופי של האזור השתנה), ואחד האולפנים עבר לשטח אדמה בבעלות חבר של אותו מוסיקאי באחד המושבים ליד תל אביב.
הודעה פורסם: רביעי 18 יול',12 12:41   
תודה ראובן #thumbsup

התחלתי לחפש מידע ברשת אבל דווקא באתר הזה לא נתקלתי, אז תודה רבה קודם כל, נראה בהחלט אינפורמטיבי ומועיל, אצור איתם קשר בהמשך.

אני זוכר את המתחם של מונטנה בתל אביב, אפילו יצא לי לבקר שם במקרה בתור ילד באחד האולפנים (של שלומי ברכה נדמה לי...) וזה היה נראה כמו חלום...
אבל כאמור זה פונה ואני מחפש שטח בסגנון/אופי דומה באזור המרכז להתמקם בו או אולי מגרש או חלקה לקנות או לשכור לצורך המטרה.

חשבתי אולי יש למישהו נסיון בעניין פה בפורום ויכול לתת לי רעיון למקום כזה או דרך אחרת בה יהיה אפשר להוציא את התכנון לפועל.

כל מידע, רעיון, או עזרה אחרת יתקבלו בהערכה גדולה #smile
kimchy
S.Supporter
הודעה פורסם: רביעי 18 יול',12 17:02   
בכביש הגישה הצפוני לתחנת הכח רדינג (זה המסתיים בכיכר קטנה, על שפך הירקון), קצת לפני העיקול החזק שמאלה, בצד הדרומי של הכביש, יש חב' לחומרי בניין.
יש שם קונטיינר, ממנו לעיתים הייתי שומע תופים. אין לי שמץ אם הוא עדיין פעיל.
שווה לך אולי לתת קפיצה ולראות הכצעקתה (נכון יותר - הכתופפתה... #smile )
  אילןצ  
הודעה פורסם: רביעי 18 יול',12 17:54   
תודה Kimchy !
יש לך אולי מושג מה שם החברה או מי מנהל/בעלים/אחראי של המקום?
kimchy
S.Supporter
הודעה פורסם: רביעי 18 יול',12 18:11   
יש שם על הכביש כמה עסקים בתחום חמרי הבנייה, בזה אחר זה
ואני לא זוכר מה השלט שם אומר.
נסה, אולי זה אחד מהם אבל באמת שאני לא יודע בוודאות... #sorry
shaharv
S.Supporter
הודעה פורסם: רביעי 18 יול',12 19:19   
כמה שזכור לי(ממחסן שיש לנו בחברה) זה מצריך אישורים מהרשות המקומית כמו כל מבנה.

יש מתחמי מחסנים שישמחו להשכיר לך מכולה כולל חיבור לחשמל, השכרנו אחת באיזור התעשיה פולג בנתניה,והיו להם שם גם מכולות שהוסבו למשרדים.
  אילןצ  
הודעה פורסם: רביעי 18 יול',12 19:42   
shaharv תודה,

מכיון שמן הסתם תהיה עלות לא מבוטלת בהשמשת המכולה לצרכים שלי, אני מעוניין במכולה שתהיה גם בבעלות שלי כדי שאוכל לנייד אותה במקרה הצורך ולכן השכרה אי לא אפשרות טובה במקרה שלי.

א' - האם ידוע לך על איזשהו מתחם מחסנים או אחר שגם ימכרו את מכולה מלבד האפשרות להשכיר את השטח שעליה היא יושבת?

ב' - האם במקרה ידועה לך על מתחם מחסנים שכזה באזור ר"ג-גבעתיים-ת"א?
זה האיזור שבו אני מעוניין להמתקם.

תודה #clap
uri
תומך
הודעה פורסם: רביעי 18 יול',12 20:17   
ציטוט:
כמה שזכור לי(ממחסן שיש לנו בחברה) זה מצריך אישורים מהרשות המקומית כמו כל מבנה.

אם אני לא טועה, יש כאלו שפשוט שמים את המכולה על גלגלים ואז זה נחשב כ'נגרר' ולא כמבנה קבוע שמצריך אישורים.
shaharv
S.Supporter
הודעה פורסם: רביעי 18 יול',12 20:37   
לא מכיר באזור. המתחמים האלה ממוקמים בשטחי מושבים וכאלה,איפה שיש שטחים גדולים.
גם ההצבה היא עניין לוגיסטי לא פשוט. אומנם מכולה 20 פיט מגיעה על משאית מנוף אחת,אבל צריך לתמרן אותה לחנות בצמוד לשטח ההצבה,ז"א שצריך לפחות כפול שטח,וזה אם המשאית נכנסת חלק ברברס. אם אין שטח כזה צריך להביא משאית מנוף נפרדת. מכולה 40פיט דורשת 2 משאיות בכל מקרה.

להשאיר מכולה על הגלגלים? נייס אם לאבא שלך יש חברת הובלה וטריילר מיותר. בפועל זה עניין מאוד יקר. צריך לזכור שצריך לעשות רישוי פעם בשנה לטריילר ולשלם ביטוח.
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » אקוסטיקה, סביבת עבודה

לך לעמוד 1, 2   הבא
עמוד 1 מתוך 2

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון