פורסם: חמישי 11 אוק',12 12:35
קיים אדם כזה?
החלטתי מפרוייקט קודם שלי לא לעבוד עם סמפלים של תופים יותר (למרות שחלקם נשמעים סבבה XLN ושות' ואפילו סבבה לגמרי BFD2.)
לסינגל אישי שלי, הפקה של זמרת ועוד כמה פרוייקטים עמוסים שאני שותף להם אני זקוק למתופף בזכות וממאסטר בחסד (עליון, או 'רק' ברמת רדיו.)
בעדיפות לאיזור המרכז\השרון\כשאם מתגורר העילוי במקומות כגון התנחלויות מרובות בילדים צווחים לדייסה ורכב משוריין להכנס אליהן, מה לא נעשה בשביל המוסיקה.
המלצות Anyone?
ד'א, אם יש אתר רשמי או איזה HTML של אותו בחור להתרשמות ראשונית מה טוב , טלפונים ליצירת קשר גם יתקבלו בברכה.
מוצ'אס גראסיאס
פורסם: חמישי 11 אוק',12 12:43
אבל יותר ניסיתי לכוון לקבל המלצות אישיות.
חשוב לי שיהיה מדובר בבן אדם עם נסיון אולפני גם כמתופף וגם כממאסטר.
S.Supporter
פורסם: חמישי 11 אוק',12 13:27
לא הבנתי, במיוחד לאור כמות שמות התואר, למה לא למצוא מתופף בזכות, וטכנאי מאסטרינג בחסד, שאך במקרה לא נולדו באותו היום ובאותה השעה מאותה האמא בדיוק.
או במילים אחרות, האם הדרישה שזה יהיה אותו אדם קשורה באיזשהם ספציפקציות יחודיות שיש לפרוייקט או שפשוט מדובר באיזה ברירה כלכלית לוגיסטית
פורסם: חמישי 11 אוק',12 14:17
היי יורם,
מה שאתה מעלה כאן היא אותה מחשבה אנטליגנטית שחשבתי עליה לאורך כמה חודשים טובים.
ובכן, במובן מסויים זה קשור לשני הדברים גם יחד.
יש סברה שטוענת שלכל אדם יש את התפקיד שלו באולפן, גיטריסט שמתמחה ואף מלמד גיטרה לא יעניק נגינה בפסנתר או Strings ברמת פסנתרן ו\או קלידן וכנ'ל בעניין המיקס והמאסטר שכמובן נחשב לאמנות בפני עצמה.
מצד שני, כשמדובר בדיסק לזמרת או לסינגל אישי חודשי העניין הכלכלי מבלי שאכנס למוסיקאיים הצעירים לארנק דווקא כן משחק תפקיד.
התחושה שלי היא שמי שנחשף אישית ומנגן בפרוייקט עצמו ויודע בדיוק מה הדרישות הספציפיות שלי וחווה את השיר עוד משלב ההקלטה מגיע מוכן יותר למיקס ולשלב המאסטר עצמו.
מסכים שלפעמים השיקולים של 'בעל הבית השתגע, רק היום במבצע 5 במחיר אחד והשישי במבצע ' יכולים להיות הרסניים או סתם לא מספקים ומשם הרסניים, אך זה גם תלוי עם מי אתה עובד.
מסקרנת אותי דעתך.
פורסם: שישי 12 אוק',12 10:17
הדרישות שלהם היו גדולות כלכלית ממה שחשבתי.