תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 00:11
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
כתבה קצרה על מיקסרים דיגיטליים להופעות חיות
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מתחילים - Newbies
  soundude  
Expert
כתבה קצרה על מיקסרים דיגיטליים להופעות חיות
הודעה פורסם: שני 15 אוק',12 12:11   
כתבה קצרה על מיקסרים דיגיטליים להופעות חיות. #thumbsup

לינק לכתבה
shaharv
S.Supporter
הודעה פורסם: שני 15 אוק',12 14:48   
כשצריך להגיע עם הpro6 למקום מרוחק אני עדיין מקלל (והסטייג' בוקס שלה + 2 יחידות אל פסק גדולות זה גם ממש לא תענוג), ואני בטח שלא מרחם על מי שצריך להלחם עם xl8
גם האביד והדיג'יקו הגדולות הם מיקסרים לא קלים, והsc48 לדוגמה הוא מיקסר שהגודל שלו מאוד מטעה. מרגיש כאילו הוא מלא בטון מבפנים.
מעבר לזה, לא מכיר חברות שמוציאות היום מיקסר אנאלוגי גדול אלא אם זו דרישה של הטכנאי (ומדובר במישהו סופר רציני כדי להצדיק את המאמץ) או אם זה פסטיבל עם 4 במות ו20 סאונדמנים מתחלפים בשמש במשך יומיים שלושה

לא מסכים שכבל דיגיטלי הוא "שקט נפשי". הוא אולי שקט במערכת מרעשים, אבל ממש לא נפשי.
מולטי אנאלוגי ימשיך לתפקד גם כשהוא קצת קרוע ומזמזם. הדיגיטל לא. איפה שאני עובד, כבר לא שולחים "ילד" לגלגל מולטי, אלא טכנאי יותר מנוסה שאפשר לסמוך עליו

אגב, ישנם פתרונות ומוצרים מסחריים להעברת דאטה בין מערכות דיגיטליות שונות באופן שאינו תלוי יצרן, אמה-מה שהבעיה היחידה היא בהעברת שליטה אל הפרהאמפים המרוחקים, למרות שבסופו של דבר הצד ה"פאסיבי" משתמש רק ב trim דיגיטלי ורק קונסולה אחת קובעת גיין "אמיתי"

לגבי האתר שלך, יש דבר אחד שקצת מפריע לי.
נכון שכתבת עמוד שלם על "מיקסרים דיגיטליים", אבל בפועל לא ממש אמרת שם כלום ומי שמתעניין בנושא יצטרך לחכות ל"כתבה הבאה". זו גישה קצת אמריקאית שמוכרת ממגזינים "סמי מקצועיים" לציבור הרחב. נותנים קצת מאוד מידע, כי רוצים להחזיר את הלקוח שיקרא גם את הכתבה הבאה (ויחשף לפרסומות) וגם בגלל שהתוכן והאיכות שהמגזין/אתר מסוגל להציע הם לא באיכות גבוהה מדי.
אפשר לראותת זה יום יום באלפי אתרים, מסאונד ועד צילום דרך בריאות וכושר, המון כתבות שמציעים לך "ללמוד על", "גלה את", "השער ל" ובעצם לא אומרים כלום, או שלא מחדשים ומציעים את אותם שני שטיקים בשקל שכולם כבר מכירים שנים .
זה נחמד לציבור שלא יודע ולא מבין כלום. אפס. אבל לא מתאים למי שיודע מה זה מיקסר. תכלס היום, כתבת מבוא כזו למיקסר דיגיטלי קצת מאחרת את הרכבת ב4-5 שנים. היום הבעיה היא לא האם לקנות מיקסר דיגיטלי (כן, ושוב כן) אלא איזה מיקסר לקנות, אילו טכנולוגיות קיימות וכו'.

טקסט כמו שכתבת מספיק בערך להקדמה לסקירת מוצרים או כראשי פרקים לכתבה רצינית.
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מתחילים - Newbies

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון