בארץ יש בית ספר תיכון לסאונד בירושלים ״מפנה״ שמו היה שאני למדתי שם היום הוא נקרא חוש״ן למיטב ידיעתי הוא שייך למשרד העבודה.
בזמן התיכון אני למדתי שם במחזור א׳ צילום, אז עוד לא היה שם סאונד
אולי הם יוכלו לעזור לך בעיניין.
תיכון חוש"ן - רחוב רבי חייא 3, ירושלים.
טלפון: 02-5666794/788
פקס: 02-5665371
hoshen@drornet.org.il _________________ ניר לדני
טכנאי הגברה, אולפנים, הקלטות שטח לטלביזיה קולנוע ובקיצור סאונדמן !
אתה ירושלמי ?
מתי התחלת ללמד שם?
ואי איזה צירוף מקרים אולי אתה יכול להרכיב אפלי בקצת על תוכנית הלימודים שם ?
איזה זכרונות נעימים (ונעימים פחות) יש לי משם חחח
מגניב ישר כח
רזיה עוד מלמדת שם ?.
אני לא יכול לתאר לך איזו שמחה תשובתך עוררה בי בזמנו עופרה (שרק התחילו את המגמה הציעה לי לבוא ללמד וזה לא יצא )
היום אני בגרמניה עושה סאונד לכל מיני דברים (כמו בארץ) ואשמח לעזור
אני אברר אולי יש כאן איזה משהו אברר ואחזור אליך!
ניר _________________ ניר לדני
התחלתי ללמד לפני כ 5 שנים, חודש לאחר שהוקמה המגמה.
המגמה מורכבת מצוות של 4 מורים, מאנשי סאונד המקצועיים ביותר באזור ירושלים. יש לנו אולפן אחד, עוד חדר עם 15 עמדות קיובייס, חדר לתקלוט וסדנאות הגברה בצוללת הצהובה. התלמידים ממש אוהבים את המגמה, הם מגיעים לרמת הפקת שירים גבוהה ביותר - אחד התלמידים שלי כבר פרש כנפיים והקליט שיר עם תומר יוסף - http://www.youtube.com/watch?v=CgcSCeei5DM
עוד אחד עובד באולפני ג.ג וכמובן יש עוד חברה ממש מוכשרים.
אני דיי מנסה לעבוד על לחשוף אותם לעולם הגדול כדי שידבקו בחיידק...
בכל מקרה עם יש לך זמן מתישהו כשאתה קופץ לארץ, אשמח שתבוא לבקר ותספר להם על מה שאתה עושה.
נ.ב:
אתה מגיע ל musikmesse בפרנקפורט? כי אני אולי מתכוון להגיע...
נוכל לשבת לקפה..
בהצלחה..
יש לי תוכנית להגיע לפרנקפורט אבל לא יודע אם זה יתממש באמת אם אגיע אשמח לשבת לקפה
אתה בטח מכיר את pensado's place ב Uטיוב אני הייתי חושף את התלמידים לin to the ayer
בכלל חלובה למי שמתעסק בסאונד ובמיקס והקלטה בפרט!
איך שהוא מסביר שם יפה ובלי פוזה אני מת על זה
מסור ד"ש חם לתקווה הסגנית הישר מברלין הקפואה
ניר
נ.ב
עבודה יפה של התלמיד איפה הוקלט? _________________ ניר לדני
אני שמח להיווכח שתכנית הלימודים שכתבתי לפני כ- 7 שנים עבור משרד התמ"ת, למגמות סאונד והפקה מוזיקלית בבתי ספר תיכון, אכן חיה, נושמת, ומופקדת בידי אנשים טובים שלוקחים את התלמידים קדימה. כשנפגשתי לראשונה עם עופרה, זה היה בגדר חזון שלא היה ברור אם יהיו משאבים לממשו. כל הכבוד לכם על כך שאתם מצליחים לממש את החזון הזה, וגם על הרצון להמשיך ולפתח
אשמח מאד להיפגש ולסייע בהמשך פיתוחה של המגמה. _________________ Move your ass, your Mind will follow
www.muzik.co.il
שלום רונן
לאחרונה נערכה פגישה של כל מורי הסאונד בארץ של משרד התמ"ת .
בין הדברים שסיכמנו החלטנו להקים קבוצת פייסבוק ונשמח מאוד אם תרצה להצטרף.
http://www.facebook.com/groups/397112420384045
אני שמח להודיע לך שהתוכנית מתבצעת בחמישה בתי ספר בארץ, התוכנית טובה, הרמה המקצועית רק עולה, ההקשרים לעולם העבודה מתפתחים, והתלמידים הטובים כבר מביאים תוצאות בשטח.
כסף למגמה באמת אין...אבל יש תרומות וגם דרכים יצירתיות...
לאחרונה התחלנו לחשוב על פעילויות העשרה מחוץ לבית הספר,
היינו בצוותא ובתאטרון הבימה - למדנו תאורה, אולפני ערוץ 10, אולפני סך הקול סטודיו, מיוניי סאונד לצבא..
הייתי רוצה לחשוף את התלמידים לבית ספר גדול למוסיקה וסאונד, כזה שיוכל לתת להם אופק. אם הרעיון סביר בענייך אשמח אם נוכל להתארח במיוזיק.
תודה מראש
אלי - ראש מגמת סאונד, תיכון חוש"ן