תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 20:27
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
AKG c214 לקריינות, שירה
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » SoundBoard - סאונד מקצועי
  sagitke  
AKG c214 לקריינות, שירה
הודעה פורסם: רביעי 26 ספט',12 21:05   
הי
AKG C214 לפי מה שקראתי זה "חצי" C414 בעצם.
כלומר אין לו את כל מה שיש ל414 להציע בכל נושא כיווניות ופטרנים שונים כי אין לו 2 קפסולות.
האם למישהו יש נסיון איתו להקלטת קול אנושי? קריינות, שירה וכיוצ"ב?
המחיר שלו אטרקטיבי אפילו בארץ, ובהתחשב בזה שאין לי צורך בפטרנים אחרים חוץ מקרדיואיד האם הוא נותן תוצאה כמו ה414?
לינק לAKG

במילים אחרות, אם לתקליט הבא שלכם תכננתם להקליט שירה עם ה414 שלכם, האם הייתם משתמשים במקום ב214?

תודה
שגית
didain
הודעה פורסם: רביעי 26 ספט',12 22:05   
טוב, אין לי הרבה נסיון עם סוגי מיקרופונים שונים וה214 היה הקונדנסר היחסית רציני הראשון שרכשתי עקב המלצות שאמרו פחות או יותר את מה שאת רשמת כאן.

לפי הנסיון שלי (יש לציין שאני עובד על פרה נחותים למדי) לשירה (לפחות נשית) הוא אף פעם לא הניב תוצאה משביעת רצון, האמצע הגבוה צפצפני והגבוהים אומנם פתוחים אבל תחום הסיבליאנס מודגש מידי, כך שהסאונד שמתקבל בסופו של דבר הוא די צ'יפ עם אתגר גדול מידי לשלב המיקס, יחסית ממה שהיית מצפה ממיקרופון שירה טוב.
כמובן שהמצב יכול להשתנות מזמרת לזמרת.
על שירה גברית המצב טוב יותר, ובמיוחד על קריינות גברית שם הוא כבר נתן לי תוצאות מספקות בהחלט.
גם על כלי מיתר הוא נשמע לאוזניי מעולה.
זה אני עם הציוד שלי על הפריאמפס שלי האוזניים שלי וכו'... ובאופן טבעי יכול לקום מישהו ולהגיד את ההיפך.
בהצלחה.
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » SoundBoard - סאונד מקצועי

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון