תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 11:20
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
כרטיס קול + מדמי מגבר ואופציות נוספות
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
לך לעמוד 1, 2   הבא
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » גיטרות - Guitars
  shaharv  
S.Supporter
כרטיס קול + מדמי מגבר ואופציות נוספות
הודעה פורסם: שישי 16 נוב',12 18:48   
גיטריסט אני לא, אבל האחיין המנסר שלי מתגייס לצה"ל וחשבתי להפתיע אותו עם כרטיס קול+גיטר ריג (במבצע של נייטיב) כדי שיוכל לחזור הביתה לחופשות, לנסר ולהקליט גם בלי להדליק את המגבר (ועל הדרך גם לשמור על העצבים הרופפים של אחותי #biggrin )

השאלה שלי, למי שהתנסה בעניין, האם מבחינת נגינה, ישנה איזו מגבלה (בעיקר בלייטנסי) בחיבור ונגינה למחשב? (בעיקר stand alone )
ברור לי שתמיד יהיה לייטנסי מסויים, אבל האם נתקלתם בבעיות שהופכות את העניין ללא כדאי, או האם יש לכם הארות והערות לעניין?

ובבקשה, זאת האופציה, אני צריך ר-ק כרטיס קול ותוכנה, לא חומרה, לא הטפות שזה לא ברזל ולא "סאונד אוריגינל". אני הולך לקנות את זה בארץ ולא באינטרנט או במדינה אחרת. רק מידע רלוונטי בבקשה.
אופציות נוספות במסגרת התקציב (כ2000 ש"ח) יתקבלו בברכה
ReuvenM
Administrator
הודעה פורסם: שישי 16 נוב',12 19:31   
בסטנד אלון (או אלונית #smile ) לא מצאתי שיהוי מציק. בכל מקרה הוא יכול להוריד דמו לבדיקה, בכל זאת תלוי בכרטיס ומחשב (אצלי RME FF400)
הודעה פורסם: שישי 16 נוב',12 21:04   
אם התקציב מאפשר:
http://www.wildguitars.co.il/image/users/73064/ftp/my_files/products/line6/pages/pod/line_6_pod_hd300.html

הוא משמש גם כרטיס קול. והאיכות סאונד בכל מה שקשור לדימוי מגברים טוב עשרות מונים מ- guitar rig.
ArielY
Supporter
הודעה פורסם: שבת 17 נוב',12 00:47   
+1 על ה HD, שווה כל אגורה.
כמה עולה החבילה שחשבת עליה שחר ?
  shaharv  
S.Supporter
הודעה פורסם: שבת 17 נוב',12 15:13   
החבילה היא כ1300 ש"ח, עוד 500 ש"ח לא יהרגו אותי וגם 2000 ש"ח יהיה סביר

הHD נחמד, אבל אם כבר פתרון כזה הייתי כבר הולך על ה5000 שהוא פתרון כולל עם כניסת מיק' ואפקט לופ לפדאלים שכבר יש לילד, אבל המחיר שלו כפול מהתקציב ההתחלתי #doh

אבל אם כבר line6, יש למישהו נסיון עם הכרטיסי קול שלהם בשילוב pod farm? (איכשהו שכחתי מהם והמחיר נראה אטרקטיבי) שוב, אני פחות מחפש את הסאונד הסופר מדוייק אלא יותר את השימושיות. פחות איכפת לי שזה ישמע בדיוק כמו מגבר X ובוקסה Y, אבל שיתן משהו שקרוב רעיונית בסאונד.

*ערכתי את הכותרת והפוסט המקורי כדי שיתאימו קצת יותר להתפתחות העניינים
alternative-music
Act Compatible
הודעה פורסם: שבת 17 נוב',12 15:25   
לפי דעתי הפוד הוא האופציה הכי טובה....

אני לא הייתי רץ למכשיר הכי יקר שיש,
אני הייתי איזה שנתיים עם המכשיר הכי זול שלהם ה pocket pod
והוא היה מעולה !
אז אני בטווח שכל מכשיר שתקנה בטווח המכירים שלך הוא טוב,
הייתי מוסיף כרטיס קול בינוני באזור ה 1000 שקל כדוגמאת
fast track c400
ומקבל עמדת עבודה הרבה יותר חזקה מכל הקומבינציות האחרות
מעט יותר יקר אבל יחזיק ליותר זמן בלי הצורך להחליף מחר בבוקר
sheepz
הודעה פורסם: שבת 17 נוב',12 19:15   
לפני ה- POD HD שיש ברשותי היה לי מס' שנים את ה UX-1 תמורה אדירה למחיר! ה-Preamp שלו הוא המינימום של המינימום אבל בהחלט יעשה את העבודה בשביל סקיצות.

אם אתה לא רוצה לגרד את התקציב ל-hd 300 אז ux-1/ux-2 יעשו את העבודה.

רק עשה לעצמך טובה תתרחק מגיטר ריג
sharonzaz
Expert
הודעה פורסם: שבת 17 נוב',12 19:44   
אם זה לסחוב לצבא אז דווקא אני ממליץ על פתרון כמו iPod touch דור 4
ואיזשהו ממשק כמו ה irig לדוגמה.

אם יש לו כבר אייפון אז אתה תצא בזול מאוד #smile
  shaharv  
S.Supporter
הודעה פורסם: שבת 17 נוב',12 20:26   
זה (עדיין) לא לקחת לצבא, הבחור בדרך לטירונות קרבית וכאלה, בוא נשאיר משהו למתנה של הסוף מסלול #wink

זה לא שאני לא רוצה לגרד את התקציב לHD3000, זה פשוט לא מה שחיפשתי, ומבחינתי הוא פתרון לא שלם אם הוא לא מציע אפקט לופ ומיקרופון, ולשלם בשביל שני אלה עוד אלפייה (עבור ה5000) מוגזם בשבילי כרגע.

ציטוט:

רק עשה לעצמך טובה תתרחק מגיטר ריג

אם יש משהו שאני שונא זה תשובות כאלה. כמו "תתרחק מרכב צרפתי" (החודש הצרפתייה שלי הושבתה בצורה יזומה אחרי 400 אלף ק"מ ויותר מעשור של נהיגה, ואולי 5 התעקויות בדרך, 2 מהן על סוללה)
יש לך משהו ספציפי וענייני להגיד או שזה כי "זה לא בדיוק נשמע כמו YYY של XXX"?
אנחנו לא הולכים להקליט אלבום למטאליקה פה, כולה סטראט מקסיקנית וקצת כיף.
לי אישית יש אחלה נסיון עם נייטיב גם בחומרות וגם בתוכנות, וכרגע התוכנה שלהם מרשימה יותר מבחינת אופציות.
sheepz
הודעה פורסם: שבת 17 נוב',12 21:52   
כמה שזו תשובה מעצבנת אבל זאת האמת (הסובייקטיבית) שלי. למעלה מעשור של נגינה על אין ספור גיטרות, מגברים, אפקטים וכמעט כל ציוד דיגטלי שיצא (אני מכור בהגדרה) אני יכול להגיד בפה מלא ''תתרחק מגיטר ריג''. הדימוי מגברים צולע, הקבינות גרועות(בחירה באימפולס לדימוי קבינות משפר פלאים את המצב) חטיבת המודולציה היא החבל הצלה היחיד של התוכנה, תוסיף לזה ממשק ממש לא אינטואיטיבי וקיבלת כאב ראש רציני.

ברור לי ש jcm-800 או slo - 100 בפוד לא מתקרב לחיה האמיתית אבל הוא הוא מביא אותך קרוב מספיק קרוב שבעזרת reamping + post production תוכל להוציא תוצאות שבמבחן שמיעה עיוור תצטרך(מאוד) להתאמץ בשביל להבחין מי מוצאו במנורות להוטות ומי הוא בסה''כ אלגוריתם חכם במיוחד אם המיקס נעשה כמו שצריך.

אני יודע שלא לשם אתה חותר אבל לשם המכשירים האלו יכולים להגיע - אז למה לא?
ואגב גם אני חסיד של נייטיב הן בחומרה והן בתוכנה אבל משהו עם גיטר ריג פשוט לא מתחבר.
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » גיטרות - Guitars

לך לעמוד 1, 2   הבא
עמוד 1 מתוך 2

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון