מצטער על התגובה המאוחרת.
לא קניתי את הII אלא את הultra. עשינו הקלטות SPDIF או דירקט לכרטיס קול.
אפילו בדגמים הישנים אין בעיה לנתב סיגנל יבש לאחת מהיציאות (גם ברמת הפריסט).
reamping לא עשינו בכלל.
אילן - ה II אכן מוגדר ככרטיס מרובה ערוצים, ב DAW הגדרתי לו 4 ערוצים ואני גם פותח 2 ערוצי סטריאו המוגדרים כ ערוץ 1+2 והשני 3+4 אבל משום מה מוקלט לי רק הזוג הראשון (סיגנל מעובד).
בטח משהו שפיספתי בהגדרות הבסיסיות של המכשיר.
נמשיך לחפש _________________ ==============
למכירה בבזאר
==============
כן, אתה קולט לאט אבל בסוף קולט אז מה שחשוב לא ?
תודה על הברכות.
כן, החלטתי ללכת על כל הקופה, קניתי גם את ה MFC-101, הכל חדש בתול עם ריח של ניילון
מלכתחילה "כיוונתי" ל II אבל לא רציתי להשקיע סכום כה גבוה לפני שבדקתי בעצמי ולעומק ואחרי מספר חודשים במחיצת ה ULTRA והבנה שזה הדבר, החלטתי שזה באמת כדאי.
אני חושב שמוקדם בשבילי לחוות דעה משמעותית לגבי הבדלים גדולים, אני יכול לומר רק שבמעט זמן שהוא אצלי שמים לב במיוחד ל2 דברים:
דינמיקה - כמה שה ULTRA מגיב מדהים לפריטה, ה II עושה זאת טוב יותר.
סאונד כללי - הכל עשיר יותר.
מעבר לזה יש יותר מגברים ואפקטים והרבה יותר אפשרויות וקינפוגים לכל בורג ושייבה והראוטינג עוד יותר גמיש.
יש כמובן את נושא הממשק קול, התאימות המושלמת ללוח מידי שלו (חיבור כבל אחד בלבד CAT5 ויש חשמל+מידי+"משיכת" שמות הפריסט + עדכון firmware ועוד...).
אני יכול לומר שמי שהממשק קול לא חשוב לו וכנ"ל גם נושא הלוח מידי המקורי וכו יכול בהחלט "להסתדר" עם ה ULTR, המכשיר הזה (ULTRA) הולך לככב עוד הרבה זמן, אני מעולם לא התרשמתי כל כך מאיזה שהוא מכשיר כמו שנפלתי מה ULTRA.
הולכת לצאת ממש בקרוב גרסת firmware חדשה ל II אז אני בינתיים "משחק" איתו ולא ממש משקיע זמן בתכנות כי אני ממילא ארסט אותו לאחר העדכון.
וורי נייס. תתחדש !
אין כמו ריח של ציוד דנדש על הבוקר...
תודה על הסקירה הזריזה והברורה.
כמו שאתה יודע יש לי את האולטרה כבר כמה זמן, ולמרות הפיתוי ללכת על הדבר החדש ביותר, לא ממש מצאתי הצדקה בשלב הזה בעיקר משום שגם כך מיציתי רק חלק קטן מיכולות המכשיר. בנוסף, עד כמה שאפשר לשפוט לפי דמואים, לא היה שם משהו שממש הפיל אותי יחסית לאולטרה. אולי נחכה ל AXE-III
לגבי ריאמפינג, לא ברור לי האם יציאות 3 ו 4 מחווטות אוטומאטית ל DRY או שאתה צריך לחווט אותן בפריסט. אני מניח שזה קורה אוטומאטית אבל עדיין שווה בדיקה.
ישנו דבר אחר שלא ממש ברור לי. בדרך כלל ה DAW (קיובס במקרה שלי) מאפשרת בחירה של כרטיס קול אחד. אם ככה, כיצד אפשר לבחור את ה AXE-II ככרטיס קול ועדיין לבחור את כרטיס הקול הראשי ? מה שנראה לי יותר הגיוני זה לנתב את הערוצים דרך כרטיס הקול הראשי מבלי להגדיר את ה AXE ככרטיס קול. זו הדרך בה עושים ריאמפניג עם האולרטה. _________________ אילן שערי
גיטריסט ומפיק מוסיקלי
http://www.wix.com/ilanshaari/iproductions