פורסם: ראשון 10 מרץ,13 16:42
לא מחווטים "רובוט" כזה.
ארון חשמל, או "רובוט" צריך להיות מתוכנן ע"י חשמלאי מוסמך, ולהכיל את כל מעגלי ההגנה הדרושים על מנת להבטיח את ביטחון האנשים והציוד.
ארון חשמל תיקני אמור להכיל ממסר פחת מרכזי.
מא"ז ראשי עבור זרם כניסה רצוי- במקרה הזה 32A תלת פאזי.
ומא"ז משנה עבור על יציאה- במקרה הזה כפי שאני מבין בין 10-16A חד פאזי.
בכל מקרה נא לא לעבוד עם אילתורי חשמל שכאלו, אלה רק עם ארונות חשמל מסודרים שתוכננו ע"י חשמלאי מוסמך.
פורסם: ראשון 10 מרץ,13 17:34
אוקי, תודה על ההכוונה. מה אני עושה אם אני נמצא בשטח וצריך להוציא מתלת פאזי לישראלי?
תודה
S.Supporter
פורסם: ראשון 10 מרץ,13 17:46
רק לחדד, מתאם כזה כמו בתמונה יכול להתחבר לרובוט או ארון חשמל מותקן אם יש בהם את ההגנות המדוברות
לא כדאי לאלתר בשטח כשמדובר בתלת פאזי, מאחר והנזק יכול להיות גדול מאוד (380 וולט ).
ה״צריך בשטח״ הזה צריך להסגר בזמן תיאום פרטי הארוע.
אם לא תיאמת, אז בהעמסה אתה צריך לדאוג לעצמך לכל סיטואציה אפשרית.
תיאמת ולא קיבלת?בעייה של ההפקה בלבד. שהם יפתרו את זה. בכל מקרה, אל תיתן ללחץ לגרום לך להתנדב למשימות התאבדות האלה, אל תאלתר ואל תסכים להתחבר להזנה מאולתרת.
תלמד להשתמש במולטימטר ושמור לך אחד בארגז.
פורסם: ראשון 10 מרץ,13 17:47
משתמש בארון חלוקה תיקני.
אפשר לקנות ארון חלוקה נייד קטן, שמפצל לך קו של 32A לשקעים ישראליים לפי הפאזות, כשיש פחת מרכזי ומא"ז לכל פאזה.
צור קשר עם הסיטונאות חשמל הקרובה לביתך והם ישמח לבנות לך ארון נייד המתאים בדיוק לצרכים שלך.
פורסם: ראשון 10 מרץ,13 19:49
תודה לכולם.
יותם, תוכל לתת לי קישור לארון חלוקה קטן נייד?
פורסם: ראשון 10 מרץ,13 20:53
ארונות חשמל הם לא מוצר מדף, בונים אותם לפי צרכים.
אם הצורך של הוא פיצול של שקע תלת פאזי ל 3 פאזות לשקעים ישראליים, אז תזמין אחד.
תיצור קשר עם אחת מספקי החשמל הסיטונאי(לדוגמא חשמל ישיר...) ותבקש מהם הצעת מחיר לארון חלוקה נייד, כניסה תלת פאזי 32A ו3 שקעיים ישראליים לכל פאזה.
תסביר להם בדיוק מה השימוש והם יתאמו לך את הארון הכי מתאים, הן מבחינת החומרים ואטימות למים ולחות והן מבחינת הספקים ודרג המא"זים.
אם אתה כבר משקיע שווה לקנות ארון חלוקה גדול יותר, עם יותר שקעים ויותר אפשריות חלוקה.