תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 22:10
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
התלבטות לרכישת מוניטורים חדשים
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
לך לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7   הבא
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » בקרת צליל, שמיעה
  alternative-music  
Act Compatible
התלבטות לרכישת מוניטורים חדשים
הודעה פורסם: רביעי 03 אפר',13 20:52   
היי חברים, אז הרכישה הבאה לאחר שסיימתי לבנות אקוסטיקה בחדר והחדר מצלצל דיי טוב, סוף סוך גיליתי שהמוניטורים שלי לא מספיקים לי ( אני יודע זאת כי הם ניקנו כשפירקתי את האולפן שהיה לי ואמרתי לעצמי שעד הם מספיקים עד שיהיה לי אולפן בנוי שוב)
והנה עברו להם שלוש וחצי שנים והם סיימו את תפקידם.
מדובר בhs-80 של ימהה,
הקניה הבאה הולכת להיות רכישה מהליגה של הגדולים והסכום שיש לנו הוא בערך 10,000 שקל.
על הפרק eve/focal/pmc/adam/quested/
נראה לי שזהו, בגדול אני מחפש הכוונה, ברור לי שרגליי יקחו אותי לכל החנויות סחור וסחור,
בגדול באולפן הקודם היה לי adam והייתי מאוהב בהם, מה זה מאוהב, אני מאוד אוהב את הטוויטר סרט שיש שם, היה חסר שם תגובה של בסים אבל החדר הקודם היה יותר גדול מהיום,
בדקתי דינאודיו - לא אהבתי.

נתוני החדר שלי הם -
אורך החדר: 5
רוחב החדר: 3.8
גובה החדר: 230

החדר מטופל.

תודות על העזרה
Kwebos
תומך
הודעה פורסם: רביעי 03 אפר',13 21:19   
Quested הם הדבר הכי שקוף ששמעתי, אבל יש בהם גם משהו מאד שונה שקשה לי לשים את האצבע עליו, אני יכול להבין אנשים שלא יתחברו אליהם.

אם אתה חובב Adam למה שלא תלך עליהם? ברוך השם יש גם המון יד שניה ובתקציב הזה תוכל להתפנק במשהו כמו S2A שהם אחלה מוניטורים, או לחילופין P11 וישאר לך כסף לפינוקים (או A7 שכל יום מישהו אחר מוכר וישאר לך הרבה כסף לפינוקים).

לחובבי האדם מאד ממליץ לשמוע מה יש ל-Focal להציע, יש קצת קווים דומים, הפוקאל גם מפורטים מאד במיד ומאד נוחים למיקס ועבודות מדויקות, יחד עם זאת הם יותר כיפים ופחות מעייפים מאדם לדעתי.

וכמובן שכדאי לתת שמיעה ל-Eve, אולי זה אדם משופרים, אין לי מושג, לא יצא לי לשמוע. (אני מהמר על אדם עם וופר בצבע שונה #smile )
הודעה פורסם: רביעי 03 אפר',13 22:02   
רוב הבולגים שקראתי בחול אומרים שהeve יותר טוב מהadam, שהצליחו לפתור שם את החוסר בנמוכים ותמונת סטריאו הרבה יותר רחבה,

אני אלך לשמוע את החברה ברגע שיהיה בתצוגה, הבעיה שבחיפה גם כשהם יהיו בתצוגה הם לא בחדר שמותאם להם אלה סתם בתצוגה.
קלימרו
Expert
הודעה פורסם: רביעי 03 אפר',13 22:56   
הפוקל ממש לא דומים ולא מזכירים אדם. שונים מאוד, והקווסטד שונים משניהם. תקשיב לשלושתם לתחליט מה שבא לך, כולם נהדרים.

הקווסטד מציעים סגור סגור למדי, לא הכי מפורט, וקצת עייף, וזה בדיוק מה שאני אוהב בהם, מוניטור חיה.

האדם כמו שאתה יודע, מפורטים למדי, צליל פתוח, מיקסים טובים מצלצלים נהדר, וגם את זה אני אוהב.

את הפוקל אני גם ממש אוהב, פירוט פנומנלי באיזור האמצע. אבל יכולים לעשות כאב ראש די מהר.

שלושת החברות מציעות מוניטור שיתרגם טוב מאוד למערכות אחרות בהנחה ואתה יודע להקשיב להם.

ועוד דבר, לצרכי מיקס אני יותר ויותר מבין שלא צריך לחפש טכנולוגיות עתידניות או רמקולים בעלי אלמנטים יוקרתיים בטירוף. דווקא רמקול צנוע אבל מיצרן מצוין יכול לשקף יותר טוב תמצב בעיני.
הודעה פורסם: רביעי 03 אפר',13 23:15   
יש לי פוקל, אחל׳ה מוניטורים #thumbsup ,

אני לא יודע אם זה שיקול:
אבל 4 חודשים אחרי שקניתי אותם הלך הטוויטר, ולהחליף אותו היה סרט שחור! השבית לי את האולפן לחודש שלם, ועלה לי כמעט כמו חצי מוניטור, והאחריות לא מכסה. #nene

חוץ מזה, מוניטור פגז!
vai man
הודעה פורסם: רביעי 03 אפר',13 23:33   
מה עם dynaudio?
Kwebos
תומך
הודעה פורסם: חמישי 04 אפר',13 00:13   
ציטוט:
אבל 4 חודשים אחרי שקניתי אותם הלך הטוויטר, ולהחליף אותו היה סרט שחור! השבית לי את האולפן לחודש שלם, ועלה לי כמעט כמו חצי מוניטור, והאחריות לא מכסה.

זה ממש מוזר ומכעיס, בשביל מה יש אחריות אם לא למקרים כאלה?
הודעה פורסם: חמישי 04 אפר',13 01:07   
אני לא מבין איך השם ג'נלק לא עלה כאן עד עכשיו...
הודעה פורסם: חמישי 04 אפר',13 01:12   
ציטוט:
זה ממש מוזר ומכעיס, בשביל מה יש אחריות אם לא למקרים כאלה?

שאלה מצויינת!

את אותה שאלה שאלתי את שמוליק בודגוב (היבואן של Focal) והתשובה הייתה, 'גם מנורה שאתה קונה ב'הום סנטר' האחריות לא תכסה אם המנורה נשרפת' #sad

סיפור הזוי!

חשבתי שאני ההזוי כאן שהעזתי לבקש אחריות על מוניטורים ששילמתי עליהם 10,000 ש"ח.
fugazi
הודעה פורסם: חמישי 04 אפר',13 07:58   
לא הזוי בכלל, ברמקולים סטריאו גדולים שקניתי לפני כמה שנים - זה הדגם למי שמענין אותו:
http://www.monitoraudio.co.uk/support/past-products/gold-gs/gs20/

הלך ה- woofer במהלך השנה הראשונה אחרי יום שהמנקה הייתה אצלנו - אני עדיין חושד שהיא משמיעה שירי ספונג'ה בווליום לא הגיוני....

בכל מקרה, פניתי ליבואן שקניתי ממנו את הרמקול, הוא קצת התפתל, טען שבשימוש סביר לא הגיוני שברמקול מאייכות כזו יקרה כזה דבר אלא אם כן מישהו ממש השתדל לפוצץ את הרמקול (מה שנכון, אבל עובדה!), אבל בסוף הוא התרצה, ותוך יומיים החליף את היחידה.
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » בקרת צליל, שמיעה

לך לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7   הבא
עמוד 1 מתוך 7

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון