תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 22:29
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
בעיית רעש בחדר חזרות!
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
לך לעמוד 1, 2   הבא
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » אקוסטיקה, סביבת עבודה
  שיבי  
בעיית רעש בחדר חזרות!
הודעה פורסם: ראשון 09 ספט',12 15:54   
היי!
אני ולהקתי שוכרים מקלט בדרום העיר למטרת חזרות. #drummer #bass #dazzled בגלל שאנחנו באיזור תעשייה, משעות אחר הצהריים אנחנו יכולים לנגן כמה שאנחנו רוצים ובאיזה עוצמה שאנחנו חפצים, אין שם אף אחד ומעולם לא שמענו תלונה.
הבעייה מתחילה בשעות הבוקר: יש מעלינו מספר משרדים ביניהם שלושה שהם מתלוננים סדרתיים, בעקבותם קיבלנו אולטימטום: אטמו את הרעש תוך חודש, או שתחפשו לעצמכם חדר חדש.

המקלט הוא חדר שרוחבו 2 מטר ואורכו 10, הוא נראה כמו סוג של מסדרון, בהחלט לא חדר החזרות הטיפוסי (גם לא מבחינה אקוסטית, אבל הסאונד שלו מעניין מאוד במיוחד התופים!). בקצה אחד של החדר יש חלון ובקצה השני דלת ברזל.
בריחת הרעש היא גם מהחלון וגם מהדלת.

את החלון אטמנו משני צידיו עם קרשים וביניהם דחפנו המון ניילון. האמת זה קצת הזכיר לנו את מלחמת המפרץ #confused , לכן עטפנו הכל בסמיכה ועכשיו זה קצת פחות מכוער. #nene

הדלת לא חסמה כמעט כלום, לכן ניגשנו לעבודה, אספנו פלטות ודיקטים ובנינו את מה שאנחנו אוהבים לקרוא לו "הדלת של הצוללת". מבשל
דמיינו פלטת עץ סטנדרטית אבל מספיק גדולה בשביל לסגור את הכניסה למדרגות של המקלט הרמטית!
דיקטים ממוסמרים לכל אחד מצידי הפלטה וכל החבילה עטופה בשטיח. את כל החומרים מצאנו זרוקים ברחוב (זה איזור תעשייה ולא בעיה למצוא כאלה דברים).
בכינסה למקלט אנחנו פשוט מזיזים אותה ומחזירים, כמו צוללת. הסיפור הזה הנחית את העוצמה משמעותית! #exactly

ועכשיו, נשאר רק בנאדם אחד בכל הבניין שמתלונן על הרעש: המשרד שהכי קרוב למקלט שלנו. #banghead אין לנו תקציב בכלל ולא מעוניינים להשקיע כסף בפיתרון שלא בטוח שיפתור את הבעיה, לכן אנחנו שואפים לבנות דלת צוללת נוספת, בפאתי גרם המדרגות שמוביל למשרד שלו.

מכיוון שאחד מחברי הלהקה עובד גם כמתקן אופניים, הוא מספר שלכבוד יום כיפור הוא יוכל להשיג מאות פנימיות של גלגלי אופנייים! ובאותה נשימה נזכרתי ששמעתי שגומי הוא חומר מבודד.

אז התוכנית שלנו היא לבנות את הדלת הזאת, ולמסמר אליה המון פנימיות של אופניים.

אני אעדכן את הנושא הזה, בכוונתי לצלם ולהעלות תמונות! בעצם המטרה היא למגר את הרעש בלי להוציא שקל.

וכמובן אשמח לקבל עצה! לא אפגע אם מישהו יגיד שזה רעיון מטומטם #Microwave . אולי הוא באמת מטומטם.

