במגזינים בחול זה הטרנד הלוהט של ההגברות הקטנות בשנה ומשהו האחרונות.
לא יודע כמה הדבר הזה באמת נמכר ועוד לא יצא לי לשמוע באופן אישי.
יש אגב המון יצרנים שיש להם מערכות כאלה.
אולי תבדוק עם מישהו שביקר במיוזיק מסה או תערוכה אחרת בשנתיים האחרונות
שמע...
את הBOSE לא יצא לי לשמוע אבל אני יכול להמליץ בחום על הרמקול הזה שהעיף אותי !
הוא נראה קצת יותר גדול (אולי) מה bose אבל אותו שמעתי והוא פגז גם עוצמה וגם איכות ואתה לבד מעמיד אחלה PA ב5 דקות אולי פחות, בלי להגזים!
אם יש להם יבואן בארץ כדאי לרוץ לשמוע!
תהנה
ניר. _________________ ניר לדני
טכנאי הגברה, אולפנים, הקלטות שטח לטלביזיה קולנוע ובקיצור סאונדמן !
היתרון של ה-Boss הוא המיקסר המובנה שבו. יש לי שני מוגברים שאני מאוד אוהב, ותכל'ס לחבר אותם למיקסר זה לא כזה ביג דיל. אבל אם יש לי גם חסכון זמן (ומקום) ברמקולים, וגם חסכון זמן (ומקום) בעוד שולחן ועוד חיווט - אז הקנייה הזו כבר מתחילה לפתות אותי.
כרגע אני מתלבט בין משהו כזה לבין איזה מגבר קומבו אקוסטי (כמו זה - http://www.fishman.com/products/view/loudbox-performer-1). שני החסרונות שיש לקומבו, זה הפיזור, והעובדה שאם בא לי לבוא עם פסנתר לגיג ולא עם גיטרה, אני לא בטוח שהמגבר הזה יודע להתמודד עם תחום התדרים. שני היתרונות שיש לו, הם שאין בכלל זמן הקמה, ושיש ריוורב מובנה (מה שמאוד יחסר לי גם במוצר של Bose).
שוטתתי קצת...
ראיתי שאתה גם פתוח לקונפיגורציות אחרות, כי חשבתי שאתה רוצה רמקולים "קולונות"
אבל אם אתה פתוח להצעות זה משהו שמצאתי שיש לו מיקסר (עוד פעם ) לא התנסתי עם המוצר הזה ספציפית, אבל אולי תוכל לשמוע אותו בעצמך, להתרשם ואולי לומר לנו איך מצלצל. (יש לו מיקסר מובנה ממה שהבנתי מהתמונה שלושה ערוצים)
זה האח הגדול של המערכת ששמתי גם עם מיקסר , לשיפוטך
דרך אגב אם תוכל לפרט יותר בקשר לצרכים שלך כמו כמה ערוצים אתה צריך, האם צריך כניסת מיק או שאתה יכול להסתפק בקניסת ליין וכלינגינה (גיטרה) בלבד ועוד כמה שתפרט יותר יהיה יותר קל לנו לעזור לך.
לדעתי אם אתה צריך להגביר מיקרופון מגבר גיטרה לא כ"כ יחמיא (בלשון המעטה)
למען הסר ספק אינני משווק או איש מכירות משום סוג ואין לי שום קשר עם טומן וחביריו _________________ ניר לדני
טכנאי הגברה, אולפנים, הקלטות שטח לטלביזיה קולנוע ובקיצור סאונדמן !
נראה לכם סביר לקנות את הפישמן ולחבר לו איזה סאב (נגיד של HK)?
לא נכנסתי למפרט של הפישמן, אבל אם אין לו יציאה ייעודית לסאב, זה לא כל כך ילך...
זאת מאחר ובעיקרון המערכות ה'אינטגרליות' האלה מתוכננות לעבוד כמערכת שלמה בתחום הקונפיגורציות שמאפשר הייצרן.
הרחבה או תוספות אפשריות בד"כ רק עם חלקים תואמים של אותה סדרה.
מצד אחד הפשטות וה'מודולציה' הם ייתרון גדול, אבל היחודיות של חלקי המערכת מסבכת את העניינים אם/כאשר נדרש לשדך להם חלקי ציוד 'סטנדרטיים' אחרים.
זה דווקא כן מהקונפיגורציה הזו. 1. כי זה קומפקטי (לאו דווקא קלות ההרכבה אלא העובדה שזה תופס בעצם מקום של רמקול אחד בשטח, ופחות מזה בעין). 2. כי הזווית (המוצהרת, לפחות) שבו הוא זורק - 180 מעלות, ונפילת הווליום הנמוכה יחסית, הופכות את הקונפיגורציה ליותר אטרקטיבית.
ציטוט:
דרך אגב אם תוכל לפרט יותר בקשר לצרכים שלך
אני עושה שירה בציבור וחלק נכבד מהאירועים שלי הם בבית פרטי מול 40-80 איש. בד"כ אני בא עם מיקרופון לי, מיקרופון קהל, פסנתר חשמלי, אקוסטית, סקסופון (עם פיק-אפ), חליל-צד מפוחית ושישו ושימחו. למקרים האלה יש לי מיקסר 6 ערוצים שמתחבר לשני QCS K10 נהדרים, והקונפיגורציה הזו על הכיפאק.
אבל - לפעמים אין זמן/אין מקום/אין תקציב/ אין צורך בכל הבלגאן הזה, ואני מוצא את עצמי בערך אחת לחודש עושה הופעה שבה אני בא עם אחד ה-QSC שלי (יש להם שתי כניסות), ומחבר מיקרופון שירה לעצמי וגיטרה אקוסטית. יש בזה הרבה חסרונות, בין השאר חסר לי שם ריוורב, חסרה לי פריסה של הסאונד (כי אני עם רמקול אחד), חסר לי שהשליטה על הערוצים תהיה בגובה הכיסא שלי. וכולי וכולי וכולי...