פורסם: חמישי 29 נוב',12 22:22
חיפשתי מעט וראיתי שרוב המיקסרים (גם מסדרות נחותות כגון ספיריט) לא כוללים הרבה ערוצי סטריאו. זו הדרישה העיקרית שאני צריך מהמיקסר...
אני מחפש מיקסר, אנלוגי, זול יחסית (אני לא משקיע הרבה כי אם כן הייתי משקיע בדיגטלי לצורך ספציפי זה), הנתונים שאני צריך: 16 ערוצים רגילים (כניסות XLR סטנדרטיות), ועוד לפחות שישה ערוצי סטריאו מלאים (לא חצי ערוץ עם פוטנציומטרים בלבד, אלא ערוץ מלא עם EQ נורמלי, פיידר נורמלי, וגישה לכל היציאות) חשוב לי מאוד שיהיו ערוצי סטריאו.
חוץ מזה חובה 6 אוקזילרים, גרופים - 4 כרגיל יספיק, + יציאת מיקס נפרדת (כלומר לא מנותבת דרך אחד מהגרופים כמו שיש למשל במיקסר ספיריט שיש לי) ועדיף גם יציאת מונו.
גודל - מינימום נדרש, לא קונסולה ענקית... חשוב שהפיידרים יהיו מלאים (לא פיידרים קצרים כמו במיקסרים קטנים).
חברה - אני איכשהו מאוד נעול על סאונדקראפט, אבל אני מוכן להתפשר על הנלנהיס או חברה אחרת שתציעו אם המיקסר מוכך כאמין...
S.Supporter
פורסם: שישי 30 נוב',12 16:00
אין חיה כזאת אצל סאונדקראפט לדעתי.אולי בדגמים ישנים אבל זה לא סטאפ סטנדרטי.
לאלן אנד הית. GL3800 יש אופציה ל8ערוצי סטריאו מלאים, אולי גם בחלק.מהקרסטים שבנויים מודולרית
Supporter
פורסם: שישי 30 נוב',12 17:18
זה מידאס וורונה
יש שם 8 ערוצים שהם קוראים להם מולטי צאנל או משהו בסגנון שהם ערוצים רגילים לחלוטין
אבל שיודעים לקבל פיד ליין בסטריאו