יום נעים לכולם! #thumbsup
ReuvenM
Administrator
מה חשבתם שלקחתם מקום כזה?
הודעה פורסם: ראשון 09 ספט',12 17:53   
למגר את הרעש מבלי להוציא שקל אפשר רק אם לא תנגנו, ועוד בחדר כזה. כמה זמן ועבודה עוד תבזבזו על המסדרון הזה, ובסוף תצאו חירשים?
לפי המידות האלה אתם עומדים אחד מאחורי השני בזמן נגינה, מה שאומר שיש לכם קשר עין טוב....לתחת של החבר. תחשבו אולי על שם מתאים ("צוללני החלחולת" אולי?! #smile )
האם זה רק המתופף שאותו שומעים? והאם המערכת שלו על הרצפה ישירות?
האם יש אוורור בכלל במצב הזה?
שמע, זה נראה שאתם באמת נואשים ואין לכם אגורה בכיס, האם אין אפשרות למקום אחר? פנימיות, למסמר לרפסודה שבניתם שעל הדלת...
לא רוצה לייאש, ואני מאוד מעריך את הלהט והידיים, באמת #thumbsup , אבל אלה לא תנאים בריאים מינימליים לעבודה.
הודעה פורסם: ראשון 09 ספט',12 19:42   
מה שראובן כתב - מלים בסלע (או בגומי, במקרה שלכם)

מעבר לזה, גם לעשות פרוייקט בעלות אפס צריך לדעת - למה שלא תעשו מחקרון קטן באינטרנט לפני שאתם מחברים פנימיות לדיקטים ומשקיעים זמן ומאמץ? אני בטוח שאתם לא הראשונים שנתקלים בבעיה מהסוג הזה, והאינטרנט מלא באנשים נחמדים שחולקים מנסיונם חינם חינם. למשל: http://www.ehow.com/video_4971320_soundproof-room-cheaply.html

בהצלחה.
gurspiegel
Act Compatible
אוזניות.
הודעה פורסם: שני 10 ספט',12 15:48   
אם שומעים רק תופים ולא PA+מגברים+תופים-זה הבדל רציני.

גם שומר על האוזניים.

http://akkojam.co.il/
Vintage
נציג עסק/מוסד/שירות
הודעה פורסם: שני 10 ספט',12 18:03   
פימיות מנופחות ללחץ נכון ןהרי לכם נסיעה חלקה יותר
הודעה פורסם: שני 10 ספט',12 20:11   
#lol חבל שתורידו להם את האויר מהפנימית ! אני רציתי לראות את התמונות של דלת הפנימיות!
בהצלחה בכל מקרה גם אם זה במציאת מקום מוצלח יותר ..
בלי השקעה כלכלית מסוימת קשה להאמין שאפשר להשיג תוצאות בחדר עם נתונים כאלו
yoramilan
S.Supporter
הודעה פורסם: שני 10 ספט',12 21:04   
ולשאלתך, כי גם צריך איזשהי תשובה, אז, לא, פנימיות/גומי בעובי של פנימית, גם אם תעשו עשר שכבות אינו חומר מבודד.

ושוב, סוגיית בידוד רעשים באופן כללי היא דווקא פשוטה להבנה:
- איטום מעבר אוויר
- יצירת הפרדה בין חלל הרעש לחלל החיצוני (הצפה)
- עיבוי המאסה.

עכשיו תחשוב אם הפנימיות מקרבות אותך למשהו שרשום למעלה.
DreadInnaBabylon
Act Compatible
הודעה פורסם: שני 10 ספט',12 21:08   
שיבי, אתה חייב לשתף אותנו, יש איזו תמונה של החלל?
אני אישית, מאד מעריך את החורניות שלכם! #clap
הודעה פורסם: שלישי 11 ספט',12 01:20   
לנגן עם מדמי מגברים וקיט אלקטרוני. יותר בריא לאוזניים ויפטור לכם את בעיות הרעש.
אסף
S.Supporter
הודעה פורסם: שלישי 11 ספט',12 03:00   
לכל הכלים פרט לתופים הפיתרון מאד פשוט. קוראים לו כפתור ווליום והוא נמצא על כל אחד מהמגברים שלכם.

לתופים יש אפשרות להציף את הסט ואחר כך לאטום מעברי אוויר. איך תנשמו שם לא ברור לגמרי (אני מניח שאין מזגן בחור הזה). יכול להיות שאחרי שצוללני החלחולת תגיע שעתם של מחרחרי הריאות. הכי טוב לשים משתיקי קול על התופים (mufflers) וגם לנגן חלש יותר. מתופף טוב נשמע טוב גם כשהוא לא מנסה לקרוע את עור התוף, תרתי משמע.
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » אקוסטיקה, סביבת עבודה

לך לעמוד 1, 2   הבא
עמוד 1 מתוך 2

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון